Webáruház készítés 2 hét alatt? Velünk lehetséges!

2020-06-29

<<< Vissza a bloghoz
2020-06-29

Nem csak mi gondoljuk úgy, hogy a webshop ma már elengedhetetlen, ügyfelünk, a Salad Island tulajdonosa Kovács János Adrián is hasonlóképpen vélekedett.

A salátázó a Netpincéren ugyan elérhető volt, de Adrián érezte, hogy ez nem elegendő, ugyanis az étterem gyűjtő oldal merev rendszere nem engedte neki, hogy egyedi legyen, és a saját elképzelései szerint alakítsa ki az online rendelési felületét.

A közös együttműködésünk egy online marketing megkereséssel indult, mert a salátázóban szerették volna a pécsi kiszállítási tevékenységüket megtámogatni a közösségi marketing és hirdetések erejével. Kollégánkkal, Petivel folytatott első megbeszélésükön azonban hamar kiderült, hogy a csakis Netpincéres megrendelő felület ezt nem fogja tudni megfelelően támogatni.

Adrián egyetértett Peti tanácsaival, hogy alakítsanak ki egy saját felületet, amit saját ízlés szerint tudnak formálni, mérhetnek és a remarketing is lehetséges, valamint listákat is fognak tudni építeni.

Hogy készült el a webáruház?

A saladisland.com már régóta tervben volt a vállalkozónál, több kivitelezővel is tárgyaltak róla, így Adriánt sikerült meglepnünk, amikor azt mondtuk neki, hogy a hőn áhított webshopot akár két héten belül is készen át tudjuk neki adni, és már indulhat is a közös munka!

Az árajánlat is szimpatikus volt a számára, hiszen a több ajánlat során már képben volt a webáruház készítés áraival, és a miénket kifejezetten reálisnak találta. Mivel a készülő webshopot már régóta fontolgatta, azért a WordPress rendszer és a pluginok, valamint a készülő Woocommerce shop sem volt technikailag idegen számára, csak szerette volna, ha ezt a rendszert egy hozzáértő rakja össze helyette. Az idő, a gyorsaság kifejezetten fontos szempont volt, így a rövid határidő amit adtunk volt a legszimpatikusabb számára az ajánlatban.

A közös munka a webáruház funkcióinak megtervezésével kezdődött, valamint a grafikai elemek átadásával, hogy el tudjuk készíteni a webshop vázát. Az ügyfél kéréseit alapul véve tovább gondoltuk a folyamatokat, hogy egy olyan rendelési oldal alakuljon ki ami felhasználóbarát és az online marketing munkához is tartalmaz minden olyan felületet és funkciót, amivel még hatékonyabbá tudjuk tenni a forgalomterelést és a vásárlások számát is növeljük. Kitétel számunkra, hogy úgy készítünk webáruházat, hogy az már keresőoptimalizálás szempontjából is felkészült legyen, valamint a struktúra is a későbbi online marketing tevékenység szerint alakuljon.

Az ügyfél kérésére újabb fizetési módokkal egészítettük ki a webshopot, olyanokkal, amelyet a Netpincéren nem tudtak biztosítani. A mi tanácsunkra egészült ki az oldal mérőkódokkal és egy olyan upsell rendszerrel, amivel a kosár értékét tudjuk emelni.

Adrián, ügyfelünk külön kiemelte, hogy értékeli, hogy a webshop épülésének minden lépésébe belelátott a rendszeres kommunikáció, megbeszélések révén, ahol nem csak a webáruházzal, és az online marketinggel kapcsolatban kapott tanácsokat, amire szerződtünk, hanem a folyamataihoz és az offline marketingjéhez is adtunk tippeket. Ilyen volt például az a kuponmegoldás, amit a levelezési címre küldenek ki, és csak az oldalon tudnak beváltani. Ennek a megvalósítása már folyamatban is van.

A projekt alapos átbeszélése azért is volt fontos a részünkről, mert az ügyfél igényeinek pontos ismeretével időt spórolhatunk. A saladisland.com is gyakorlatilag az első körben készen volt, csak nagyon apró módosításokat kellett tenni, hogy véglegesíthessük. Ha néhány hosszabb megbeszéléssel kiválthatjuk a sokszor napokat felemésztő újabb módosítási köröket, akkor mi mindenképpen azt választjuk, hogy több időt fektessünk egy-egy projektindító interjúba, vagy gyakrabban beszéljünk az ügyféllel a kivitelezés alatt.

A webshop végül is 10 nap alatt készült el úgy, hogy még várnunk kellett fotóanyagokra az átadáshoz. Ezután már csak a weboldal használatával kapcsolatos oktatások voltak hátra, amelyek Adrián számára hasznosak voltak ahhoz, hogy ne csak a rendelésfelvétel legyen gördülékeny, de egyszerű legyen a termékfeltöltés is, valamint az oldal egyszerűbb módosításához, bővítéséhez is adtunk útmutatásokat.

A kész weboldal átadása után indulhat az online marketing munka, hogy a felületet minél több pécsi lakossal megismertessük, és hűséges vásárlóközönséget alakítsunk ki egy saját felületen.

„A gyorsaság, nekem ez volt a legfontosabb!”

- ezt mondta Adrián, amikor megkérdeztük, hogy mit emelne ki a közös munkából. Úgy gondoljuk, hogy ezt azért tudjuk biztosítani, mert a megfelelő szakértelem és tapasztalat mellett kezdetben nagyon sok időt fordítunk a közös gondolkodásra, az ügyfél megismerésére és a tervezésre, így a webshop kialakítása már tud olyan gördülékenyen haladni, hogy nincs szükség sok felesleges körre.

Ha tiszta a elképzelés nekünk is, és az ügyfél is tudja, hogy hogyan fogjuk megvalósítani, akkor a kivitelezés már csak rutinmunka.

Amennyiben Te is szeretnél saját igényeidre szabott webáruházat, gyorsan és egyszerűen, akkor keress minket a részletekért!

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Legutóbbi cikkek

Helló 2022! Helló új iroda!

2022 izgalmasan indult a csapatunknak, hiszen új irodában kezdtük meg az új évet. Komoly mérföldkő ez az RG Stúdió életében, hiszen online marketing szolgáltató irodánk egyedülálló a régióban!

Olvass tovább
Viszlát 2021, helló 2022!

2021 sokak számára 2020 kistestvérét jelentette, mert ugyan nem volt annyira vészes, mint az elődje, de még mindig nem különbözött annyira tőle, mint amennyire szerettük volna. Számunkra 2021 a középső testvér volt, aki elválasztja a 2020-as sokkos évet 2022-től, amikor is oltári terveink vannak. Azt tervezzük, hogy 2022-ben rá sem fogunk majd ismerni az előző […]

Olvass tovább
Olcsóbb, vagy alacsonyabb kategóriás marketing? Nem mindegy

Már többször is írtunk arról, hogy milyen szempontok alapján válasszunk magunknak marketingest, ügynökséget. Most pedig abban adunk segítséget, hogy hogyan hasonlítsd össze és értékeld a látszatra hasonló ajánlatokat online marketingre. A fókusz itt azon van, hogy hasonló. Előfordul néhány alkalommal, hogy azt tapasztaljuk, hogy érdeklődőink egy-egy egyeztetést követően úgy döntenek, hogy az általunk egyeztetett stratégia […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
Adatkezelési tájékoztató
Impresszum 
©Copyright 2020. RG Stúdió Kft. Minden jog fenntartva!

Székhely: 7632 Pécs, Kodolányi János u. 37
Telefon: +36 30 539 35 56
E-mail: info@rgstudio.hu
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • Digitálisan felkészült vállalkozás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram