Szeretnél egy hatékony landing oldalt, mely támogatja üzleti céljaidat?

Mi is pontosan a landing page?
Másként érkezési oldalnak is nevezik. Ez a honlap azon oldala vagy egy teljesen különálló weblap, 
ahova a látogató elsőként megérkezik - legtöbb esetben - a hirdetési kampányból.

Miben más a landing oldal?

Egy weboldal számos aloldalból állhat, ezzel szemben a landing page egyetlen egy oldalt jelent, amelynek egy konkrét célja van, az adott kampány támogatása. A landing oldal tartalmán és megjelenésén múlik, hogy a különböző hirdetési rendszerek milyen minőségi mutatót társítanak az adott kampányhoz, mely nagyban befolyásolja a hirdetések teljesítményét. 

Egy jól felépített, meggyőző érkezési oldal megragadja a látogató figyelmét és végigvezeti őt a konverziós folyamaton.
Röviden: remek megoldás, ha gyorsan szeretnél eredményes kampányt indítani.

Így épül fel egy tökéletes landoló oldal

Landing oldal készítés során számos kritériumnak kell megfelelni, íme néhány ezek közül:

Figyelemfelkeltő és minden fontos információt tartalmaz.

Vizuálisan átlátható, összhangban van a hirdetéssel.

Hiteles, azaz referenciákkal, ajánlásokkal teli.

Csak egyetlen ajánlatra, konverzióra fókuszál.

Milyen célokat támogat a landing oldal?

Egy jól felépített landing oldal hozzájárul a hirdetési kampányok sikeréhez és a konverziók számának növeléséhez.

Vásárlás

Ez esetben a landing oldal fókuszában a kívánt termék vagy szolgáltatás megrendelése áll. Célja, hogy a látogatók megvásárolják a terméket/szolgáltatást.

Leadgenerálás

Ilyenkor a weboldal célja, hogy az oldallátogatók megadják szükséges adataikat, melyet a későbbiekben fel lehet használni további kampányok, egyedi ajánlatok esetén.

Értékesítés elősegítése

Itt a végleges ajánlat nem a landing oldalon szerepel, így az oldal célja, hogy a termék előnyeit és funkciót bemutassa, az esetleges kérdéseket megválaszolja és edukáljon a témában.

Szeretnél egy hatékony, jól konvertáló landing oldalt? Írj nekünk!

Ha velünk dolgozol, akkor a landing oldal készítés során az alábbi lépésekben készítjük el az oldalad:

Tárhely support

Segítünk a hoszting ügyintézésben és technikai supportot biztosítunk.

Wordpress beállítás

Az oldalra telepítjük a Wordpress bővítményt, a page buildert, valamint a mérésekhez szükséges analitikai és GDPR pluginokat is.

Hálóterv készítés

Mielőtt nekilátunk a landing oldal kialakításának készítünk neked egy struktúra tervet, hogy átlásd a közösen megálmodott oldal felepítését.

Marketing szövegírás

A landing page kialakításainak kritériumait szem előtt tartva célcsoportodhoz igazodó, figyelemfelkeltő szöveggel látjuk el az oldalt.

Grafika

A megfelelő tartalmi szempontok mellett fontos az oldal designos, vállalkozásod arculatához illeszkedő megjelenése. Ebben is segítünk! 

Tartalomfeltöltés

A közösen kialakított koncepció mentén elkészítjük landing oldalat, melyre feltöltjük a szükséges tartalmakat.

Következő lépések: SEO, hirdetési kampányok

A továbbiakban optimalizáljuk a landing oldalt, forgalmat terelünk az oldaladra és közösségi kommunikációt folytatunk a különböző online felületeiden.

Miért válassz minket?

Ügyfélismeret

Számunkra fontos, hogy megismerjünk, még akkor is, ha csak egy 2 órás konzultáció erejéig találkozunk. Ez biztosítja, hogy nem tankönyvszagú segítséget és sablonos megoldást kínálunk számodra!

20 év marketing tapasztalat

Már több száz vállalkozást vezettünk sikerre az online marketing által, szinte már mindenféle termékkel és szolgáltatással találkoztunk, így nagy tapasztaltunk van a működő és nem működő megoldások területén.

Marketing szövegírás

A landing page kialakításainak kritériumait szem előtt tartva célcsoportodhoz igazodó, figyelemfelkeltő szöveggel látjuk el az oldalt. Figyelünk a különböző SEO szempontokra is, hogy maximalizáljuk a konverziókat.

Hirdetési kampányok a konverziókért

PPC menedzsmentben is számíthatsz ránk, legyen szó Facebook, Google Ads, Linkedin vagy Instagram hirdetésekről. A kampányokat rendszeresen optimalizáljuk és teszteljük, hogy a maximumot hozzuk a landing oldalból, mivel valós eredményekre törekszünk.

Ha szeretnél hatékonyabb kampányokat és növelnéd konverzióid számát, akkor itt az ideje egy landing page kialakításának!

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Landing oldal készítés

Vedd igénybe te is landing oldal készítés szolgáltatásunkat, ha szeretnél egy hatékony landing oldalt, mely támogatja üzleti céljaidat.
arrow-circle-o-upimagepencilshopping-carthand-o-upglobelist-ullightbulb-ospinnerwordpressdatabasemouse-pointermagic-wandlicense linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram