Szeretnél egy hatékony landing oldalt, mely támogatja üzleti céljaidat?

Mi is pontosan a landing page?
Másként érkezési oldalnak is nevezik. Ez a honlap azon oldala vagy egy teljesen különálló weblap, ahova a látogató elsőként megérkezik - legtöbb esetben - a hirdetési kampányból.

Miben más a landing oldal?

Egy weboldal számos aloldalból állhat, ezzel szemben a landing page egyetlen egy oldalt jelent, amelynek egy konkrét célja van, az adott kampány támogatása. A landing oldal tartalmán és megjelenésén múlik, hogy a különböző hirdetési rendszerek milyen minőségi mutatót társítanak az adott kampányhoz, mely nagyban befolyásolja a hirdetések teljesítményét. 

Egy jól felépített, meggyőző érkezési oldal megragadja a látogató figyelmét és végigvezeti őt a konverziós folyamaton.
Röviden: remek megoldás, ha gyorsan szeretnél eredményes kampányt indítani.

Így épül fel egy tökéletes landing oldal

Landing oldal készítés során számos kritériumnak kell megfelelni, íme néhány ezek közül:

Figyelemfelkeltő és minden fontos információt tartalmaz.

Vizuálisan átlátható, összhangban van a hirdetéssel.

Hiteles, azaz referenciákkal, ajánlásokkal teli.

Csak egyetlen ajánlatra, konverzióra fókuszál.

Milyen célokat támogat a landing oldal?

Egy jól felépített landing oldal hozzájárul a hirdetési kampányok sikeréhez és a konverziók számának növeléséhez.

Vásárlás

Ez esetben a landing oldal fókuszában a kívánt termék vagy szolgáltatás megrendelése áll. Célja, hogy a látogatók megvásárolják a terméket/szolgáltatást.

Leadgenerálás

Ilyenkor a weboldal célja, hogy az oldallátogatók meg adják nevüket, e-mail címüket és további szükséges adataikat, melyet a későbbiekben fel lehet használni további kampányok, egyedi ajánlatok esetén.

Átkattintás, értékesítés elősegítése

Itt a végleges ajánlat nem a landing oldalon szerepel, így az érkezési oldal célja, hogy a termék/szolgáltatás előnyeit és funkciót bemutassa, az esetleges kérdéseket megválaszolja és edukáljon a témában.

Szeretnél egy hatékony, jól konvertáló landing oldalt? Írj nekünk!

Mikor érdemes landing oldalt készíteni?

Ha nem akarod átalakítani a weboldaladat

Előfordulhat, hogy változott az üzleti célod vagy új terméked/szolgáltatásod nem illik a jelenlegi weboldal koncepciójába. Ez esetben egy landing oldal készítése időt és pénzt takarít meg neked.

Ha van egy új terméked vagy egyedi ajánlatod

A weboldalakon általában túl sok a zaj, a zavaró tényező, ami ronthatja a konverziót. Landing oldal kialakításával egyetlen fő célra, ajánlatra fókuszálhatsz, jóval hatékonyabban, mint egy átlagos weboldal esetében.

Ha eredményes hirdetési kampányokat szeretnél

Az érkező oldal minősége és tartalma nagyban befolyásolja a hirdetések teljesítéményét. Egy egyedi landing oldal hozzájárul a hatékony kampány eredményekhez és növeli a konverizók számát is.

Ha velünk dolgozol, akkor a landing oldal készítés során az alábbi lépésekben készítjük el az oldalad:

Tárhely support

Segítünk a hoszting ügyintézésben és technikai supportot biztosítunk.

Wordpress beállítás

Az oldalra telepítjük a Wordpress bővítményt, a page buildert, valamint a mérésekhez szükséges analitikai és GDPR pluginokat is.

Hálóterv készítés

Mielőtt nekilátunk a landing oldal kialakításának készítünk neked egy struktúra tervet, hogy átlásd a közösen megálmodott oldal felepítését.

Marketing szövegírás

A landing page kialakításainak kritériumait szem előtt tartva célcsoportodhoz igazodó, figyelemfelkeltő szöveggel látjuk el az oldalt.

Grafika

A megfelelő tartalmi szempontok mellett fontos az oldal designos, vállalkozásod arculatához illeszkedő megjelenése. Ebben is segítünk! 

Tartalomfeltöltés

A közösen kialakított koncepció mentén elkészítjük landing oldalat, melyre feltöltjük a szükséges tartalmakat.

Következő lépések: SEO, hirdetési kampányok

A továbbiakban optimalizáljuk a landing oldalt, forgalmat terelünk az oldaladra és közösségi kommunikációt folytatunk a különböző online felületeiden.

Miért válassz minket?

Ügyfélismeret

Számunkra fontos, hogy megismerjünk, még akkor is, ha csak egy 2 órás konzultáció erejéig találkozunk. Ez biztosítja, hogy nem tankönyvszagú segítséget és sablonos megoldást kínálunk számodra!

20 év marketing tapasztalat

Már több száz vállalkozást vezettünk sikerre az online marketing által, szinte már mindenféle termékkel és szolgáltatással találkoztunk, így nagy tapasztaltunk van a működő és nem működő megoldások területén.

Marketing szövegírás

A landing page kialakításainak kritériumait szem előtt tartva célcsoportodhoz igazodó, figyelemfelkeltő szöveggel látjuk el az oldalt. Figyelünk a különböző SEO szempontokra is, hogy maximalizáljuk a konverziókat.

Hirdetési kampányok a konverziókért

PPC menedzsmentben is számíthatsz ránk, legyen szó Facebook, Google Ads, Linkedin vagy Instagram hirdetésekről. A kampányokat rendszeresen optimalizáljuk és teszteljük, hogy a maximumot hozzuk a landing oldalból, mivel valós eredményekre törekszünk.

Ezeknek a cégeknek már segítettünk landing oldal készítés szolgáltatásunk által elérni üzleti céljaikat!

Ha szeretnél hatékonyabb kampányokat és növelnéd konverzióid számát, akkor itt az ideje egy landing page kialakításának!

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!
Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
Írj nekünk!
RG Stúdió Kft.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.

Minősítéseink

  • digitalisan-felkeszult-vallalkozas-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • opten-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • csaladbarat-munkahely-rg-studio
  • google-partner-rg-studio
  • manychat-agency-partner-rg-studio
  • messenger-marketing-partner-rg-studio

Landing oldal készítés

Vedd igénybe te is landing oldal készítés szolgáltatásunkat, ha szeretnél egy hatékony landing oldalt, mely támogatja üzleti céljaidat.
arrow-circle-o-uprefreshimagepencilgiftshopping-cartbar-chartbullhornhand-o-upglobegrouplist-ullightbulb-ospinnerwordpressdatabasemouse-pointermagic-wandlicense linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram