Ügyfélközpontúság – ahogy mi Tanácsadók látjuk

2016-02-09

<<< Vissza a bloghoz
2016-02-09

 

Értékek jelentősége

ÜgyfélközpontúságMind tisztában vagyunk az emberi értékek fontosságával az üzleti világban (vagy legalábbis tudjuk, hogy fontosnak kellene lenniük).

Saját tapasztalataink azt mutatják, hogy egy együttműködés akkor működik igazán jól, ha a felek a szakmaiság mellett szem előtt tartják az emberi értékeket is. Ugyanis ilyen esetekben nem pusztán szervezetek működnek együtt, hanem emberek is.

 

Tehát ha szellemi termék előállításához kapcsolódó szolgáltatást veszel igénybe, vagy tanácsadói kooperációt tervezel a jövőben a szakmaiság mellett célszerű mást is szem előtt tartanod. De mégis miket?

Összegyűjtöttünk néhány szempontot, hogy mire figyelj egy együttműködés során:

- Megbízhatóság:

A valós tapasztalatok alapján kialakított együttműködések és a kipróbált, jól bevált megoldásokat a cégek sikereit hatékonyan megalapozzák. Nem vaktában lövöldözés az ügynökség munkája, hanem a gyakorlati ismeretekkel való segítségnyújtás.

- Őszinteség:

Az együttműködések során az extra nagy elvárások és bonyolult kérések esetén egy ügyfélközpontú ügynökség mindig felhívja az ügyfél figyelmét az eredményesség kérdésére és felmerülő költségekre. Az a cél, hogy egy reális és sikeres koncepciót alakítsanak ki, amit közösen hatékonyan meg is tudnak valósítani. Néha, amikor az elvárásaik teljesíthetetlenek nemet is mond egy tanácsadó az ügyfélnek.

- Win-win szituáció kialakításán van a hangsúly:

Ad értéket és Te is azt kapsz a vevődtől!Az ügyfél érdekek szem előtt tartása és a fejükkel gondolkodás kiemelkedő fontosságú, de az ügyfél tapasztalataira és szakértelmére is szükség van a hatékony együttműködéshez. Így az ügyfél szakmai tudása kiegészülve az igényekre szabott marketing megoldásokkal hozzájárul ahhoz, hogy a célcsoport számára befogadhatóvá alakítson minden témát egy ügynökség és eredményes legyen.

 

- Hozzáadott érték:

A folyamatos szakmai fejlődés és az új irányok keresése szükséges a marketingben, hiszen évről évre változnak a hirdetési lehetőségek. Az up-to-date szakmai tudás mellett addig a lelkiismeretes munkavégzés nélkülözhetetlen meg az értékteremtésben, vagyis addig kell tökéletesíteni a folyamatokat, amíg nem lesz sikeres a projekt.

 

- Hosszú távú jövedelmezőség kialakítása:

Egy ügyfél orientált ügynökség az ügyfél üzleti lehetőségeit vizsgálja meg és a véleményét is kikérdezni, miközben igyekszik tökéletesíteni a marketing folyamatokat. A siker és elégedettség pedig közös érdekük, hiszen ezek a hosszú távú együttműködés alapjai.

 

Adj értéket a vevődnek!Persze az érem másik oldala maga az ügyfél, aki ha hasonló szemléletmód mentén működik együtt egy ügynökséggel, akkor a közös munkájuk gyümölcse biztosan beérik. A felmerülő problémákra pedig nem nehézségként, hanem megoldandó feladatként, kihívásként kell tekinteni. Mi az RG Stúdiónál azt valljuk, hogy problémás ügyfél nincs, csak egyedi!

 

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Legutóbbi cikkek

Mi fáj, gyere mesélj! – Avagy, hogyan lesz jobb a marketinged attól, hogy mesélsz róla

Az online marketing nem egy kiló kenyér. Különös, hogy erről egyáltalán beszélni kell, de meglepődve tapasztaljuk néha, hogy a partnerek úgy hívnak fel minket, hogy Google Ads hirdetéskezelést vagy Facebook hirdetéskezelést szeretnének tőlünk vásárolni. Természetesen ennek nincsen semmi akadálya, hiszen ezzel (is) foglalkozunk, de mindenesetre itt megálljt szoktunk mondani és inkább beszélgetést kezdeményezni. Miért a […]

Olvass tovább
Mi a jó ügyfélkommunikáció titka? Ez itt a kérdés!

Vagy ez a válasz? 🙂 Spoiler alert: igen. A nyári (minimális) lassítás lehetőséget adott nekünk arra, hogy egy kicsit magunkkal is foglalkozzunk. Nem, nem spa-ba mentünk (bár egy hangulatos, nevetgélős, iszogatós fotózással összekötött csapatépítő bulit azért tartottunk), hanem magunkon dolgoztunk. Melyik területen? Azon, amiben azt gondoljuk, hogy a legjobbak vagyunk. Ellentmondás? Nem. A legbüszkébbek arra […]

Olvass tovább
Keresőoptimalizálás vagy Google Ads kampányok?

2020-ban, amikor az internet térhódítása az egekben, amikor minden felületen cégek értékesítő vagy márkaépítő hirdetéseivel találkozunk, akkor elképesztően nehéz kitűnni a tömegből. Egy dolog azonban biztos: ha szeretnéd, hogy rád találjanak, akkor a Google találati listáján való megjelenés elsődleges fontosságú az értékesítés tekintetében, hiszen még mindig ez a legnagyobb kereső hazánkban. Márpedig ha a felhasználó […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
Írj nekünk!
RG Stúdió Kft.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.

Minősítéseink

  • digitalisan-felkeszult-vallalkozas-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • opten-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • csaladbarat-munkahely-rg-studio
  • google-partner-rg-studio
  • manychat-agency-partner-rg-studio
  • messenger-marketing-partner-rg-studio
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram