Ha ismerősek számodra az alábbi problémák, akkor bizony a weboldalad ráncfelvarrásra szorul!

Érzed a csökkenő konverziókat, nem jönnek az eredmények, esetleg panasz van az oldalra? Akkor érdemes megvizsgáltatnod és utánajárnod a hibának! 

Mi lehet a gond?

Az alábbi problémákat a weboldal audit során mind feltárjuk.
Rossz a tartalom és az oldal struktúrája
Nem működnek megfeleően a funkciók
Átláhatatlan megjelenés, nehezen kezelhető felület
Nincsen kellő forgalom terelve az oldalra

Úgy érzed weboldalad változtatásra szorul, de nem tudod, mi lenne a jó megoldás?

A weboldal audit során megtaláljuk a hibát a weboldalad gépezetében és kijavítjuk azt!
KÉRJ VISSZAHÍVÁST

A teljesen új weboldal nem mindig hatékony megoldás! Miért?

Legtöbb esetben a meglévő honlapot érdemes testre szabni, kiegészíteni egy-egy új modullal, javítani a weboldal szövegezésén, vagy keresőoptimalizálni az egyes oldalakat.
A régi weboldal optimalizálása számos előnnyel jár:
"Az RG Stúdió munkatársainak szakmai hozzáértése és munkája hozzásegítette cégünket ahhoz, hogy 15%-al megnövekedett weboldalunk látogatottsága és a keresőkben figyelemre méltó helyezéseket értünk el. 
Egyes termékeinkre 1-4 helyezés a kereső rendszerben. Online marketing tanácsaiknak köszönhetően a weboldalunkon való érdeklődés ugrásszerűen megemelkedett."

Somogyi Zoltán - Fürge Nyuszi Focivilág

Honnan tudhatod, hogy elég javítani a jelenlegi oldalon, és nem kell egy teljesen új weboldalt készíteni? 

Sokan felteszik magunknak a kérdést, pedig a válasz nagyon egyszerű: meg kell vizsgálni.
Egy weboldal audittal fel tudjuk tárni azokat a gátló tényezőket, amik miatt az eddigi tevékenységed nem hozta a várt eredményeket.
Az elemzésünk technikai és tartalmi kérdésekre is kitér.
Részletes hibafeltárást kínál.
Ezen felül javaslatot adunk a továbbiakban helyes és eredményes működésre.

Mi történik, ha komolyabb gond van a weboldallal?

A rád szabott javaslatokért nem csak a felületeidet kell átnéznünk, de a vállalkozásod üzleti céljaival, lehetőségeivel és eddigi tevékenységével is tisztában kell lennünk. 
Ezért az elemzéseket általában egy interjú előzi meg, hogy felmérjük a fentieket, és te is feltehesd a kérdéseidet. Ennek során pedig megállapítjuk, hogy van-e értelme dolgozni a jelenlegi weboldallal, vagy szükséges egy teljesen új honlapba fektetned.

Eredményes weboldalt szeretnél?

Mit ellenőrzünk a weboldal audit során?

Az elemzés során mind a weboldal, mind a köré épülő online marketing tevékenység számos területet megvizsgáljuk, hogy feltárjuk a hiba okát.

Megnézzük többek között az alábbiakat:
a weboldal struktúráját, menürendszer felépítését
az oldal technikai hátterét
átnézzük a tartalmi problémákat
a reszponzivitást és betöltődési sebességet
alkalmazott bővítmények hatékonyságát
elemezzük a SEO tevékenységhez tartozó háttér információkat (kulcsszó, meta leírása, tagek)
az analitikát, mérőkódok elhelyezését
hányadik helyen szerepelsz a Google találati listáját és hol helyezkedik el a konkrencia
milyen kulcsszavakra és hogyan keresnek a potenciális ügyfeleid.

Mit nyersz a weboldal audittal?

A honlap elemzés végeztével egy testreszabott vizsgálat eredményeit részletesen bemutató, egyedi tennivaló listát kapsz, mely nagyban hozzájárul az online marketing folyamataid eredményességéhez.

Gyakori kérdések, melyek benned is felmerülhetnek

"Nagy hozzáértésről, profizmusról tanúskodik az anyag, amit készítettetek nekünk. Mindig igyekeztünk,hogy az oldalaink minél jobbak legyenek. Sok helyről próbáltunk használható információkat összeszedni, ez többé-kevésbé sikerült is. Az elemzésből kiderült, hogy jó az irány, viszont rengeteg olyan kisebb-nagyobb hibára mutattatok rá, amit mi nem láttunk. Valamint rengeteg nagyon jó ötletet kaptunk tőletek. 
Az elemzés első oldalának a felénél tudtam azt, hogy megérte az árát!"
Plank János - Lapterjesztő Kft.

Miért érdemes velünk dolgoznod?

Tőlünk nem kapsz sablonos megoldásokat

Ha csak általános megoldásokat keresel, akkor nem érdemes tovább olvasnod. Nem szeretjük a marketinges hárombetűs szavakat, ezért veled sem fogjuk használni. A célunk, hogy egy hullámhosszon legyünk!

Személyre szabott elemzés és tanácsok

Auditunk során cégedre szabott, részletes elemzést készítünk neked. Nem csak kritizálunk, hanem konkrét megoldási javaslatokat, példákat és tanácsokat adunk neked az eredményes működésed érdekében.

Ügyfélismeret

Minden együttműködést úgy kezdünk, hogy megismerjük az ügyfelet, még akkor is, ha csak egy 2 órás konzultáció erejéig találkozunk. Ez biztosítja, hogy testreszabott megoldásokat kínáljunk Neked.

Széleskörű szakmai tapasztalat

20  év során már több száz vállalkozással dolgoztunk együtt, szinte már mindenféle termékkel és szolgáltatással találkoztunk, így nagy tapasztaltunk van a működő és nem működő megoldások területén.

Hogyan dolgozunk a weboldal audit során?

1

Egymás megismerése
A rád szabott javaslatokért nem csak a felületeidet kell átnéznünk, de a vállalkozásod üzleti céljaival, lehetőségeivel és eddigi tevékenységével is tisztában kell lennünk. Ezért az elemzéseket általában egy interjú előzi meg, hogy felmérjük a fentieket és te is feltehesd a kérdéseidet.

2

Technikai és tartalomelemzés
A megfelelő hozzáférések birtokában alaposan átnézzük a weboldalad, több szempontból is. Munkatársaink más-más terület szakértő, így elképzelhető, hogy többen is dolgozunk az auditon, de a végén Te egy átfogó, kerek egész elemzést tartasz majd a kezedben.

3

Írásos dokumentum
A weboldal audit végeredménye egy elemzési dokumentum lesz, amely tartalmazza a meglátásainkat és javaslatainkat. Az audittal a kezedben akár Te is finomhangolhatod a weboldaladat és online marketing stratégiádat, de mi is szívesen segítünk a megvalósításban.

4

Folyamatos kommunikáció
Az elemzés egy elmélyült foglalatosság, de ez nem jelenti azt, hogy a munka alatt nem adunk státuszt arról, hogy hol tartunk. Lesznek kérdéseink, és szívesen válaszolunk a tiédre is.

5

Audit átbeszélése
A megkapott elemzést átadás után közösen feldolgozzuk. A felmerült kérdéseket, esetlegesen nem egyértelmű részeket átbeszéljük, hogy a kapott dokumentum valóban hasznos legyen számodra.

Szeretnél eredményesen konvertáló weboldalt?

th-listcheckeye-slashcogsbullhornlightbulb-oquote-leftquote-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram