Honlap referenciák

18 év összes munkáját nem tudjuk bemutatni honlapunkon, de igyekszünk egy átfogó képet nyújtani cégünk tevékenységéről és partnereiről.

ÚJ HÁZ CENTRUM – LÉTA-KER KFT.

Új Ház Centrum – Léta-Ker Kft. – az építőanyagok forrása már az interneten is. Az oldal célja, hogy bemutassa az áruház építőipari megoldásait, szolgáltatásait, általa forgalmazott termékeket. Az oldal abban különleges, hogy bizonyos termékekre ajánlatot tehetnek az érdeklődők, így azok a kiírt árnál jóval olcsóbban is elkelhetnek.

 

SZENT GYÖRGY FOGADÓ

A három csillagos pécsi hotel hangulatos weboldalt kapott, amelynek főoldalán mindig az aktuális információk jelennek meg, többek között az étterem napi menüajánlata.

 

ÚJ HÁZ CENTRUM – CSEPREGI ÉS TÁRSA KFT.

A Csepregi és Társa Kft., aki az országos Új Ház Centrum hálózatnak tagja, egy honlappal szerette volna magáz közelebb vinni az érdeklődőkhöz, vevőkhöz.

 

GRABARICS KFT.

Az építőipari cég honlapjának publikus felületén a cég részletes bemutatása található, háttér rendszerének segítségével a cég és a beszállítóinak dokumentumcseréjét elősegítő megoldások találhatók.

 

DRB DÉL-DUNÁNTÚLI REGIONÁLIS BANK

Biztonsági audittal minősített banki honlap, melynek az adminisztrációs hátterét Magicon tartalomkezelő rendszerünk biztosítja.
A DRB Bank honlapja azonban nem csak a magas szintű pénzintézeti biztonsági előírásoknak felel meg, hanem az online marketing és kommunikáció korszerű igényeinek is, hiszen a Bank célja, hogy az online világ lehetőségeit kihasználva költséghatékony marketinggel érje el leendő ügyfeleit.
 
 

PÁLYAVÁLASZTÁS BARANYA

A baranyai pályaválasztás előtt álló fiataloknak segít jó döntést hozni az oldal, amelynek folyamatosan frissülő tartalmáért a MagicOn tartalomkezelő rendszer felel.

 

PENTZ KFT.

A régióban működő, ingatlanértékesítéssel foglalkozó Pentz Kft is felismerte az online kommunikációban rejlő lehetőségeket, és felkerestek minket, hogy készítsünk számukra egy jól működő, felhasználóbarát honlapot.

Az oldalon egy keresőfelület segíti az érdeklődőt, melyen keresztül különböző paraméterek megadásával könnyen és gyorsan találhat igényeinek megfelelő lakó vagy ipari ingatlant.

 

GASTROKING

A Gastro King ebédfutár a rendelések megkönnyítése érdekében kívánta létrehozni online felületét. Az oldalon megtaláljuk az aktuális és a jövő heti menüt is, és azonnal, egyszerűen meg is tudjuk rendelni előre ebédünket.

Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
RG Stúdió Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram