GERE ALEXANDRA

Gere Alexandra az RG Stúdió  online marketing tanácsadója és projektvezetője.

Szandra a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi karán, marketing szakon szerzett diplomát. Egyetemi tanulmányai mellett a Moravetz Produkciónál dolgozott marketing menedzserként, valamint munkájával jelenleg is hozzájárul a Pécsi Harmadik Színház arculatváltásához. Tanulmányai befejezése után az RG Stúdió munkatársa lett, ahol már 4 éve erősíti a marketinges csapatot.

Szandra elsődleges céljai közé tartozik, hogy hosszú távon stratégiában gondolkodva segítse ügyfeleit az online marketing hatékony kivitelezésében. Több szakterület átfogó kampányaiért felel közösségi kommunikációs, illetve komplex online marketing projektek vezetőjeként. Feladatai közé tartozik továbbá a Facebook és Google AdWords PPC hirdetések menedzsmentje és az ügyfelekkel való szakmai konzultáció.
“Kollégátok, Gere Alexandra maximálisan segítőkész és hozzáértő volt. Előzetesen feltérképezte mivel foglalkozunk (nem az egy órából ment, ez pozitív!). Teamwieverrel megosztottuk a képernyőnket. Átfutottunk a lehetséges marketing lehetőségeken, majd hamar azonosítottuk azt a témát amibe el kívánunk mélyedni (Facebook hirdetések). Az egy óra alatt megmutatta, mennyire komoly ez a rendszer, egy konkrét példán végig vezetett, és elkészítettünk egy hirdetés csomagot. Ebből megtudtam, hogy bizony ez egy bonyolult szakma, sokkal több dolog van benne, mint amit én eddig feltételeztem, pedig évek óta használom a Google és Facebook hirdetési felületeit! Azt hittem, kicsit értek hozzá, de csak a felületét karcoltam eddig. Nagyon elégedett voltam az egy órával: 5*

Baráz Tamás
Faraonet Kft. - Kedvezménybank

Az RG Stúdiónál töltött idő alatt eddig olyan cégeknek nyújtott segítséget, mint például a Pannon Filharmonikusok, a Webjogsi, a Robert Bosch – Dremel, a Hertelendi Termálfürdő, az NDN Sport, a Bau-Trans, a Magyar Diáksport Szövetség vagy a Mapei Kft, valamint részt vett a 2017-ben először megrendezésre kerülő I. dél-dunántúli online marketing konferencia (Big Marketing Day) megszervezésében és online kampányában a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarával. Ezután 2018-ban és 2019-ben is visszatérő előadója volt a konferenciának közösségi marketing témában, valamint a 2019-es budapesti értékesítők napja rendezvényen is előadást tartott online marketing témában. A konferencián való részvételek mellett, az elmúlt években számos cég marketing mentoraként is segítette partnereit a hatékonyságuk növelésében.

Nemrégiben szervezője volt továbbá az “Egy nap a Valódi Hősökért” jótékonysági kampánynak, melynek keretein belül a pécsi Tölösi Péter Alapítvány daganatos beteg gyermekeinek szerveztek egy családi élménynapot, ahol színes programok mellett a gyerekek kedvenc mesehőseik bőrébe bújva egy egész napos filmforgatáson és naptárfotózáson vehettek részt.

Szandra kiemelt szakterülete a közösségi média és egyéb PPC kampányok stratégiai kiaknázása a vállalkozások bevételnövelése véljából. 

Ha szeretnél Szandrával konzultálni stratégiai, közösségi kommunikációs, vagy PPC hirdetések témakörben, akkor írj nekünk!

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!
quote-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram