Szórakoztass és arass!

2019-09-13

<<< Vissza a bloghoz
2019-09-13

A humor és a szórakoztatás mindig is eszköze volt annak, hogy könnyen emészthető formában, nevettetve adjuk át az üzenetünket, amely persze nem feltételen volt se nem könnyed, sem nem vicces, se nem egyszerű.

A Piac és Profit Social Media 2019 konferencián azokról az érzelmekről, és azokról a módszerekről volt szerencsém előadást tartani, amelyek ma átbillenthetik az egyik ügyfélszintről a másikra a célközönségünk.

Hogyan tartsuk meg a vevőink figyelmét?

Ebben lesz segítségünkre az a könnyed hangvétel, ami olyan közös pillanatokat, belsős poénokat és megosztott élményeket teremt köztünk és a célközönségünk között, amire sokkal jobban fognak emlékezni, mint a legutóbbi ajánlatunkra.

Sok előadáson és majdnem minden konferencián elhangzik, hogy az emberek figyelme egyre jobban csökken, ezzel együtt pedig a reklámtudatossága növekszik, amivel messziről kiszagolja a marketinget a tartalmainkban. Ezek a főbb okai, hogy a tartalmainknak nem csak meg kell ragadniuk a figyelmet, hanem meg is kell tartaniuk azt!

A konferencián megjelent hallgatóság „nézett, mint a moziban” ahogy a szórakoztatás, edukálás és humor köré épített előadásokat hallgatta, az óriási vetítővásznon minden előadó tanácsai extra hangsúlyt kaptak.

Megtiszteltetés volt az egybegyűlteknek beszélni és örültem, hogy mindezt az egyik kedvenc témámról tehettem, ami a szövegírás és tartalomgyártás. Különösen kedves volt, hogy megmutathattam, hogy saját ügyfeleink (a Schneider Electric és a Ferro-Sped Szállítmányozás) példáin keresztül mutathattam be, hogy a megfelelő kommunikáció a nehezen emészthető, kevésbé köznyelvesíthető témákat is szórakoztató tartalmakká tudja tenni!

Persze a saját munkánkban mindig nehezebb megtalálnunk a humort és az élményt, mert a napi rutin „mindennapivá” teszi azt számunkra. Többek között ebben segíthet egy ügynökség, aki teljesen más szempontból – az ügyfeleid szempontjából – közelíti meg a tevékenységed és termékeid, és elmondja, hogy hogyan beszélj úgy hozzájuk, hogy meglegyen a közös hang.

Ha úgy érzed, hogy még nem vagytok teljesen egy lapon a célközönségeddel a közösségi kommunikáció terén akkor keress meg minket és mi áthidaljuk a szakadékot köztetek!

Szerző:
Müller-Váczi Lívia
Online Marketing Tanácsadó

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Legutóbbi cikkek

Üzleti partnerkeresés rapid sebességgel

A B2B partnerkeresés és értékesítés mindig felveti azt a kérdést, hogy a Facebooknak van-e itt egyáltalán létjogosultsága. Tudunk-e megfelelően célozni, releváns leadeket szerezni és egyáltalán jelen van-e aktívan a célcsoportunk ezen a csatornán. Szállítmányozással foglalkozó partnerünknek is ezek voltak a kétségei és kérdései amikor az alvállalkozói partneri körét szerette volna bővíteni, és ehhez kért tőlünk […]

Olvass tovább
Benne vagyunk a 17-ben Magyarországon! - Minősített üzleti szereplő elismeréssel gazdagodtunk

Az országban eddig mindössze 17 vállalat szerezte meg a Minősített Üzleti Szereplő minősítést, melyek között a mi cégünk, az RG Stúdió is szerepel Számunkra fontos, hogy olyan működési elvek mentén folytassuk az együttműködéseinket Partnereinkkel, melyet mi is elvárunk beszállító Partnereinktől. 20 éve egyazon értékrendet képviselünk, melyre büszke mind a tulajdonos, mind az összes kollégánk. Etikus, […]

Olvass tovább
Újraindul a gazdaság, újra kell gondolni a marketingünket is?

Az elmúlt hónapok nehézségei rengeteg vállalkozót és magánszemélyt is negatívan érintettek és érintenek jelenleg is. Számos ember veszítette el a munkahelyét, cégek zártak be és a kellő tartalékok hiányában az újrakezdés is nehéz feladat. Szerencsére a korlátozásokon lazítottak, ezért a vendéglátás és a turizmus is lassan újraindulhat, de ez korántsem lesz egyszerű feladat, hiszen ezek […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
Írj nekünk!
RG Stúdió Kft.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.

Minősítéseink

  • digitalisan-felkeszult-vallalkozas-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • opten-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • csaladbarat-munkahely-rg-studio
  • google-partner-rg-studio
  • manychat-agency-partner-rg-studio
  • messenger-marketing-partner-rg-studio
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram