Nincs időd foglalkozni az online felületeiddel?
Esetleg profi csapatra bíznád az online marketinged?


Szívesebben foglalkoznál az értékesítéssel vagy a napi üzletmenettel, mint a marketinggel?
Inkább bíznád az online felületeid menedzselését szakemberekre?
Akkor az online marketing kivitelezés a legjobb választás számodra!

Ügyfeleink leginkább a lenti indokok miatt döntenek a kiszervezés mellett:

Idő

A vállalkozásod sikeres működtetése biztosan sok idődet felemészti, és a marketing háttérbe szorul emiatt. Az online térben azonban nagy lehetőségek rejlenek, amelyeket az időhiány miatt nem érdemes kihasználatlanul hagynod. 
rg stúdió marketing ügynökség

Újdonságok

Lépést tartani az online marketing aktualitásaival mindennapos feladat, amelyet sok idő (és így pénz) neked követni. Mi azonban folyamatosan naprakészek vagyunk az újdonságokból, és rögtön alkalmazni is tudjuk a marketingedben!

Nincs marketinges

Ha te magad nem mélyültél el a az online marketing lehetőségeiben, és a munkatársaidra sem bízhatod ezt a feladatot, akkor jól jön egy külső tanácsadó, aki nem csak megcsinálja amire szükség van, de tanácsot is ad, hogy mire van szükséged.

Átfogó kép

Talán hirdetsz, posztolsz és hírlevelezel, de az online marketing akkor tud a leghatékonyabban működni, ha integrálod a felületeidet, és egy átgondolt stratégia mentén egy egészként kezeled őket. Ez nagy feladat, tudjuk, de mi ebben vagyunk jók.

Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy marketingesre, aki mindezekben segít neked, akkor válaszd online marketing kivitelezés szolgáltatásunkat!

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Amiért minket érdemes választanod:

Olyan ügyfeleknek kezeltük és kezeljük integráltan az online marketingjét, mint a Piatnik, Eglo. Számos területen, több iparágban számos szolgáltatással találkoztunk már, így nem kell félned, hogy a te vállalkozásoddal nem tudunk azonosulni.
Tanácsadóink szakterületeik specialistái, így az online marketing számos területén tudunk segíteni, csapatként dolgozva! Mi magunk is tesztelünk, így újdonságokat, új megoldásokat először mi is kipróbáljuk mielőtt neked is ajánlanánk.
A legbüszkébbek ügyfeleinkkel való kapcsolatunkra vagyunk! Mindig elérsz minket, gyorsan reagálunk, bármikor kérdezhetsz és mi is fogunk hívni, ha ötletünk van! Sőt, ha valamivel szakmailag nem értünk egyet veled, akkor lebeszélünk róla! 
Minden ügyfélnek a vállalkozásához és céljához igazítjuk szolgáltatásainkat. Nincsenek csomagjaink és kész megoldásaink, mivel úgy alakítjuk az együttműködést, hogy a legtöbbet tudjuk kihozni belőle neked, a te igényeid szerint.

Ügyfeleink is ezt mondják 

Olvasd el a véleményüket!
 • EGLO Lux Kft.

  „Igazi kétkedő voltam az online média fontosságát illetően. Nem sokat tartottam a különböző social média platformok márkára gyakorolt hatásáról. Már 2 éve dolgozunk együtt az RG stúdió csapatával és nagyon sokat lendítettek az ismertségünkön, segítettek a webáruházunk www.egloshop.hu elindításában, sokat csiszoltak a márka „láthatóságán”, egyszóval meggyőztek. Proaktív, profi, ár-értékarányos, korrekt partner az RG Stúdió. Van stílusuk, mint egy EGLO lámpának.”

  Törgyekes Ferenc

 • Naturhun Kft.

  "Az RG Stúdióval gördülékenyen és rugalmasan zajlik a közös munka. Fokozatosan építettük fel a munkakapcsolatot, kezdetben csak konzultációs szolgáltatást vásároltunk tőlük, jelenleg pedig tervezünk egy nagyszabású, stratégiai együttműködést. Kifejezetten tetszik, hogy az RG Stúdiónál a hosszú távú célok megvalósítása van fókuszban, valamint, hogy az egyeztetések nincsenek tele marketing "szlengekkel" és szakszavakkal, törekednek rá, hogy az ügyfél nyelvén közvetítsék a fontos információkat."

  Balogh József

 • Equilor Zrt.

  "Gyorsan felvettétek rezgésünket – mi a stílusunk, a márkánk lényege és mit szeretnénk átadni az érdeklődőknek, pedig a mi szakmánk nem egyszerű. Gyakorlatilag fél év alatt többszöröztétek a fontos FB mutatóinkat, mint Elérés, Engagement, Like-ok száma. És valóban, fél év szükséges a social media reformok kivitelezésére, az eredmények megmutatkozására! Segítettetek a technológiai gépezet működtetésében, megismerésében, ajánlottatok újdonságokat, technikákat. Kiválóan, jó hangulatban, villámgyorsan dolgoztunk együtt a mindennapokban."

  Pálos Ágnes

 • Magister Universitas

  "Akármennyire is sajnáltam rá a pénzt, úgy döntöttem az RG Stúdióra bízom cégem kampányát. Azonnal kiderült, hogy fele annyi kampányköltséggel 5-ször hatékonyabbak, mint én. 10 éve dolgozik nekem az RG Stúdió és csak ajánlani tudom. Bármikor elérhetőek, folyamatosan törekszenek arra, hogy megértsék a szolgáltatásom küldetését, logikáját, nagyon jó ötletekkel állnak elő, kezdeményezőek, egyszóval úgy érzem, hogy a cégem nem csak az enyém, hanem az övék is.

  Barta József

Milyen területeken tudunk segíteni Neked online marketing kivitelezés szolgáltatásunkkal?

PPC menedzsment

A Facebook, Instagram, Google Ads és LinkedIn hirdetések világa napi szintű optimalizálást kíván! A céljaidat figyelembe véve úgy állítjuk be és kezeljük a hirdetéseidet, hogy neked csak a havi eredmény megbeszélés és javaslattétel során kell a hirdetéseiddel foglalkoznod.

Tartalomgyártás

Legyen az közösségi média posztolás, weboldal tartalomírás vagy blogolás, segítünk tartalmaid elkészítésében, publikálásában. Ügyfeleinktől gyűjtött több éves tapasztalatunk alapján ismerjük a jól működő megoldásokat, amit a vállalkozásodról kapott információkkal kiegészítve kreatív, edukáló és hatásos tartalommá formálunk számodra!

Hírlevelezés / chatbot

Sok apró trükkje van az e-mail marketingnek, amelyet nem szükséges megtanulnod, ha ránk bízod a hírleveleid kezelését. Megírjuk, kiküldjük, elemezzük és javaslatokat adunk, hogy te a vállalkozásoddal tudj foglalkozni. Amennyiben innovatív megoldásokra vágysz, akkor pedig elkészítjük és menedzseljük saját chatbotodat.

SEO

A hosszútávú siker titka a keresőoptimalizálás. Általában egy elemezés előzi meg a folyamatos SEO munkát, amelynek a segítségével az oldalad előkelőbb helyet foglalhat el a Google keresőben, mindezt hirdetési költség nélkül. Ez rengeteg apró, de fontos manuális munkával jár, amelyet meg tudunk csinálni Neked.

A legnagyobb hatékonyságot akkor tudod elérni, ha mindezeket a tevékenységeket összehangoltan, egymást támogatva tudod végezni. 
Ezt mind ránk bízhatod!

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!
Adatkezelési tájékoztató
Impresszum 
©Copyright 2020. RG Stúdió Kft. Minden jog fenntartva!

Székhely: 7632 Pécs, Kodolányi János u. 37
Telefon: +36 30 539 35 56
E-mail: info@rgstudio.hu
 • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
 • Digitálisan felkészült vállalkozás

Online Marketing Kivitelezés

Online marketing kivitelezés: Online marketing kivitelezés szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akiknek nincs saját marketingese, nincs ideje napi szinten foglalkozni az online felületekkel, vagy aki inkább az értékesítéssel és a napi üzletmenettel szeretne foglalkozni a marketing helyett. Továbbá online marketing kivitelezés szolgáltatásunk azoknak ajánljuk, akik inkább szakemberre bíznák az online felületek menedzselését. Ügyfeleink a következő indokok miatt választják az online marketing kivitelezés szolgáltatásunkat: időt spórolunk számukra, rögtön alkalmazzuk az újdonságokat, illetve átfogó képünk van a különböző felületekről. Online marketing kivitelezés során a következő területeken tudunk segíteni neked: tartalomgyártás, PPC menedzsment, hírlevelezés, SEO.
searchstaruserthclock-otimes-circlebar-chartphonemagicpencilenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram