MÜLLER-VÁCZI LÍVIA

Müller-Váczi Lívia az RG Stúdió Kft. online marketing tanácsadója.

A 2 gyermekes édesanya a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi szakán, marketing szakirányon szerezte diplomáját. Pályakezdőként a Pécsi Sörfőzde marketing asszisztensként, majd az OTP Bank dél-dunántúli regionális központjában marketing szakértő munkatársként bővítette gyakorlati szakmai tapasztalatát.

2015 óta az RG Stúdió online marketing tanácsadója, ahol a munkája egyben a szenvedélye is. Az online marketing koncepciótervezés, az oktatás, az online marketing tanácsadás áll hozzá a legközelebb, de a kreatív írás iránti szenvedélye miatt a tartalommarketing, szövegírás is fontos szerepet kap munkái során. Segít ügyfeleink közösségi kommunikációjának és a PPC hirdetéseinek megtervezésében és menedzselésében is.

Lívia előadóként az RG stúdió saját szervezésű, tréningjein, rendezvényein mutatkozott be 2016-ban. Meghívott előadója volt a 2017-es Evolution Konferenciának, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem nyári egyetemi kurzusának is, továbbá állandó előadója a dél-dunántúli régió legnagyobb online marketing konferenciájának.

Átfogó szakmai tapasztalatainak és stratégiai látásmódjának köszönhetően számos eredményes online marketing kampány megvalósítása köthető nevéhez.
„Örömmel tölt el, hogy az RG Stúdió segít a cégem online marketing folyamataiban. Lívia már elsőre nagyon szimpatikus volt, egy remek szakember. Nagyon tetszett az általa elkészített koncepcióterv, minden ötlete és tanácsa szuper, szívem szerint mindet megvalósítanám. Alig várom a közös munkát, amit szerintem élvezni fogunk és reményeim szerint jó hangulatban telik majd.”

Ágoston György
Ágoston Precíz Dentál

quote-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram