Milyen szinten van most az online marketinged?

Szeretnél szakértő véleményt kapni, hogy milyenek az online felületeid és folyamataid?

Úgy érzed, hogy nem elég eredményes az online marketinged, és nem tudod, hogy miért?

Akkor az online marketing tanácsadás a legjobb választás számodra!

Ha Te is úgy érzed, hogy az online marketinged alulteljesít, és nem találod benne a hibát, akkor érdemes hozzánk fordulnod.
KÉRJ VISSZAHÍVÁST!
A számos online elérhető tudásanyag és tanfolyam hatására sokan - talán Te is - belevágtak a vállalkozásuk online marketing eszközökkel való támogatásába.

Azonban az átgondolt stratégia, valamint az egyes területek mélyebb ismeretének hiányában nem tudják kihasználni a benne lévő lehetőségeket.

Nekik már segített online marketing tanácsadás szolgáltatásunk:

"A stratégia és a megoldások, amit az RG Stúdió javasolt a nekünk készített koncepciótervben megóvtak minket attól, hogy olyan költséges eszközöket vegyünk igénybe, amelyek számunkra nem voltak megfelelőek. Másrészről a javaslataik alapján épült a kommunikációnk, így azóta rendszerben látjuk az online marketing tevékenységünket, ami nagyban növeli a hatékonyságot."

Suha András
CEWE

"A kommunikáció, a hozzáállás ötös skálán ötös. A kellő és a megfelelő információkat a cég munkatársaitól megkaptuk. Egy-egy ötlettel kapcsolatban elmondták a megvalósítási lehetőségeket, elmagyarázták, hogy mi és hogyan valósítható meg és mire ne koncentráljunk. Az együttműködés során azt tapasztaltam, hogy az RG Stúdió Kft-nél készségesek, értenek a munkájukhoz, megbízhatóak."

Sőbér Lívia 
Magyar Épületgépészek Szövetsége

„Örömmel tölt el, hogy az RG Stúdió segít a cégem online marketing folyamataiban. Lívia már elsőre nagyon szimpatikus volt, egy remek szakember. Nagyon tetszett az általa elkészített koncepcióterv, minden ötlete és tanácsa szuper, szívem szerint mindet megvalósítanám. Alig várom a közös munkát, amit szerintem élvezni fogunk és reményeim szerint jó hangulatban telik majd.”

Ágoston György 
Ágoston Precíz-Dental

TOVÁBBI REFERENCIÁK

Úgy érzed a te felületeidnek is szüksége van egy alapos áttekintésre?

Milyen területeket tudunk átnézni neked?

Facebook oldal és hirdetési fiók

Ahhoz, hogy a PPC hirdetések és online marketing jól működjön a felhasználóknak egy megfelelően felkészített felülettel kell találkozniuk. Elemzésünk kitér mind a tartalmi, mind a technikai szempontokra, amelyek gátjai lehetnek a hatékonyságnak, ezen felül pedig megoldási javaslatokat is ad.

Weboldal

Egy weboldal audittal fel tudjuk tárni azokat a gátló tényezőket, amik miatt az eddigi tevékenységed nem hozta a várt eredményeket. Az elemzésünk technikai és tartalmi kérdésekre is, valamint a hibák feltárásán túl javaslatot ad a helyes és eredményes működésre!

Keresőoptimlizálás

Ha úgy érzed, hogy az organikus megjelenéseid nem segítik kellőképpen az üzleti célodat, akkor szükséged lesz egy SEO elemzésre. Auditunk felméri a pillanatnyi helyzeted, rávilágít a hiányosságokra és javaslatot az a fejlesztésre, amellyel jobb helyen jelenhetsz meg a keresőkben.


Stratégia

Gyakran a hibát nem egy platformban, hanem a megfelelően kialakított stratégiában kell keresnünk. Még a legprofibban kialakított felületek sem teljesítenek, ha nincs mögötte egy átgondolt terv, tudatosság és hiányzik a platformok közötti integráció. A koncepcióterv is helyzetelemzés, de mellette egy stratégiai terv is, amelyet követve a átlátható, konzekvens és profi tervvel vághatsz bele az online marketingbe.

Hogyan zajlik az online marketing tanácsadás?

1

Egymás megismerése
A rád szabott javaslatokért nem csak a felületeidet kell átnéznünk, de a vállalkozásod üzleti céljaival, lehetőségeivel és eddigi tevékenységével is tisztában kell lennünk. Ezért az elemzéseket általában egy interjú előzi meg, hogy felmérjük a fentieket és te is feltehesd a kérdéseidet.

2

Technikai és tartalomelemzés
A megfelelő hozzáférések birtokában alaposan átnézzük a felületedet, több szempontból is. Munkatársaink más-más terület szakértő, így elképzelhető, hogy többen is dolgozunk az auditon, de a végén Te egy átfogó, kerek egész elemzést tartasz majd a kezedben.

3

Írásos dokumentum
Az audit végeredménye egy elemzési dokumentum lesz, amely tartalmazza a meglátásainkat és javaslatainkat. Az audittal a kezedben akár Te is finomhangolhatod az online marketing stratégiádat, de mi is szívesen segítünk a megvalósításban.

4

Folyamatos kommunikáció
Az elemzés egy elmélyült foglalatosság, de ez nem jelenti azt, hogy a munka alatt nem adunk státuszt arról, hogy hol tartunk. Lesznek kérdéseink, és szívesen válaszolunk a tiédre is.

5

Audit átbeszélése
A megkapott elemzést átadás után közösen feldolgozzuk. A felmerült kérdéseket, esetlegesen nem egyértelmű részeket átbeszéljük, hogy a kapott dokumentum valóban hasznos legyen számodra.

Úgy gondolod neked is van valahol hiba az online marketing gépezetben?

Megtaláljuk és kijavítjuk neked!
KÉRJ VISSZAHÍVÁST!
Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
RG Stúdió Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.

Online Marketing Tanácsadás

Online marketing tanácsadás: Online marketing tanácsadás szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék tudni, hogy milyen szinten van jelenleg az online marketing tudásuk, szeretnék szakértő véleményt kapni arra vonatkozóan, hogy milyenek az online felületeik és folyamataik. Ha úgy érzed, hogy nem túl eredményes az online marketinged és nem tudod, hogy miért, akkor online marketing tanácsadás szolgáltatásunkat neked ajánljuk! Ha Te is úgy érzed, hogy az online marketinged alulteljesít, és nem találod benne a hibát, akkor érdemes igénybe venned online marketing tanácsadás szolgáltatásunkat. Számos ügyfelünk nyilatkozott elégedetten, miután igénybe vette online marketing tanácsadás szolgáltatásunkat. Online marketing tanácsadás során áttudjuk nézni a Facebook hirdetési fiókodat, illetve oldalad, a weboldaladat, valamint online marketing tanácsadás során tudunk segíteni a keresőoptimalizálásban, illetve koncepció terv kialakításában. Egy online marketing tanácsadás a következők szerint épül fel: egymás megismerése, technikai és tartalom elemzés, írosás dokumentum elkészítése, folyamatos kommunikáció, illetve a végén közösen átbeszéljük az auditot.
searchstarth-largefacebook-squarelaptop
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram