Segíts, hogy segíthessünk!

2015-11-26

<<< Vissza a bloghoz
2015-11-26

Egy pécsi székhelyű vállalkozás különleges módon ünnepli 15. születésnapját. Annak apropóján adni készül: olyan Facebook-kampányt indított, amelynek célja az, hogy egy beteg gyermekekkel foglalkozó szervezetet nagy értékű játékcsomaggal gazdagítson. Hogy ki kapja meg az ajándékot, arról a cég közösségi oldalán szavazók dönthetnek.

 

– Karácsony közeledtével egy kicsit mindannyiunk gondolkodása „családközpontú üzemmódba” vált. A cégünknél így került szóba, hogy milyen nehéz lehet azoknak a családoknak, melyeknek az ünnepe nem lehet teljes, mert gyermekük valamilyen betegséggel küzd – mondja Keczer Ibolya, a pécsi székhelyű RG Stúdió Kft. munkatársa. Az idén épp másfél évtizede működő vállalkozás munkatársai végül úgy döntöttek, a születésnapjuk alkalmából segíteni próbálnak egy olyan szervezetnek, amely beteg gyerekekkel foglalkozik.

– Kiválasztottunk három elkötelezetten tevékenykedő szervezetet: a budapesti Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványt, valamint az egyaránt pécsi Szemem Fénye Alapítványt és Tölösi Péter Alapítványt – veszi át a szót Budai István ügyvezető. – Mindegyikről közismert, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekek, azok testvérei és szülei életét teszi szebbé, elviselhetőbbé. Cégünk nem maga kívánta kiválasztani, hogy melyik szervezetet ajándékozza meg. Ehelyett – kicsit magunkat, a saját tevékenységünket is megmutatva – fejlesztettünk egy Facebook alkalmazást, amelyen keresztül bárki leadhatja szavazatát az általa választott alapítványra, ezzel is növelve az esélyét, hogy éppen az nyerje meg az általunk felajánlott, 300.000 Ft értékű játékcsomagot.

A 25 éve – az elsők között – létrehozott Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány célja az, hogy fejleszteni tudja a kórházi ellátást, a gyógyítási és ápolási feltételeket, javíthassa munkatársai szakmai tudását – foglalja össze egyik kollégájuk. Bozóki Klára azt mondja, a Facebookon és a saját weboldalukon is szavazásra buzdítják támogatóikat. – Nagy örömet jelentene számunkra, ha nyernénk, hiszen a játszószobánk megtelhetne játékokkal, önfeledté, szebbé tehetnénk a gyermekek ott töltött idejét.

A gyógyíthatatlan betegséggel küzdő gyermekek és fiatalok életét megkönnyítő Szemem Fénye Alapítványa Facebook oldalán és hírlevélben is népszerűsíti a játékot, várja a voksokat. - Arra törekszünk, hogy a gyermekhospice házunk lakói az ott töltött időt minél kellemesebb, otthonosabb környezetben, vidáman tudják eltölteni, s a nyeremény nagy segítség lenne ebben – mondja Hovodzák István, az alapítvány vállalati kapcsolatokért felelős forrásteremtési munkatársa.

A komplex prevenciós és rehabilitációs segítségnyújtással foglalkozó Tölösi Péter Alapítvány e-mailen, a Facebookon, a honlapján és plakátokon is arra ösztönöz, hogy rá érkezzenek a szavazatok. Sallai Adrienn alapítványi menedzser így fogalmaz: – Győzelmünk esetén a rehabilitációra érkező gyermekek hasznos időtöltésében tudunk segíteni, a játékokkal „megrövidíthetjük” a vizsgálatok idejét. Csakis a célcsoportunknak szánjuk az ajándékokat, egy részét odaajándékozva, a másik részét megtartva az intézménybe érkezők számára.

Szavazni tehát az RG Stúdió Facebook oldalán, vagy ezen a linken keresztül lehet: http://bit.ly/jatszva_segitunk_RG. A kampány 2015. november 9-tőldecember 4-ig tart, s naponta mindenki csak egyszer voksolhat.Az állásfolyamatosan követhető, s ráadásul az érvényes szavazatot leadók némelyike sem marad ajándék nélkül, ők ugyanis könyveket nyerhetnek, egyvalakipedig részvételtaz RG Stúdió Kft. egyik Facebook tréningjére.

– Vállalkozásunk életében nem újdonság a segítés – teszi még hozzá Keczer Ibolya. A kezdetektől fontosnak tartjuk, hogy rendszeresen szakítsunk időt és energiát arra, hogy értékeket közvetítsünk. Jövő tavasszal egy helyi játszótérkicsinosítását tervezzük, és ugyanazon év elején pályázatot is kiírunk civil szervezetek számára.

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Olvass tovább az alábbi témákban!

Legutóbbi cikkek

3 érv amiért kezdj el blogolni - Mutatjuk, hogyan láss neki és mire figyelj!

Gondolkoztál már azon, hogy elkezdj blogolni? A blog egy újabb online csatornát kínál, ahol másfajta kommunikációval érheted el célközönségedet, általa pedig erősítheted tartalommarketinged és piaci jelenléted a szakmában. Statisztikák szerint a bloggal rendelkező cégek havi konverziós aránya 126%-kal magasabb, mint a blog nélküli társaiknak. Ebből is látható, hogy a blog napjainkban a márkaépítés és a […]

Olvass tovább
Berek Péter az országban negyedikként került fel a Manychat ügynökségi listájára

A Facebook a 2019-es F8-on bejelentette, hogy a fókuszt a vállalat platformjai közül a Messengerre fogja helyezni. A csatorna jelenleg 1,3 milliárd aktív felhasználóval büszkélkedik, a vállalat tervei szerint ez a szám 2021-re 2,4 milliárdra növekszik. A platformban rejlő potenciált egyre több vállalat ismeri fel, hiszen havonta körülbelül 20 milliárd üzenetváltás történik a felhasználók és […]

Olvass tovább
Ismerkedés az online marketinggel

Nem csak az RG Stúdió, hanem mi az RG Stúdió munkatársai is szívügyünknek tekintjük azt, hogy a régió is fejlődjön az online marketingben. Amikor fejlődésről beszélünk nem feltétlenül azt értjük alatta, hogy minél többen kezdjenek bele az online marketingbe, készítsenek maguknak weboldalt, legyenek aktívak a közösségi média felületeken és hirdessenek, hanem hogy gondolkodjanak azon, hogy […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram