Ügyfeleinket gyakran csak pár lépés, egy jó tanács vagy néhány helyes beállítás választja el attól, hogy igazán sikeres legyen az online marketingje.

Ha Te is úgy érzed, hogy a siker már egy karnyújtásnyira van, de nem tudod, hogy hogyan lépj át a gátló tényezőkön, akkor az online marketing konzultáció a legjobb választás számodra.

Már a 2 órás online marketing konzultáció is gyakran elég arra, hogy felfedjük a hibákat az eddigi online marketing tevékenységedben, segítsünk az első kampányod elindításában, vagy ha még csak most vágnál bele, akkor tervet rajzoljunk fel neked amivel el tudsz indulni.

Mi fér bele egy 
2 órás konzultációba?

Átsegítünk a kezdeti beállítások okozta nehézségeken.
Felvázolunk egy, a gyakorlatban rögtön használható stratégiát, kampánytervet.
Ügyfeleinkkel szerzett tapasztalatunkkal segítünk téged!
Közösen elindítjuk első kampányaid.
Végignézzük a fiókjaidat, hogy megtaláljuk miért nem működik eredményesen az online marketinged!
Megválaszoljuk érthetően, alaposan az összes felmerült kérdésed!

Mikor válaszd a konzultációt?

Erre van szükséged, ha kérdések vannak benned az online marketingeddel kapcsolatban és szakértő válaszokra van szükséged!
ÉRDEKEL!

Nekik már segítettünk konzultációs szolgáltatásunkkal!

Kollégátok maximálisan segítőkész és hozzáértő volt. Előzetesen feltérképezte mivel foglalkozunk (nem az egy órából ment, ez pozitív!). Átfutottunk a lehetséges marketing lehetőségeken, majd hamar azonosítottuk azt a témát amibe el kívánunk mélyedni. Az egy óra alatt megmutatta, mennyire komoly ez a rendszer, egy konkrét példán végig vezetett, és elkészítettünk egy hirdetés csomagot. Ebből megtudtam, hogy bizony ez egy bonyolult szakma, sokkal több dolog van benne, mint amit én eddig feltételeztem, pedig évek óta használom a Google és Facebook hirdetési felületeit! Nagyon elégedett voltam az egy órával: 5*
Baráz Tamás – Faraone Kft, Kedvezménybank
Az RG Stúdió mellett tettük le a voksunkat, s tőlük ez idáig egyetlen konzultáció elég volt ahhoz, hogy helyére kerüljenek a dolgok. Ehhez persze az kellett, hogy egy vérprofi konzulenst kapjunk, aki a konzultáció előtt elküldött kérdéseinkre felkészült és érthető, konkrét, jól használható válaszokat adott. Olyan praktikus tanácsokat is adott az adott témában, amiket azonnal átültethettünk a gyakorlatba. És az eredmény nem is maradt el! Talán még felül is múlta az elképzeléseinket. Abban biztos vagyok, ha máskor is valahol elakadunk a Facebook oldalunk menedzselésében, akkor biztosan az RG Stúdióhoz fordulunk majd tanácsért.
Sziebig Andrea – IT-Business Publishing Kft.
TOVÁBBI REFERENCIÁK

Neked is segíthetünk?

Kérd a visszahívásunkat!
VISSZAHÍVÁST KÉREK

Mire nem számíthatsz a konzultáció során?

Ha ezeket keresed, akkor ne is olvass tovább!
Marketinges szlengre
Mi nem használjuk a marketinges hárombetűs rövidítéseket. A célunk, hogy neked értetően mondjunk el mindent, amire szükséged lesz.

Tankönyvszagú tanácsokra
Nem fogjuk neked elismételni a marketinges szakirodalmat, biztosan már mindet olvastad. Megismerjük a vállalkozásodat és személyre szabott tanácsokat adunk, amiket használni tudsz.
Körülbelül irányvonalakra
Amikor csak lehet egyértelmű, rögtön alkalmazható tippeket, technikákat, iránymutatásokat adunk, amit akár rögtön, ott a konzultáción el tudunk kezdeni közösen használni.

Kitérő válaszokra, hárításra
Elmondjuk azt is, amit nem javaslunk neked és azt is hogy miért. Nem bólogatunk, és nem próbálunk rábeszélni trendi megoldásokra, ha tudjuk, hogy neked az nem működne.
"A két órás konzultáció egyetlen perce sem volt felesleges. Nem volt mellébeszélés, vetítés, üres mondatok. Szandra hihetetlenül lényegretörő, üzleti profilunkhoz felhasználható hasznos tanácsokkal, ötletekkel látott el. Bármilyen kérdésünk volt, nem kellett utánanéznie semminek, hanem azonnal mondta a megoldást. Nagyon felkészült, teljesen érthető módon, és gyakorlatiasan adta át tudását. Emellé még egy profi prezentációt is kaptunk a konzultációról. Szóval ajánljuk mindenkinek, akár kezdő vagy haladó marketinges, kicsi vagy nagy cégeknek egyaránt."
Papp Erzsébet - Fürge Nyuszi Focivilág

Milyen platformokon tudunk segíteni?

Facebook

Átnézzük, vagy akár be is állítjuk veled közösen a hirdetési fiókodat és javaslatot teszünk egy olyan hirdetési portfólióra, amely legjobban megfelel az üzleti céljaidnak. Ha csak nem tudod mit hol találsz, vagy a kommunikációdhoz keresel inspirációt, abban is segítünk!

Google Ads

Nem igazodsz el a Google Ads rengetegében? Régen tudtad, de már nem ismerős a sokszor megújult felület? Útba igazítunk! Legyenek akár technikai vagy koncepcionális kérdéseid, mindkettőről szívesen adunk tanácsot! Veled vagy Neked! Ahogy Te szeretnéd!

Instagram

Irigykedve figyeled a konkurencia Instagram felületét? Szeretnél ezen a csatornán is hatékonyan jelen lenni? A segítségünkkel te is felpörgetheted ezt a felületet is. Hirdetés és kommunikáció? Mindkettőben otthon vagyunk!

Keresőoptimalizálás

Szeretnél kevesebbet költeni hirdetésre és előrébb kerülni a keresőben? Vedd igénybe a konzultációnk, és ráállítunk a helyes útra. Ha már menet közben vagy megmondjuk, mi az, amire első sorban érdemes fókuszálnod, hogy mihamarabb fejlődjön a céged!

Online marketing iránymutatás

Ha kell egy kis lökés, egy út amin elindulhatsz az online marketingben, akkor egy olyan szakértő tanácsaira van szüksége, aki átlátja a marketing folyamatokat. 2 óra alatt egészen biztosan meg fogod tudni, mibe ne vágj bele, felesleges pénzköltéssel együtt.

Technikai tanácsadás

Elveszve érzed magad, mert megvannak az ötletek és irányok, de nem tudod hogyan tudnád beállítani? Valami nem stimmel a mérésekkel? Fordulj hozzánk, egykettőre kiderítjük és közösen beállítjuk a konzultáción.

Beszélgessünk a te online marketingedről!

Adatkezelési tájékoztató
Impresszum 
©Copyright 2020. RG Stúdió Kft. Minden jog fenntartva!

Székhely: 7632 Pécs, Kodolányi János u. 37
Telefon: +36 30 539 35 56
E-mail: info@rgstudio.hu
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • Digitálisan felkészült vállalkozás

Online marketing konzultáció

Online marketing konzultáció: Ha Te is úgy érzed, hogy a siker már egy karnyújtásnyira van, de nem tudod, hogy hogyan lépj át a gátló tényezőkön, akkor az online marketing konzultáció a legjobb választás számodra. Már a 2 órás online marketing konzultáció is gyakran elég arra, hogy felfedjük a hibákat az eddigi online marketing tevékenységedben. Segítsünk az online marketing konzultáció során az első kampányod elindításában, vagy ha még csak most vágnál bele, akkor tervet rajzoljunk fel neked amivel el tudsz indulni. Többek között egy 2 órás online marketing konzultáció során átsegítünk a kezdeti beállítások okozta nehézségeken, felvázolunk egy, a gyakorlatban rögtön használható stratégiát, kampánytervet, illetve az online marketing konzultáció alkalmával ügyfeleinkkel szerzett tapasztalatainkat megosztjuk veled. Online marketing konzultáció folyamán végignézzük a fiókjaidat, hogy megtaláljuk miért nem működik eredményesen az online marketinged, valamint megválaszoljuk érthetően, alaposan az összes felmerült kérdésed! Az online marketing konzultáció alkalmával amivel biztosan nem fogsz találkozni: marketing szleng, tankönyv szagú tanácsok, körülbelüli irányvonalak, kitérő válaszokra, illetve hárításokra. Az online marketing konzultáció során a következő platformokon tudunk neked segíteni: Facebook, Googel Ads, Instagram, technikai tanácsadás, online marketing iránymutatás, keresőoptimalizálás. Kérj visszahívást és vedd igénybe online marketing konzultáció szolgáltatásunkat.
searchcheckcogbookfacebook-squarebullhornquote-leftstar-half-emptylocation-arrowinstagramgooglecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram