Viszlát 2021, helló 2022!

2021-12-17

<<< Vissza a bloghoz
2021-12-17

2021 sokak számára 2020 kistestvérét jelentette, mert ugyan nem volt annyira vészes, mint az elődje, de még mindig nem különbözött annyira tőle, mint amennyire szerettük volna.

Számunkra 2021 a középső testvér volt, aki elválasztja a 2020-as sokkos évet 2022-től, amikor is oltári terveink vannak.

Azt tervezzük, hogy 2022-ben rá sem fogunk majd ismerni az előző évekre, nehogy rokonságot véljünk felfedezni köztük. 2022 lesz az ász, aki a családi vacsorákon szégyenbe hozza sikereivel a kistesóit és akivel a szülők büszkélkednek a szomszédoknak.

Persze azért 2021-et sem tagadhatjuk ki a famíliából, megvoltak a sikerei neki is. Mindenképpen neki köszönhetjük, hogy olyan emberekkel sikerült bővítenünk a csapatunkat, akik már most alapkövei lettek a csapatnak, pedig még nem olyan régóta vannak velünk.

Azt, hogy az irodánk még otthonosabb, rendezettebb, hogy a szülinapok és a karácsony úgy igazán meg van ünnepelve azt csakis Editnek köszönhetjük, aki irodavezetőként ez évtől gazdagítja a teamet.

Balázst, a junior marketingesünket és 2021-nek köszönhetjük, na meg annak, hogy villámgyorsan feldolgozta magát egy olyan szintre, hogy ő is nélkülözhetetlenné váljon. Szakmai kvalitásai mellett a faviccei is hiányoznának, ha nem lenne velünk.

Az új munkatársak már azt az új trendet képviselik, ami várhatóan 2022-ben csúcsosodik, mert olyan bővülést tervezünk, ami méltó az új irodaházunkhoz.

Most karácsonykor ugyanis elbúcsúztattuk az irodánkat, hogy jövőre már egy szebb, nagyobb, modernebb helyen kezdhessünk. Itt már lesz helye egy csomó új munkatársnak, akiket izgatottan várunk!

2021 azért nem múlt el nyomtalanul és elismerések nélkül sem. Idén kaptuk meg az Opten Kft-től az A minősítést, valamint a HVG és Céginformáció.hu Arany minősítését is kirakhatjuk majd új irodánk falára. Az IFKA minősített partnereiként is számíthatnak ránk ügyfeleink, de a DreamJobs Szerethető Munkahely pályázatának a különdíját is magunknak mondhatjuk. Pedig még nem is látták az új irodánkat! (Itt még vár ránk az ajándékunk beváltása, a szabadulószobázás!)

Sok apró öröm, kisebb és nagyobb sikerek, izgalmas projektek is gazdagították a mindennapjainkat ebben az évben, de ebből olyan sok volt, hogy nem is tudjuk felsorolni. Csalódások és kudarcok is voltak persze, de azokból mindig építkezünk.

Érdekes, mert 2021 ahogyan a cégnek, úgy sok munkatársunknak is a változás éve volt. Belsős viccként járt körbe a dolog, hogy ha idén nem költöztél, akkor nem is vagy rg-s. Valahogy úgy hozta az élet, hogy a csapatunk is olyan átmeneti évet írt le, mint amilyennek cégszinten éreztük ezt az esztendőt. Öröm viszont, hogy mindenki jobb helyen zárja ezt az időszakot, mint ahonnan indult.

2021 azért jó volt hozzánk, sok új partnerünket neki köszönhetjük, akikkel nagy lendülettel vágunk bele az új évbe is. 2021 nem volt rossz egyáltalán, de mi már fél lábbal 2022-ben vagyunk, amihez nagy reményeket fűzünk.

Ha 2021-ben együtt dolgoztunk akkor fogadd ünnepi jókívánságainkat itt is, ahogyan megköszöntük az egész éves együttműködést privátban is!

Ha nem dolgoztunk együtt akkor is fogadd jókívánságainkat és kívánjuk azt is, hogy a jövő évi sikereidnek már mi is részesei lehessünk!

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Legutóbbi cikkek

Helló 2022! Helló új iroda!

2022 izgalmasan indult a csapatunknak, hiszen új irodában kezdtük meg az új évet. Komoly mérföldkő ez az RG Stúdió életében, hiszen online marketing szolgáltató irodánk egyedülálló a régióban!

Olvass tovább
Viszlát 2021, helló 2022!

2021 sokak számára 2020 kistestvérét jelentette, mert ugyan nem volt annyira vészes, mint az elődje, de még mindig nem különbözött annyira tőle, mint amennyire szerettük volna. Számunkra 2021 a középső testvér volt, aki elválasztja a 2020-as sokkos évet 2022-től, amikor is oltári terveink vannak. Azt tervezzük, hogy 2022-ben rá sem fogunk majd ismerni az előző […]

Olvass tovább
Olcsóbb, vagy alacsonyabb kategóriás marketing? Nem mindegy

Már többször is írtunk arról, hogy milyen szempontok alapján válasszunk magunknak marketingest, ügynökséget. Most pedig abban adunk segítséget, hogy hogyan hasonlítsd össze és értékeld a látszatra hasonló ajánlatokat online marketingre. A fókusz itt azon van, hogy hasonló. Előfordul néhány alkalommal, hogy azt tapasztaljuk, hogy érdeklődőink egy-egy egyeztetést követően úgy döntenek, hogy az általunk egyeztetett stratégia […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
Adatkezelési tájékoztató
Impresszum 
©Copyright 2020. RG Stúdió Kft. Minden jog fenntartva!

Székhely: 7632 Pécs, Kodolányi János u. 37
Telefon: +36 30 539 35 56
E-mail: info@rgstudio.hu
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • Digitálisan felkészült vállalkozás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram