Szívesen látnál magad mellett egy marketing őrangyalt?

Ha szeretnéd, hogy minden lépésedet, döntésedet és beállításodat segítsük több száz ügyfélnél szerzett tapasztalatunkkal, akkor neked a Mentorprogramunk kell!

Mit jelent a Mentorprogram?

Rendszeres online videós konzultációkat, amelyeken bármilyen kérdést feltehetsz nekünk! (Online marketing témában persze!)
Folyamatos támogatást marketing stratégiát illető kérdésekben: ott leszünk neked, hogy megvitassuk, tanácsot adjunk, irányt mutassunk.
Nem kell semmit egyedül beállítanod, a vonal másik végéről irányítunk és támogatunk!
Oktatást, mert nem csak segítünk, de meg is tanítunk rá! A hogyan mellett a miértet is elmondjuk!

Kinek való a Mentorprogramunk?

Azoknak, akik jobban szeretnek belevágni, és közben megtanulni!
Ha nem azután akarsz óvatos lépésekkel haladni, hogy elmentél egy csomó képzésre és elolvastál egy halom könyvet az online marketingről, hanem már MA kezdenéd, akkor neked a Mentorprogram kell. Egy szakemberrel a hátad mögött nem kell tartanod attól, hogy hibázol, akkor sem, ha most vágsz bele az online marketingbe!
Azoknak, akik már belevágtak, de bizonytalanok!
Ha felmerült benned, hogy jók-e a hirdetéseid, nem kellene-e blogot írnod vagy hogy hogyan kellene adatbázist építened, akkor jól jöhet egy marketinges mentor! Fejlődj velünk közösen, miközben a marketingedről beszélgetünk!
Azoknak, akik jobban meg szeretnék érteni!
Lehet, hogy ki szeretnéd szervezni a marketingedet, de előtte szeretnél egy alapozást, hogy később jobban megértsd, hogy miről is beszél az ügynökséged, marketingesed. Lásd át jobban az online marketingben rejlő lehetőségeket a rendszeres konzultációkkal!
Azoknak, akik könnyebben tanulnak gyakorlatban!
Nem neked való, hogy könyveket bújj, vagy előadásokon vegyél részt, esetleg nincs is rá időd? Megtanulhatod a gyakorlatban is. Mindazt, amire szükséged van egy komplett marketing stratégiához felszedheted magadra a konzultációink során.

Gyakori kérdések a Mentorprogramról

Ez nekem mennyi időbefektetést kíván?

Általában heti egy konzultációt szoktunk javasolni, de a haladási tempó igényed függvényében sűrűbben és ritkábban is találkozhatunk!

Online konzultálunk?

Igen, nekünk a Google Meet vált be. Ennek a segítségével olyan, mintha egymás mellett ülnénk, mindketten látjuk a felületeket és egymást is.

Kivel fogok beszélni? Lesz dedikált mentorom?

Lesz kijelölt kapcsolattartód, de egyes területek esetén lehet, hogy többen is becsatlakozunk. Vannak köztünk, akik nagyobb tapasztalattal rendelkeznek az online marketing egyes területein, ezért előfordulhat, hogy átdobjuk a kérdéseidet egy kollégának, és vele fogsz az adott témában beszélgetni.

Mennyi ideig tart a program?

A tapasztalataink alapján a fél éves együttműködések a leghatékonyabbak. Ennyi idő alatt már szinte mindenbe beleláthatsz, mi is át tudjuk neked adni mindazt a tudást, amire szükséged van, hogy egyedül is magabiztosan boldogulj vagy bátran ki tudd adni a kezedből a marketinget, mert átlátod.
Csak stratégiáról beszélünk vagy megmondjátok, hogy hova kattintsak, mit csináljak?
Ahogy szeretnéd! Ha inkább a technikai beállításokban szeretnél fejlődni, akkor szívesen mutatjuk azt is, hogy hogyan tudod a legjobban beállítani a hirdetéseket, posztokat, hírleveleket vagy a weboldaladat. Ha inkább ötletelnél, tanácsokat kérnél, akkor azzal foglalkozunk. Nincs kötött tematika, azzal haladunk, amire szükséged van.
Ki tudom próbálni a konzultációkat mielőtt belevágnék?
Igen, sőt! Általában egy egyszeri konzultációt szoktunk ajánlani elsőként neked, hogy megnézd a módszertanunkat, stílusunkat, meggyőződhess a szaktudásunkról és megtapasztald, hogy milyen módon tudunk neked segíteni. Ha már elsőre elindítunk az úton, akkor szuper, de ha úgy érzed, hogy hasznos lenne neked, ha rendszeresen beszélnénk, akkor belevághatsz a mentorprogramba!
Mennyibe kerül a Mentorprogram?
Attól függ, hogy milyen intenzitással szeretnél haladni. Ha érdeklődsz, minden esetben előtte beszélgetünk veled, hogy közösen felmérjük, hogy jó lesz-e neked a Mentorprogram, és hogy mennyi időt szánjunk rá!

Őket már mentoráltuk

Mit várhatsz a Mentorprogramtól?

Magabiztos technikai és stratégiai marketing tudásod lesz!
Ismered az újdonságokat és az online marketing minden csínját-bínját!
Marketingesen tudsz gondolkodni”, vagyis tudod, hogy milyen célhoz milyen eszközöket kell bevetned!
Ismered a jó stratégiákat, tudod mi az, ami nálad fog működni, mi az, amibe nem szabad magad belecsábítani!
Vágod a témát, ha részt veszel egy konferencián vagy megbeszélésen tudni fogod, hogy miről beszélnek a marketingesek!

Miben más a Mentorprogram?

Nem kiszervezés…
… mert te is jelen vagy minden konzultáción. Nem csak a statisztikákból fogod látni, hogy hogyan teljesít a marketinged, hanem együtt dolgozunk rajta.
Nem tanácsadás…
… mert nem csak elmondjuk, hogy mit kellene csinálnod, hanem közösen meg is valósítjuk.
Nem oktatás…
… mert miközben tanulsz, már halad is a marketinged, tehát nem kell készre tanulnod magad mielőtt belevágsz.

Belevágnál? Kipróbálnád?

Kérj visszahívást és beszélgessünk!
Adatkezelési tájékoztató
Impresszum 
©Copyright 2020. RG Stúdió Kft. Minden jog fenntartva!

Székhely: 7632 Pécs, Kodolányi János u. 37
Telefon: +36 30 539 35 56
E-mail: info@rgstudio.hu
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • Digitálisan felkészült vállalkozás
starusercheckclock-oplaymoneycomments-olaptopcalendar-oplay-circlemouse-pointer linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram