Segíts, hogy segíthessünk!

2015-11-26

<<< Vissza a bloghoz
2015-11-26

Egy pécsi székhelyű vállalkozás különleges módon ünnepli 15. születésnapját. Annak apropóján adni készül: olyan Facebook-kampányt indított, amelynek célja az, hogy egy beteg gyermekekkel foglalkozó szervezetet nagy értékű játékcsomaggal gazdagítson. Hogy ki kapja meg az ajándékot, arról a cég közösségi oldalán szavazók dönthetnek.

 

– Karácsony közeledtével egy kicsit mindannyiunk gondolkodása „családközpontú üzemmódba” vált. A cégünknél így került szóba, hogy milyen nehéz lehet azoknak a családoknak, melyeknek az ünnepe nem lehet teljes, mert gyermekük valamilyen betegséggel küzd – mondja Keczer Ibolya, a pécsi székhelyű RG Stúdió Kft. munkatársa. Az idén épp másfél évtizede működő vállalkozás munkatársai végül úgy döntöttek, a születésnapjuk alkalmából segíteni próbálnak egy olyan szervezetnek, amely beteg gyerekekkel foglalkozik.

– Kiválasztottunk három elkötelezetten tevékenykedő szervezetet: a budapesti Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványt, valamint az egyaránt pécsi Szemem Fénye Alapítványt és Tölösi Péter Alapítványt – veszi át a szót Budai István ügyvezető. – Mindegyikről közismert, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyermekek, azok testvérei és szülei életét teszi szebbé, elviselhetőbbé. Cégünk nem maga kívánta kiválasztani, hogy melyik szervezetet ajándékozza meg. Ehelyett – kicsit magunkat, a saját tevékenységünket is megmutatva – fejlesztettünk egy Facebook alkalmazást, amelyen keresztül bárki leadhatja szavazatát az általa választott alapítványra, ezzel is növelve az esélyét, hogy éppen az nyerje meg az általunk felajánlott, 300.000 Ft értékű játékcsomagot.

A 25 éve – az elsők között – létrehozott Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány célja az, hogy fejleszteni tudja a kórházi ellátást, a gyógyítási és ápolási feltételeket, javíthassa munkatársai szakmai tudását – foglalja össze egyik kollégájuk. Bozóki Klára azt mondja, a Facebookon és a saját weboldalukon is szavazásra buzdítják támogatóikat. – Nagy örömet jelentene számunkra, ha nyernénk, hiszen a játszószobánk megtelhetne játékokkal, önfeledté, szebbé tehetnénk a gyermekek ott töltött idejét.

A gyógyíthatatlan betegséggel küzdő gyermekek és fiatalok életét megkönnyítő Szemem Fénye Alapítványa Facebook oldalán és hírlevélben is népszerűsíti a játékot, várja a voksokat. - Arra törekszünk, hogy a gyermekhospice házunk lakói az ott töltött időt minél kellemesebb, otthonosabb környezetben, vidáman tudják eltölteni, s a nyeremény nagy segítség lenne ebben – mondja Hovodzák István, az alapítvány vállalati kapcsolatokért felelős forrásteremtési munkatársa.

A komplex prevenciós és rehabilitációs segítségnyújtással foglalkozó Tölösi Péter Alapítvány e-mailen, a Facebookon, a honlapján és plakátokon is arra ösztönöz, hogy rá érkezzenek a szavazatok. Sallai Adrienn alapítványi menedzser így fogalmaz: – Győzelmünk esetén a rehabilitációra érkező gyermekek hasznos időtöltésében tudunk segíteni, a játékokkal „megrövidíthetjük” a vizsgálatok idejét. Csakis a célcsoportunknak szánjuk az ajándékokat, egy részét odaajándékozva, a másik részét megtartva az intézménybe érkezők számára.

Szavazni tehát az RG Stúdió Facebook oldalán, vagy ezen a linken keresztül lehet: http://bit.ly/jatszva_segitunk_RG. A kampány 2015. november 9-tőldecember 4-ig tart, s naponta mindenki csak egyszer voksolhat.Az állásfolyamatosan követhető, s ráadásul az érvényes szavazatot leadók némelyike sem marad ajándék nélkül, ők ugyanis könyveket nyerhetnek, egyvalakipedig részvételtaz RG Stúdió Kft. egyik Facebook tréningjére.

– Vállalkozásunk életében nem újdonság a segítés – teszi még hozzá Keczer Ibolya. A kezdetektől fontosnak tartjuk, hogy rendszeresen szakítsunk időt és energiát arra, hogy értékeket közvetítsünk. Jövő tavasszal egy helyi játszótérkicsinosítását tervezzük, és ugyanazon év elején pályázatot is kiírunk civil szervezetek számára.

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Legutóbbi cikkek

Mi fáj, gyere mesélj! – Avagy, hogyan lesz jobb a marketinged attól, hogy mesélsz róla

Az online marketing nem egy kiló kenyér. Különös, hogy erről egyáltalán beszélni kell, de meglepődve tapasztaljuk néha, hogy a partnerek úgy hívnak fel minket, hogy Google Ads hirdetéskezelést vagy Facebook hirdetéskezelést szeretnének tőlünk vásárolni. Természetesen ennek nincsen semmi akadálya, hiszen ezzel (is) foglalkozunk, de mindenesetre itt megálljt szoktunk mondani és inkább beszélgetést kezdeményezni. Miért a […]

Olvass tovább
Mi a jó ügyfélkommunikáció titka? Ez itt a kérdés!

Vagy ez a válasz? 🙂 Spoiler alert: igen. A nyári (minimális) lassítás lehetőséget adott nekünk arra, hogy egy kicsit magunkkal is foglalkozzunk. Nem, nem spa-ba mentünk (bár egy hangulatos, nevetgélős, iszogatós fotózással összekötött csapatépítő bulit azért tartottunk), hanem magunkon dolgoztunk. Melyik területen? Azon, amiben azt gondoljuk, hogy a legjobbak vagyunk. Ellentmondás? Nem. A legbüszkébbek arra […]

Olvass tovább
Keresőoptimalizálás vagy Google Ads kampányok?

2020-ban, amikor az internet térhódítása az egekben, amikor minden felületen cégek értékesítő vagy márkaépítő hirdetéseivel találkozunk, akkor elképesztően nehéz kitűnni a tömegből. Egy dolog azonban biztos: ha szeretnéd, hogy rád találjanak, akkor a Google találati listáján való megjelenés elsődleges fontosságú az értékesítés tekintetében, hiszen még mindig ez a legnagyobb kereső hazánkban. Márpedig ha a felhasználó […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
Írj nekünk!
RG Stúdió Kft.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.

Minősítéseink

  • digitalisan-felkeszult-vallalkozas-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • opten-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • csaladbarat-munkahely-rg-studio
  • google-partner-rg-studio
  • manychat-agency-partner-rg-studio
  • messenger-marketing-partner-rg-studio
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram