Közösségi kampányok referenciák

Közösségi kampányok menedzselése során kiaknázzuk a hirdetési platformok globális megoldásait.
Megtervezzük, megvalósítjuk és optimalizáljuk ügyfeleink kampányait a legjobb eredmény elérése érdekében.

Facebook kampányok

EGLO LUX Kft.

Az EGLO Lux Kft. egyik fő célja a Facebook felültén, hogy rajongó gyűjtő hirdetések által növelje követőtábora méretét és márkaismertségét. Továbbá fontos, hogy ezeket a felhasználókat beépítse vásárlási folyamataiba, hogy később lojális vásárlókká váljanak. A folyamatban jelentős szerepet játszanak az EGLO weboldalán található blogcikkek, melyeket hirdetési kampányok segítségével népszerűsítünk a meglévő követőbázis és új felhasználók számára.

Ezen felül foglalkozunk értékesítés támogató hirdetésekkel is, valamint időszakos kampányokkal is, melyeket a különböző közösségi média felületeken - többek között a Facebookon - is támogatjuk. A hirdetési kampányok mellett teljeskörű oldal menedzsmentet is végzünk az EGLO számára.

 

Piatnik Budapest Kft.

A Piatnik Budapest teljes körű Facebook menedzsmentjével már évek óta foglalkozunk, ebből kifolyólag egy remek együttműködést tudhatunk magunkénak. 

A rendszeres kommunikáció mellett, márkaépítő és lead gyűjtő kampányokat is indítunk, továbbá az áltlaunk készített blogcikkeket hirdetési kampányok segítségével népszerűsítjük a meglévő követőbázis és új felhasználók számára. Ezen felül szezonális, értékesítés vagy esemény támogató hirdetéseket is menedzselünk. 

 

Fürge Nyuszi Focivilág

Sportszereket forgalmazó ügyfelünknél idén ChatBotot alkalmaztunk a Black Friday kampány során egyrészről az ügyfélkezelésre, másrészt pedig az értékesítés támogatásában is fontos szerepet játszott. 

A Black Friday előtti nap ChatBot feliratkozók számára a broadcast üzeneteket küldtünk ki az aktuális akciókkal kapcsolatban. Ezen kívül a ChatBot használata az ügyfélszolgálatban is végig fontos szerepet töltött be, hiszen a botban szereplő automatikus ügyfélszolgálati válaszoknak köszönhetően az érdeklődők megtaláltak minden fontos információt a kiszállítással, a méretezéssel, a fizetéssel, illetve a vásárlással kapcsolatban.

 

Pannon Filharmonikusok 

A Pannon Filharmonikus zenekarával évek óta jól működő együttműködésünk van. Igyekszünk minél nagyobb segítséget nyújtani abban, hogy az egyes komolyzenei koncertek jegyértékesítéseit fellendítsük. Ez egy izgalmas és speciális terület számunkra, mivel a jegyértékesítés mellett fontos, hogy a komolyzenét a fiatalabb generációval is megkedveltessük. A közösségi média felületei pedig remek lehetőséget biztosítanak ehhez. 

 

Magister Universitas

A Magister Universitas Facebook kampányai során a fő cél, hogy középiskolás diákok körében népszerűsítsük a Magister általi érettségi felkészítő tanfolyamokat a Facebook keresztül. A hirdetési eredmények minden évben kiemelkedőek a hirdetéseknek köszönhetően.

 

NDN Sport

Női sportruházati webáruházat működtető ügyfelünknél termékértékesítés támogatással foglalkozunk a Facebook felületén. Nemrégiben egy 3 napos Facebook kampányt indítottunk a nagy üzletláncok kuponnapjaival párhuzamosan. Az eredmények megdöbbentően pozitívak voltak, minimális hirdetési költség befektetésével.

 

CEWE Fotókönyv

A Cewe Fotókönyv számára nem csak a Facebook jelentlét fontos, de a fotó alapú közösségi felületeken is aktívan kommunikál. Instagram-on és Pinteresten való megjelenésben is segítséget nyújtunk nekik, így teremtve egységes online kommunikáció számukra. Az közösségi kommunikáció mellett online hirdetés menedzsmenttel és online kampánytervezéssel is segítjük munkájukat.

 

Bau-Trans Kft.

A 25. jubileumát ünneplő nemzetközi szállítmányozással foglalkozó cég egy hat hónapig tartó játéksorozattal ünnepelte az évfordulóját. A havonta megrendezett egy hétig tartó kvízjáték a cég működésével kapcsolatban tett fel kérdéseket, amelyeknek nem csak brandépítési hatása volt, de a weboldal forgalomra is kedvező hatást gyakorolt.

 

BHP Gumi

A BHP gumi gumiabroncs webáruház is megbízott minket temrékeik népszerűsítésével és a weboldal látogatók számának növelésével. Szakmai együttműködésünk a Facebook hirdetésekre terjed ki.

Instagram kampányok

Magyar Diáksport Szövetség

A rendszeresen kommunikáció adott volt a Diákolimpia Instagram oldalán, ugyanakkor a posztok ellenére nem növekedett túlzott mértékben a követőtábor aránya. Ezért hirdetési kampányt indítottunk a követőtábor méretének növelése céljából. A kampány kezdetekor a Diákolimpia Instagram oldala 762 követővel rendelkezett, a hirdetés hatásra pedig kevesebb, mint 2 hét alatt a követőtábor 1593 felhasználóra nőtt. Tehát a kezdeti követőtábor több mint a duplájára nőtt.

 

EGLO Lux Kft.

Az EGLO Lux Kft. Instagram oldalát mi hoztuk létre, és azóta is folyamatos kommunikációt folytatunk a platformon. Kampányaink és rendszeres tartalmaink által fél év alatt egy 2000 fős követőtábort alakítottunk ki a lámpaforgalmazó cégnek. 

 

Piatnik Budapest Kft.

A Piatnik Instagram oldalát szintén mi hoztuk létre, és azóta is rendszeres kommunikációt folytatunk a platformon.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram