Te csalódtál már online marketing ügynökségben? Most kiderül miért!

2019-07-15

<<< Vissza a bloghoz
2019-07-15

online marketing Az elmúlt években számtalan olyan ügyfél keresett meg minket online marketing tervezéssel vagy kivitelezéssel kapcsolatban, akik előzetesen már csalódtak egy ügynökséggel való együttműködés kapcsán. Ilyenkor teljesen érthető, hogy sokkal nagyobb kockázatérzettel és egyfajta félelemmel vág bele az ügyfél egy új együttműködésbe velünk.

Hogyan zajlik nálunk a kapcsolatfelvétel?

Az első személyes vagy telefonos egyeztetés alkalmával mindig fontos számunkra, hogy megismerjük az ügyfelet és a tevékenységet, hogy testre szabott javaslatokat tehessünk a hosszú távú eredményesség érdekében. A legtöbb ilyen beszélgetésben felmerül számos rossz tapasztalat az előző együttműködésekkel kapcsolatban. Az esetek 90%-ban kiderül, hogy nem a szakmaisággal volt a probléma, mindinkább a rossz ügyfélkezelés miatt siklott ki az együttműködés.

Sajnos az online marketing szféra piaci szereplői közül sokan nem ismerték még fel a tényt, hogy az ügyfél kommunikáció kiemelt jelentőséggel bír, és ez alapoz meg egy hosszú távú, sikeres együttműködést. Az ügynökségek az esetek túlnyomó többségében felelősséggel elvégzik a hozzájuk kiszervezett tevékenységeket a cégek számára, azonban ezzel még nem ér véget a feladat. Mivel az online marketing egy az ügyfél számára nehezen megfogható és körülírható szolgáltatás, érthető, hogy az ár-érték arány megítélése nem minden esetben reális az ügyfél részéről. Éppen ezért kell fókuszba helyezni a külső kommunikációt, hogy folyamatos tájékoztatást kapjon partnerünk arról, milyen tevékenységek, milyen eredményességgel lettek elvégezve a projekt során. Tapasztalataink alapján ez a kommunikáció akkor jó, ha legalább hetente van élő, telefonos kapcsolat az ügyfelünkkel, e mellett pedig a napi munkafolyamatokról is írásban tájékoztatást adunk.

Hogyan dolgozunk?

online marketing Az RG Stúdiónál sikerült olyan ügyfélkört kialakítani, ahol az online marketing együttműködésen túl, partnereinkkel közvetlen, baráti hangvételben folyik a munka és egy-egy beszélgetésben a szakmai egyeztetéseken túl, személyes élményeket és tapasztalatokat osztunk meg egymással.

Hisszük, hogy a mindkét oldalról sikeres, hosszú távú együttműködés titka a magas szintű szakmaiságon túl a folyamatos kapcsolattartás ügyfeleinkkel, melyről gyakran pozitív visszajelzéseket kapunk, íme ebből néhány:

"Az RG Stúdióval rugalmas és gördülékeny a közös munka. Az együttműködésünk kezdete óta főként az Instagram felületén értünk el kiemelkedő eredményeket. A hirdetési kampány hatására 2 hét alatt 762 követőről 1593 felhasználóra nőtt a Diákolimpia követőinek a száma. A későbbi adatokból kiderült, hogy releváns követőket sikerült szerezni, mivel a bejegyzéseknél történő aktivitások a követőtáborral arányosan növekedtek.

Szakmai tudásuk mellett az ügyfél kommunikáció is hatékonyan zajlik, így bátran ajánlom az RG Stúdió csapatát, legyen szó Instagram hirdetéskről vagy egyéb közösségi kommunikációról."

Kun Benedek, Magyar Diáksport Szövetség

online marketing "Az RG Stúdióval gördülékenyen és rugalmasan zajlik a közös munka. Fokozatosan építettük fel a munkakapcsolatot, kezdetben csak konzultációs szolgáltatást vásároltunk tőlük, jelenleg pedig tervezünk egy nagyszabású, stratégiai együttműködést. Korrektnek tartom, hogy nem céljuk olyan tevékenységeket szolgáltatni, amiknek nem feltétlenül lenne értelme, kizárólag olyan folyamatok kerülnek kialakításra, melyek indokoltak az eredményesebb működéshez. Kifejezetten tetszik, hogy az RG Stúdiónál a hosszú távú célok megvalósítása van fókuszban, valamint, hogy az egyeztetések nincsenek tele marketing "szlengekkel" és szakszavakkal, törekednek rá, hogy az ügyfél nyelvén közvetítsék a fontos információkat."

Balogh József, Naturhun Kft.

"Röviden? Legjobb Csapat! Már nem is emlékszem, hogy mióta dolgozunk együtt. Nem véletlenül, mert meg vagyunk elégedve az RG Stúdió csapatával. Szakmailag maximálisan felkészültek, rugalmasak és mindig 1 vagy 2, de inkább 3 jó ötletük. Amikor velük dolgozunk mindig nyugodtak vagyunk mert tudjuk, hogy a legjobb szolgáltatást kapjuk. A közösen elért sikerek minden esetben visszaigazolják, hogy jó döntést hoztunk, hogy az RG Stúdiót választottuk."

Tüske Tibor, E-educatio, Webjogsi

 

Ha szimpatikus munkamódszerünk és szeretnél te is velünk dolgozni online marketinged kapcsán, akkor írj nekünk!

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Olvass tovább az alábbi témákban!

Legutóbbi cikkek

Instagram trendek 2020 - Erre az 5 dologra figyelj, ha hatékony szeretnél lenni

Az Instagram trendjei folyamatosan fejlődnek, változnak, így a platform egyre több lehetőséget és kreativitást tartogat mind a tartalomgyártók, mind a márkák számára. Éppen ezért érdemes tartani a lépést az aktualitásokkal. Mutatjuk, mire figyelj idén, ha eredményes szeretnél lenni! Mielőtt belevágnánk: beszéljenek a számok Gondoltad volna, hogy már 1 milliárd ember használja havi szinte a platformot? […]

Olvass tovább
Milyen értékeket kaphatsz egy ingyenes workshopon?

Mi itt Baranyában kicsit el vagyunk maradva. No nem csak gazdaságilag, hanem szemléletben is. Ezt több cikkben is kifejtettem - mint szemléletbeli hiányosságok -, így ezekre most nem térek ki. Történt, hogy rendeztünk ismét egy workshopot, aminek kettős célja lett volna: 1.) Minél többen megismerjenek a helyi piacon, mert inkább budapesti és nemzetközi partnereink vannak.  […]

Olvass tovább
Már papíron is Családbarát Hely vagyunk

Az RG Stúdióban mi mindig is családbarát helynek tartottuk magunkat, ezért amikor adódott a lehetőség, hogy ezt hivatalossá is tegyük, akkor természetesen kaptunk az alkalmon. Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. pályázatában olyan szervezetek kaphatták meg a minősítést, akik munkájukban, intézkedéseikben és a szervezeti működésükben támogatják, hogy a munkavállalóik és ügyfeleik megteremtsék a munka és a […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram