Te csalódtál már online marketing ügynökségben? Most kiderül miért!

2019-07-15

<<< Vissza a bloghoz
2019-07-15

online marketing Az elmúlt években számtalan olyan ügyfél keresett meg minket online marketing tervezéssel vagy kivitelezéssel kapcsolatban, akik előzetesen már csalódtak egy ügynökséggel való együttműködés kapcsán. Ilyenkor teljesen érthető, hogy sokkal nagyobb kockázatérzettel és egyfajta félelemmel vág bele az ügyfél egy új együttműködésbe velünk.

Hogyan zajlik nálunk a kapcsolatfelvétel?

Az első személyes vagy telefonos egyeztetés alkalmával mindig fontos számunkra, hogy megismerjük az ügyfelet és a tevékenységet, hogy testre szabott javaslatokat tehessünk a hosszú távú eredményesség érdekében. A legtöbb ilyen beszélgetésben felmerül számos rossz tapasztalat az előző együttműködésekkel kapcsolatban. Az esetek 90%-ban kiderül, hogy nem a szakmaisággal volt a probléma, mindinkább a rossz ügyfélkezelés miatt siklott ki az együttműködés.

Sajnos az online marketing szféra piaci szereplői közül sokan nem ismerték még fel a tényt, hogy az ügyfél kommunikáció kiemelt jelentőséggel bír, és ez alapoz meg egy hosszú távú, sikeres együttműködést. Az ügynökségek az esetek túlnyomó többségében felelősséggel elvégzik a hozzájuk kiszervezett tevékenységeket a cégek számára, azonban ezzel még nem ér véget a feladat. Mivel az online marketing egy az ügyfél számára nehezen megfogható és körülírható szolgáltatás, érthető, hogy az ár-érték arány megítélése nem minden esetben reális az ügyfél részéről. Éppen ezért kell fókuszba helyezni a külső kommunikációt, hogy folyamatos tájékoztatást kapjon partnerünk arról, milyen tevékenységek, milyen eredményességgel lettek elvégezve a projekt során. Tapasztalataink alapján ez a kommunikáció akkor jó, ha legalább hetente van élő, telefonos kapcsolat az ügyfelünkkel, e mellett pedig a napi munkafolyamatokról is írásban tájékoztatást adunk.

Hogyan dolgozunk?

online marketing Az RG Stúdiónál sikerült olyan ügyfélkört kialakítani, ahol az online marketing együttműködésen túl, partnereinkkel közvetlen, baráti hangvételben folyik a munka és egy-egy beszélgetésben a szakmai egyeztetéseken túl, személyes élményeket és tapasztalatokat osztunk meg egymással.

Hisszük, hogy a mindkét oldalról sikeres, hosszú távú együttműködés titka a magas szintű szakmaiságon túl a folyamatos kapcsolattartás ügyfeleinkkel, melyről gyakran pozitív visszajelzéseket kapunk, íme ebből néhány:

"Az RG Stúdióval rugalmas és gördülékeny a közös munka. Az együttműködésünk kezdete óta főként az Instagram felületén értünk el kiemelkedő eredményeket. A hirdetési kampány hatására 2 hét alatt 762 követőről 1593 felhasználóra nőtt a Diákolimpia követőinek a száma. A későbbi adatokból kiderült, hogy releváns követőket sikerült szerezni, mivel a bejegyzéseknél történő aktivitások a követőtáborral arányosan növekedtek.

Szakmai tudásuk mellett az ügyfél kommunikáció is hatékonyan zajlik, így bátran ajánlom az RG Stúdió csapatát, legyen szó Instagram hirdetéskről vagy egyéb közösségi kommunikációról."

Kun Benedek, Magyar Diáksport Szövetség

online marketing "Az RG Stúdióval gördülékenyen és rugalmasan zajlik a közös munka. Fokozatosan építettük fel a munkakapcsolatot, kezdetben csak konzultációs szolgáltatást vásároltunk tőlük, jelenleg pedig tervezünk egy nagyszabású, stratégiai együttműködést. Korrektnek tartom, hogy nem céljuk olyan tevékenységeket szolgáltatni, amiknek nem feltétlenül lenne értelme, kizárólag olyan folyamatok kerülnek kialakításra, melyek indokoltak az eredményesebb működéshez. Kifejezetten tetszik, hogy az RG Stúdiónál a hosszú távú célok megvalósítása van fókuszban, valamint, hogy az egyeztetések nincsenek tele marketing "szlengekkel" és szakszavakkal, törekednek rá, hogy az ügyfél nyelvén közvetítsék a fontos információkat."

Balogh József, Naturhun Kft.

"Röviden? Legjobb Csapat! Már nem is emlékszem, hogy mióta dolgozunk együtt. Nem véletlenül, mert meg vagyunk elégedve az RG Stúdió csapatával. Szakmailag maximálisan felkészültek, rugalmasak és mindig 1 vagy 2, de inkább 3 jó ötletük. Amikor velük dolgozunk mindig nyugodtak vagyunk mert tudjuk, hogy a legjobb szolgáltatást kapjuk. A közösen elért sikerek minden esetben visszaigazolják, hogy jó döntést hoztunk, hogy az RG Stúdiót választottuk."

Tüske Tibor, E-educatio, Webjogsi

 

Ha szimpatikus munkamódszerünk és szeretnél te is velünk dolgozni online marketinged kapcsán, akkor írj nekünk!

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Olvass tovább az alábbi témákban!

Legutóbbi cikkek

Miért nem adunk MINDENRE árajánlatot?

Mindig boldogok vagyunk, ha olyan ügyféllel találkozunk, aki éppen most szeretne belevágni az online marketingbe és lelkesen, fejjel előre belevetné magát a teendőkbe. Ez jó hír, hiszen megszületett benne az elhatározás, hogy többet tegyen az vállalkozása sikeréért és többet kihozzon a már leginkább csak itt megszólítható célcsoportjából. Azonban a lelkesedés néha átcsap kapkodásba és ilyenkor […]

Olvass tovább
Végre Insta posztokat is időzíthetünk! Hogyan? Most megtudod!

Minden marketinges szereti előre megtervezni a közösségi média kommunikációját, ráadásul az sem mindegy, hogy mikor kap el bennünket az ihlet a kreatív szövegírás és képszerkesztés tekintetében. Éppen ezért a Facebook lehetőséget kínál nekünk arra, hogy egy időben elkészíthessük és beidőzíthessük a posztjainkat az oldalunkra. Ezzel rengeteg energiát és időt spórolunk meg. Hogyan posztoltunk eddig Instagramra? […]

Olvass tovább
Úgy szolgálnak ki engem, ahogy én is szeretem kiszolgálni a vevőimet

Úgy szolgálnak ki engem, ahogy én is szeretem kiszolgálni a vevőimet Balogh Józseffel, a Naturhun ügyvezetőjével beszélgettünk. Balogh József a Gödöllői Agáregyetemen tanult vadgazdálkodást, majd hivatásos vadászból lett fővadász Herceghalmon. 1996 óta a Naturhun nevű cég élén szervez magyar és főképp európai vadászoknak magyarországi vadászterületekre túrákat. Egy éve az RG Stúdió ügyfele. Arról beszélgettünk vele, […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
RG Stúdió Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram