Online marketing referenciák

Cégünk az online marketing számos területén nyújt segítséget ügyfeleinek
Az egyszeri online marketing tanácsadástól, a folyamatos együttműködésig számos területen támogatjuk partnereink munkáját. 
Többek között koncepciótervezéssel, PPC menedzsmenttel, tartalommarketinggel és keresőoptimalizálással is.
EGLO LUX KFT.
Világítástechnikai szakértő partnerünket stratégiai tervezéssel és tanácsadással segítjük, hogy Facebook és Instagram kommunikációja eredményes legyen és minél több elégedett vevőnek csempészhessen fényt otthonába.

MAPEI KFT.
A Mapei Kft.-t immár hosszú évek óta segítjük, hogy építéskémiai termékeik a kereső találati listájának élén szerepeljenek, illetve hogy weboldalaik jól strukturált, kellemes felhasználói élményt nyújtsanak a látogatók számára. Emellett folyamatos tanácsadással segítjük a kommunikációt a közösségi oldalaikon is.

CEWE FOTÓKÖNYV
A Cewe Fotókönyv számára nem csak a Facebook jelenlét fontos, de a fotó alapú közösségi felületeken is aktívan kommunikál. Instagram-on és Pinteresten való megjelenésben is segítséget nyújtunk nekik, így teremtve egységes online kommunikáció számukra.
Az közösségi kommunikáció mellett online hirdetés menedzsmenttel és online kampánytervezéssel is segítjük munkájukat.

PÁLYAVÁLASZTÁS BARANYA
A Pályaválasztás Baranya weboldala építése és karbantartása mellett a közösségi kommunikációval is minket bízott meg. Az online marketing esetükben folyamatos Facebook kommunikációt, online kampányok tervezését és online hirdetés menedzsmentet foglal magába.

FRONT-DENT KFT.
A fogorvosi műszerek és eszközök forgalmazásával foglalkozó Front-Dent Kft. a webáruház fejlesztésén túl az online kommunikációjával is hozzánk fordult. Ezen a speciális területen is sikeresen tudtuk növelni az adatbázist online kampányokkal és a rajongókampányt a folyamatos és minőségi online kommunikációnak köszönhetően.

PIATNIK BUDAPEST
A társasjátékok és kártyajátékok gyártója, a Piatnik is igénybe veszi a segítségünket, ha online kampánytervezésről van szó, vagy a tanácsainkat és szakértelmünket az online hirdetések területén. 

BHP GUMI
BHP gumiA BHP gumi gumiabroncs webáruház is megbízott minket temrékeik népszerűsítésével és a weboldal látogatók számának növelésével. Szakmai együttműködésünk a Facebook hirdetésekre terjed ki.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram