Nincs saját marketingesed, neked pedig nincs időd napi szinten foglalkozni az online felületeiddel?


Szívesebben foglalkoznál az értékesítéssel vagy a napi üzletmenettel, mint a marketinggel?
Inkább bíznád az online felületeid menedzselését szakemberekre?
Akkor az online marketing kivitelezés a legjobb választás számodra!

Ügyfeleink leginkább a lenti indokok miatt döntenek a kiszervezés mellett:

Idő

A vállalkozásod sikeres működtetése biztosan sok idődet felemészti, és a marketing háttérbe szorul emiatt. Az online térben azonban nagy lehetőségek rejlenek, amelyeket az időhiány miatt nem érdemes kihasználatlanul hagynod. Hadd vegyük át ezt tőled.

Újdonságok

Lépést tartani az online marketing aktualitásaival mindennapos feladat, amelyet sok idő (és így pénz) neked követni. Mi azonban folyamatosan naprakészek vagyunk az újdonságokból, és rögtön alkalmazni is tudjuk a marketingedben!

Nincs marketinges

Ha te magad nem mélyültél el a az online marketing lehetőségeiben, és a munkatársaidra sem bízhatod ezt a feladatot, akkor jól jön egy külső tanácsadó, aki nem csak megcsinálja amire szükség van, de tanácsot is ad, hogy mire van szükséged.

Átfogó kép

Talán hirdetsz, posztolsz és hírlevelezel, de az online marketing akkor tud a leghatékonyabban működni, ha integrálod a felületeidet, és egy átgondolt stratégia mentén egy egészként kezeled őket. Ez nagy feladat, tudjuk, de mi ebben vagyunk jók.

Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy marketingesre, aki mindezekben segít neked, akkor válaszd
online marketing kivitelezés szolgáltatásunkat!

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Amiért minket érdemes választanod:

Olyan ügyfeleknek kezeltük és kezeljük integráltan az online marketingjét, mint a Piatnik, Eglo. Számos területen, több iparágban, extrém szolgáltatásokkal is  találkoztunk már, így nem kell félned, hogy a te vállalkozásoddal nem tudunk azonosulni.

Tanácsadóink szakterületeik specialistái, így az online marketing számos területén tudunk segíteni, csapatként dolgozva – Neked! 
Mi magunk is tesztelünk! Az újdonságokat, új megoldásokat először mi is kipróbáljuk mielőtt neked is ajánlanánk.

A legbüszkébbek ügyfeleinkkel való kapcsolatunkra vagyunk – mindig elérsz minket, gyorsan reagálunk, bármikor kérdezhetsz és mi is fogunk hívni, ha ötletünk van! Sőt, ha valamivel szakmailag nem értünk egyet veled, akkor lebeszélünk róla! A közös siker a célunk!

Minden ügyfélnek vállalkozásához igazítjuk szolgáltatásainkat. Nincsenek csomagjaink, kész megoldásaink – úgy alakítjuk az együttműködést, hogy a legtöbbet tudjuk kihozni belőle.Ügyfeleink is ezt mondják 

Olvasd el a véleményüket!
 • Equilor Zrt.

  Gyorsan felvettétek rezgésünket – mi a stílusunk, a márkánk lényege és mit szeretnénk átadni az érdeklődőknek, pedig a mi szakmánk nem egyszerű.
  Gyakorlatilag fél év alatt többszöröztétek a fontos FB mutatóinkat, mint Elérés, Engagement, Like-ok száma. És valóban, fél év szükséges a social media reformok kivitelezésére, az eredmények megmutatkozására!
  Segítettetek a technológiai gépezet működtetésében, megismerésében, ajánlottatok újdonságokat, technikákat. Kiválóan, jó hangulatban, villámgyorsan dolgoztunk együtt a mindennapokban

  Pálos Ágnes

 • IT-Business Publishing Kft.

  Az RG Stúdió mellett tettük le a voksunkat, s tőlük ez idáig egyetlen konzultáció elég volt ahhoz, hogy helyére kerüljenek a dolgok. Ehhez persze az kellett, hogy egy vérprofi konzulenst kapjunk, aki a konzultáció előtt elküldött kérdéseinkre felkészült és érthető, konkrét, jól használható válaszokat adott. Olyan praktikus tanácsokat is adott az adott témában, amiket azonnal átültethettünk a gyakorlatba. És az eredmény nem is maradt el! Talán még felül is múlta az elképzeléseinket. Abban biztos vagyok, ha máskor is valahol elakadunk a Facebook oldalunk menedzselésében, akkor biztosan az RG Stúdióhoz fordulunk majd tanácsért.

  Sziebig Andrea

Milyen területeken tudunk segíteni Neked online marketing kivitelezés szolgáltatásunkkal?

Tartalomgyártás

Legyen az közösségi média posztolás, weboldal tartalomírás vagy blogolás, segítünk tartalmaid elkészítésében, publikálásában. Ügyfeleinktől gyűjtött tapasztalatunk alapján ismerjük a jól működő megoldásokat, amit a vállalkozásodról kapott információkkal kiegészítve kreatív és hatásos tartalommá formálunk!

PPC menedzsment

A Facebook, Adwords és LinkedIn hirdetések világa napi szintű optimalizálást kíván, amelyet szívesen elvégzünk Neked! A céljaidat figyelembe véve úgy állítjuk be és kezeljük a hirdetéseidet, hogy neked csak a havi eredmény megbeszélés és javaslattétel során kell a hirdetéseiddel foglalkoznod.

Hírlevelezés

Sok apró trükkje van az e-mail marketingnek, amelyet nem szükséges megtanulnod, ha ránk bízod a hírleveleid kezelését. Megírjuk, kiküldjük, elemezzük és javaslatokat adunk, hogy te a vállalkozásoddal tudj foglalkozni.


SEO

Általában egy elemezés előzi meg a folyamatos SEO munkát, amelynek a segítségével az oldalad előkelőbb helyet foglalhat el a keresőkben. Ez rengeteg apró, de fontos manuális munkával jár, amelyet meg tudunk csinálni Neked.

Ez mind ránk bízhatod!

A legnagyobb hatékonyságot akkor tudod elérni, ha mindezeket a tevékenységeket összehangoltan, egymást támogatva tudod végezni. Segítünk benne!
KÉRJ VISSZAHÍVÁST!
Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
RG Stúdió Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.

Online Marketing Kivitelezés

Online marketing kivitelezés: Online marketing kivitelezés szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akiknek nincs saját marketingese, nincs ideje napi szinten foglalkozni az online felületekkel, vagy aki inkább az értékesítéssel és a napi üzletmenettel szeretne foglalkozni a marketing helyett. Továbbá online marketing kivitelezés szolgáltatásunk azoknak ajánljuk, akik inkább szakemberre bíznák az online felületek menedzselését. Ügyfeleink a következő indokok miatt választják az online marketing kivitelezés szolgáltatásunkat: időt spórolunk számukra, rögtön alkalmazzuk az újdonságokat, illetve átfogó képünk van a különböző felületekről. Online marketing kivitelezés során a következő területeken tudunk segíteni neked: tartalomgyártás, PPC menedzsment, hírlevelezés, SEO.
searchstarstar-othcheckclock-otimes-circlebar-chartpencilmagic-wandenvelopephone-handset
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram