GERE ALEXANDRA

Gere Alexandra az RG Stúdió senior online marketing menedzsere.

Szandra a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi karán, marketing szakon szerzett diplomát. Egyetemi tanulmányai mellett a Moravetz Produkciónál dolgozott marketing menedzserként, valamint munkájával jelenleg is hozzájárul a Pécsi Harmadik Színház arculatváltásához. Tanulmányai befejezése után az RG Stúdió munkatársa lett, ahol már 3 éve erősíti a marketinges csapatot.

Szandra elsődleges céljai közé tartozik, hogy hosszú távon stratégiában gondolkodva segítse ügyfeleit az online marketing hatékony kivitelezésében. Több szakterület átfogó kampányaiért felel közösségi kommunikációs, illetve komplex online marketing projektek vezetőjeként. Feladatai közé tartozik továbbá a Facebook és Google AdWords PPC hirdetések menedzsmentje és az ügyfelekkel való szakmai konzultáció.
“Kollégátok, Gere Alexandra maximálisan segítőkész és hozzáértő volt. Előzetesen feltérképezte mivel foglalkozunk (nem az egy órából ment, ez pozitív!). Teamwieverrel megosztottuk a képernyőnket. Átfutottunk a lehetséges marketing lehetőségeken, majd hamar azonosítottuk azt a témát amibe el kívánunk mélyedni (Facebook hirdetések). Az egy óra alatt megmutatta, mennyire komoly ez a rendszer, egy konkrét példán végig vezetett, és elkészítettünk egy hirdetés csomagot. Ebből megtudtam, hogy bizony ez egy bonyolult szakma, sokkal több dolog van benne, mint amit én eddig feltételeztem, pedig évek óta használom a Google és Facebook hirdetési felületeit! Azt hittem, kicsit értek hozzá, de csak a felületét karcoltam eddig. Nagyon elégedett voltam az egy órával: 5*

Baráz Tamás
Faraonet Kft. - Kedvezménybank

Az RG Stúdiónál töltött idő alatt eddig olyan cégeknek nyújtott segítséget, mint például a Pannon Filharmonikusok, a Webjogsi, a Robert Bosch – Dremel, a Hertelendi Termálfürdő, az NDN Sport, a Bau-Trans, a Magyar Diáksport Szövetség vagy a Mapei Kft, valamint részt vett a 2017-ben először megrendezésre kerülő I. dél-dunántúli online marketing konferencia (Big Marketing Day) megszervezésében és online kampányában a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarával.

Nemrégiben szervezője volt továbbá az “Egy nap a Valódi Hősökért” jótékonysági kampánynak, melynek keretein belül a pécsi Tölösi Péter Alapítvány daganatos beteg gyermekeinek szerveztek egy családi élménynapot, ahol színes programok mellett a gyerekek kedvenc mesehőseik bőrébe bújva egy egész napos filmforgatáson és naptárfotózáson vehettek részt.

Szandra kiemelt szakterülete az Instagram csatorna üzleti szempontú feltérképezése és kiaknázása. A témában szerzett tudását a cégekkel való konzultáción kívül a saját szervezésű, Big Marketing Day konferencián is átadta a résztvevők számára.

Ha szeretnél Szandrával konzultálni stratégiai, közösségi kommunikációs, vagy PPC hirdetések témakörben, akkor írj nekünk!

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!
Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
RG Stúdió Kft.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.

Minősítéseink

  • digitalisan-felkeszult-vallalkozas-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • opten-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • csaladbarat-munkahely-rg-studio
  • google-partner-rg-studio
  • manychat-agency-partner-rg-studio
  • messenger-marketing-partner-rg-studio
quote-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram