LÉVAI RICHÁRD

Lévai Richárd az üzleti eredményeket szállító közösségi marketing specialistája. Széles körű marketing tervezési, stratégiaalkotási és marketing kivitelezési gyakorlattal rendelkezik.

Gyakorlati tudását a „Közösségi kalandozások - 20 magyar marketing sikersztori a Facebookon“, a „Hogyan készíts eredményes Facebook hirdetéseket?” és a “Hogyan lehet eredményesen eladni a közösségi médiával?” című marketing szakkönyvekben összegzi.

Az immáron 18 éves RG Stúdió Kft. marketing vezetője és egyik alapítója. 2015-ben a magyar kommunikációs szakma véleményvezér toplistáján az első háromba került a Diktio Labs kutatásában, 2016-ban a VOSZ az Év Vállalkozója díjával tüntette ki, továbbá a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja.

Lévai Richárd rendszeres előadója marketing, közösségi média és értékesítési konferenciáknak. Szakértőként TV-műsorokban, rádióadásokban is rendszeresen megosztja a tapasztalatait.

A kozossegikalandozasok.hu blogja már évek óta biztosítja a naprakész információkat azoknak, akik bevételt szeretnének a közösségi médiából.

Cége referenciái között olyan márkák találhatóak, mint a Robert Bosch, a CEWE Fotókönyv, a Piatnik,  az OLX.hu vagy a Telenor.
Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
RG Stúdió Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram