Partnereink véleménye

 • EGLO Lux Kft.

  „Igazi kétkedő voltam az online média fontosságát illetően. Nem sokat tartottam a különböző social média platformok márkára gyakorolt hatásáról. Már 2 éve dolgozunk együtt az RG stúdió csapatával és nagyon sokat lendítettek az ismertségünkön, segítettek a webáruházunk www.egloshop.hu elindításában, sokat csiszoltak a márka „láthatóságán”, egyszóval meggyőztek. Proaktív, profi, ár-értékarányos, korrekt partner az RG stúdió. Van stílusuk, mint egy EGLO lámpának.”

  Törgyekes Ferenc

 • E-Educatio - Webjogsi

  "Röviden? Legjobb Csapat!
  Már nem is emlékszem, hogy mióta dolgozunk együtt. Nem véletlenül, mert meg vagyunk elégedve az RG Stúdió csapatával. Szakmailag maximálisan felkészültek, rugalmasak és mindig 1 vagy 2, de inkább 3 jó ötletük. Amikor velük dolgozunk mindig nyugodtak vagyunk mert tudjuk, hogy a legjobb szolgáltatást kapjuk. A közösen elért sikerek minden esetben visszaigazolják, hogy jó döntést hoztunk, hogy az RG Stúdiót választottuk."

  Tüske Tibor

 • Schneider Electric

  "Szerencsésnek érzem magam, hogy a különböző szaktudást, ugyanakkor sokszor kreativitást is igénylő feladatok elvégzéséhez ilyen szuper partnert találtunk. Ez igaz mind az online kampányok vagy a közösségimédia-felületek kezelésére, mind pedig a SEO tanácsadásokra. Noha még nem dolgozunk együtt évtizedek óta, mégis sokszor érzem azt, hogy előre tudják, mit és hogyan fogok kérni, kérdezni és rövid időn belül meg is kapom a választ! Arról már ne is beszéljünk, hogy rugalmasan állnak a feladatokhoz és mindig találunk megoldást."

  Abonyi  Andrea

 • Angol e-Egyetem Kft.

  "Őszintén szólva, szkeptikusan vágtam bele, mert már több helyen lyukra futottam. Nem kellett volna. Már az első 20 percben jóval több dolgot kaptam, mint amire számítottam: Stratégiát. Célt.
  Nem volt üres járat, Szandra lényegre törően, pörgősen irányította a megbeszélést. A professzionális segítségetek mellett helyre kerülnek a dolgok, közben pedig még oktatásban is részesülök. Ez az a kombináció, amire szükségem van."

  Kósz Csaba

 • Naturhun Kft.

  "Az RG Stúdióval gördülékenyen és rugalmasan zajlik a közös munka. Fokozatosan építettük fel a munkakapcsolatot, kezdetben csak konzultációs szolgáltatást vásároltunk tőlük, jelenleg pedig tervezünk egy nagyszabású, stratégiai együttműködést. Kifejezetten tetszik, hogy az RG Stúdiónál a hosszú távú célok megvalósítása van fókuszban, valamint, hogy az egyeztetések nincsenek tele marketing "szlengekkel" és szakszavakkal, törekednek rá, hogy az ügyfél nyelvén közvetítsék a fontos információkat."

  Balogh József

 • ITBusiness Publishing Kft.

  "Az RG Stúdió mellett tettük le a voksunkat, s tőlük ez idáig egyetlen konzultáció elég volt ahhoz, hogy helyére kerüljenek a dolgok. A vérprofi konzulensunk a konzultáció előtt elküldött kérdéseinkre felkészült és érthető, konkrét, jól használható válaszokat adott. S nem csak az általunk megfogalmazott kérdéseket válaszolta meg, hanem olyan praktikus tanácsokat is adott az adott témában, amiket azonnal átültethettünk a gyakorlatba. Talán még felül is múlta az elképzeléseinket.”

  Sziebig Andrea

Olvasd el további ajánlásainkat!

Néhány példa, hogy kiknek segítettük az online marketingjét az elmúlt 20 év alatt…

További referenciáink

Közösségi média kommunikáció referenciák

ÉRDEKEL

Közösségi média kampányok  referenciák

ÉRDEKEL

Online marketing referenciák

ÉRDEKEL
Adatkezelési tájékoztató
Impresszum 
©Copyright 2020. RG Stúdió Kft. Minden jog fenntartva!

Székhely: 7632 Pécs, Kodolányi János u. 37
Telefon: +36 30 539 35 56
E-mail: info@rgstudio.hu
 • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
 • Digitálisan felkészült vállalkozás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram