PEAS vállalatirányítási rendszer bevezetése 
az RG-STÚDIÓ KFT-nél


• A kedvezményezett neve: RG-STÚDIÓ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
• A projekt címe: PEAS Vállalatirányítási rendszer bevezetése az RG-Stúdió Kft-néll
• A szerződött támogatás összege: 3 400 000 Ft
• A támogatás mértéke: 40%
• A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.12.31.
• A projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01488

A projekt tartalmának bemutatása:

A RG-STÚDIÓ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. sikeresen pályázott a „GINOP-3.2.2-8-2-4-16 - Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” című felhívásra. A projekt keretében vállalati portál készül, és a PEAS Vállalatirányítási Rendszer kerül beszerzésre, mely javítja a cég technológiai felkészültségét, versenyképességét és erőforrás-hatékonyságát.

A CRM és Értékesítés modulok segítik az ügyfelekkel történő kommunikációt, tárolják a partnerek és a dolgozók adatait. Az értékesítés teljes folyamatát segítik az ajánlatkérés rögzítésétől a számlázásig. A HR modul tárolja a dolgozók adatait, a szabadságolásokat, a bérszámfejtés ezáltal rugalmasabbá, átláthatóbbá válik.
A kontrolling és döntéstámogatás feladata a vállalat átvilágítása, a felelős vezetői döntések meghozatalának támogatása.
A PEAS Vállalatirányítási Rendszerrel teljes beszerzési folyamatokat kezelhetünk, az igény megjelenésétől a beszerzett termék átvételéig. A Feladatkezelő modul a rendszer helytől független elérését teszi lehetővé, így távol lévő munkatársak is gyorsan és könnyen elérhetővé válnak. A munkafolyamatokhoz a megfelelő erőforrásokat biztosítja, delegálja és határidővel látja el a feladatokat.
A Pénzügyi és Számviteli modulok segítségével átláthatóvá válnak a pénzmozgások, nyilvántarthatjuk a kiállított és befogadott számlákat, nyomon követhetjük a kiegyenlítéseket és a kintlévőségeket.
A Dokumentumkezelő modul iktatja a dokumentumokat, így azok bármikor visszakereshetőek. A Tudásmenedzsment segíti a vállalaton belüli információ áramlását a hatékony munkavégzés támogatása érdekében.
A rendszer bevezetését és oktatását az IKRON Kft. biztosítja.
Adatkezelési tájékoztató
Impresszum 
©Copyright 2020. RG Stúdió Kft. Minden jog fenntartva!

Székhely: 7632 Pécs, Kodolányi János u. 37
Telefon: +36 30 539 35 56
E-mail: info@rgstudio.hu
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • Digitálisan felkészült vállalkozás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram