Legyél Tartalommenedzser az RG Stúdiónál!

Ez a leendő munkahelyed? Hadd mutatkozzunk be!

Családias hangulatú közösség vagyunk, ahol összetartó csapatként közösen építjük a szervezetet és támogató közegben építheted a karrieredet!
Nagyon fontos értéknek tartjuk, hogy közösen tegyünk azért, hogy Te is fejlődj, de általad az RG Stúdió is fejlődhessen.
Otthonos, kényelmes iroda
Modern, jól felszerelt és jól megközelíthető irodánkban kényelmesen és otthonosan érezheted magad. Mintha otthonról dolgoznál... majdnem
Modern munkaeszközök
Az akadálytalan munkavégzéshez szükséges eszköz alap. Igyekszünk ezt eggyel magasabb szintre emelni, hogy élvezetes is legyen a munkavégzés.
A kávét, teát, ebédet mi álljuk
Nem kell hoznod semmit a dolgozóba, gyakorlatilag teljes ellátással biztosítjuk, hogy a korgó gyomor vagy a nasihiány ne akassza meg a munkavégzést.
Támogatott képzések
Bővítheted a tudásod képzésekkel, tréningekkel amit a cég áll. Te döntheted el, hogy milyen tanfolyamra, tréningre fordítod a képzési keretedet.
Igazi csapatmunka, verseny nélkül
Csapatban dolgozunk és a célunk a csapat sikere, ezért mindenki támogatja egymást. Segítjük, támogatjuk egymást. Senkivel nem kell versenyezned.
Csapatépítés
Rendszeres közös programokon engedjük ki a gőzt. Egy közös Activity parti, bortúra vagy akár táncos mulatság. Ebből mind lehet részed.

Mivel is foglalkozunk, kik vagyunk mi?

Az RG Stúdió Kft. már több, mint 20 éves múlttal rendelkező pécsi online marketing ügynökség.

Ügyfeleink kkv cégek, közép-, és multinacionális vállalatok, akikben közös, hogy keresik és igénylik a legújabb online marketing megoldásokat és valós üzleti -marketing problémákra keresnek megoldást a segítségünkkel.

Partnereinknek 20 éve segítünk velük vagy nekik megvalósítani online marketing stratégiájukat.

Mit csinál nálunk egy tartalommenedzser?

Nálunk a tartalommenedzser szövegíró és kicsit projektmenedzser is.

Nem csak ír, de stratégia mentén szervezi és technikailag megvalósítja az ügyfeleink tartalommarketing stratégiáját.

Magyarán:
- egy előre eltervezett stratégia mentén blogposztokat ír
- közösségi média posztokat kreál képpel és szöveggel is,
- de lehet, hogy weboldal szöveget vagy hírlevélszöveget is fog készíteni,
- mindezeket publikálja és terjeszti is.

Változatos ügyfélkörünknek sokféle tartalmat készítünk, ezért kell a jó beleérző készség és kreativitás. A jó tartalommenedzser azonban tudja a különbséget a kreatív írás és az üzleti célú tartalom között. Az általad elkészített posztoknak, blogbejegyzéseknek jól mérhető üzleti célja van, ezért tudnod, kell, hogy hogyan szólítsd meg a célközönséget és vezesd az olvasót.
Nehéz gombnyomásra kreatívnak lenni, ezt tudjuk. Ha csak írni szeretsz, és frusztrál, ha behatárol az időkeret és a karakterkorlát vagy egy kötött téma, akkor ez nem neked való.

Tudd, hogy nem szépirodalmat írunk, „csak” posztokat. Imádjuk, ha valaki kreatív, de azt kevésbé, ha elszabadul a fantáziája, és nem a keretekben gondolkodik. Az a jó, ha behatárolható időn belül tudsz ötletes, inspiratív tartalmat gyártani, ami elad.

A jó tartalommarketinges szerintünk nyitott, mindig kíváncsi, szereti új szemszögből megközelíteni a dolgokat és tekintettel van arra, hogy mi a célja írásának. Így tudunk mindig érzelmeket kiváltó tartalmat gyártani, amely nem csak érdekes, minőségi, de SEO szempontból is megfelelő és még a konverziós célokat is segíti.

Ha úgy érzed, hogy ez neked menne, akkor szívesen várjuk a jelentkezésed. Vigyázz, ez nem csak posztolgatás és nem csak gépelés, hanem folyamatos szellemi agytorna.
Nem elijeszteni akarunk, ellenkezőleg. Tudjuk, hogy a jó szövegírónak a kihívás, a kreativitás, mint elvárás és a sokrétű témák cukorkák. Ezzel akarunk becsábítani! Ha úgy érzed elcsábultál, jelentkezz!
JELENTKEZÉS

Röviden kit is keresünk:

Olyan kreatív szövegírót és képszerkesztő munkatársat, akinek érdeklődésébe vág olyan rövid szöveges és vizuális tartalmak gyártása, amelyeknek üzleti célja van ugyan, de egyediségükkel, ötletességükkel értéket is átadnak.

Mit fogsz csinálni a mindennapokon?

Szöveget írsz
Blogbejegyzések, közösségi média posztok, hírlevelek, weboldal tartalom, ilyen szövegírói feladatokra számíthatsz leginkább. Ezeket kell kreatívan, a formai és időkereteknek megfelelően megírni.
Kommunikáció, kapcsolattartás
A jó tartalomhoz elengedhetetlen, a jó információ, ezt pedig a legtöbb esetben az ügyfél szolgáltatja. Interjúk, megbeszélések, egyeztetések miatt kell, hogy jól kommunikálj szóban is.
Képszerkesztés
Nem csak szöveget kell írnod, de azokat publikálható formára is kell hozni, amihez képet is kell szerkeszteni általában. Jó, ha tudod kezelni a Photoshopot, de ha a Canvával csodákat tudsz szerkeszteni nekünk az is oké.
Ötletelés, témagenerálás
A tartalommarketing általában csak az együttműködéseink része, kell, hogy a teljes online marketinget is átlásd, legyenek ötleteid, javaslataid és proaktívan generáld a témákat, ha azok nem jönnek az ügyféltől.
Tartalomfeltöltés
Nem csak elkészíted, de publikálod is a tartalmakat, amiket gyártottál, ezért ismerned kell a rendszereket, közösségi média platformokat, weboldal admin felületeket ilyen szinten (vagy legalábbis gyorsan meg kell tanulnod eligazodni, ha pl. még nem láttál Wordpress oldalt...).
Terjesztésben való részvétel
A tartalmaidat nem csak publikálni kell, de alapszinten tudnod kell terjeszteni is őket. Alapvető hirdetések és hírlevélküldő rendszerek ismeretére szükséged lesz nálunk.

Néhány általános tudnivaló a munkáról:

• A munkavégzés helye Pécs. Éppen irodabővítésben vagyunk, úgyhogy hamarosan költözünk, de addig is az Ungvár utcai irodánkban fogsz dolgozni.

• A pozíció 8 órás munkavégzést jelent. Hivatalosan nem rugalmas munkaidő, de elég rugalmasak vagyunk, ha szükséged van rá.

• Ideális esetben már az ajtó előtt állsz, olyannyira kezdhetsz azonnal. Egy kicsit tudunk várni rád persze, ha éppen munkahelyet váltasz.

Miért jó nálunk dolgozni?

Fejlődni fogsz
Vannak elvárásaink már belépéskor veled kapcsolatban, de tudjuk, hogy az online marketing folyamatosan változik. Nem csak támogatjuk, de el is várjuk a fejlődést. Belső képzésekkel, coachinggal mi is segítünk, de minden önálló fejlődési törekvést is támogatunk.
Hallathatod a hangod
Nem ragadunk le bevált munkamódszereknél, rutinoknál.
Ha te máshogy csinálnád és azt megosztod a csapattal lehet, hogy mind átvesszük azt. A csapatmunka nálunk nem a csapathoz való igazodást, hanem az ötletek szabad áramlását jelenti.
Önállóan fogsz dolgozni, de lesz háttértámogatásod
Lesznek saját projektjeid, amiért te vagy a felelős, ezeket te irányítod. Azonban nem hagyunk magadra. Egy brainstormingra, tanácsadásra, másodvéleményre mindig kaphatóak vagyunk, ez nem veszélyezteti az önállóságod. Mi így dolgozunk, segítjük egymást.
Jól fogod érezni magad
Nem akarunk az elcsépelt „mi egy család vagyunk” mondókával jönni, de így van. Jó a csapat, bírjuk egymást, számíthatunk egymásra és nincs szigorú főnök-beosztott hierarchia. Valóban laza a hangulat, szerintünk így bontakozik ki a kreativitás.

Teljesítmény alapú bérezés
A bérezési rendszer alapbérből és teljesítmény alapú bérből áll. Tudni fogod, hogy mit kell tenned a nagyobb fizetésért és hogy mennyit kapsz mennyi munkáért. Nincsenek meglepetések.

Hogyan jelentkezz?

Küldj egy e-mailt a studio.hr@rghungary.net címre az önéletrajzoddal egy rövid szakmai bemutatkozással.

Erre számíthatsz utána:
1. Feldolgozzuk az önéletrajzokat! Ne ijedj meg, ha nem jelentkezünk azonnal, szeretünk alaposak lenni. Mindenképpen jelentkezni fogunk, akkor is, ha nem lépsz tovább a következő körre és akkor is, ha szeretnénk megtudni rólad többet.

2. Ha tetszett a bemutatkozásod, megvan a szakmai tapasztalatod és úgy gondoljuk, hogy beleillenél a cégkultúránkba, akkor fel fogunk hívni telefonon egy rövid interjúra.

3. Ha ezen is szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor behívunk az irodába egy személyes találkozóra, hogy jobban megismerhessük egymást.

4. Ha még itt is bejövünk a másiknak, akkor egy sor próbafeladattal bombázunk meg, hogy felmérjük, hogy milyen szinten vagy és tudsz-e azonnal kezdeni, milyen projekteket tudunk átadni.

5. Ha ezt sikerrel teljesíted, akkor adunk neked egy ajánlatot.
JELENTKEZÉS

Amire büszkék vagyunk

Az évek során számos kitüntetéssel és minősítéssel jutalmazták az RG Stúdiót. Büszkék vagyunk a szakmai elismerésekre, és a cégünket, mint munkahelyet elismerő címekre is!
Digitálisan felkészült vállalkozás
Adatkezelési tájékoztató
Impresszum 
©Copyright 2020. RG Stúdió Kft. Minden jog fenntartva!

Székhely: 7632 Pécs, Kodolányi János u. 37
Telefon: +36 30 539 35 56
E-mail: info@rgstudio.hu
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • Digitálisan felkészült vállalkozás
comments-oapartmentpencilmagic-wandcloud-uploadheartstarflaglicenseuserskeyboardlaptop-phonecoffee-cuprocketsmilebullhorn linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram