BOGNÁR ADRIENN

Bognár Adrienn az RG Stúdió online marketing menedzsere.

Adrienn a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi karának marketing szakán szerzett diplomát, a tanulmányai alatt pedig egy félévet Franciaországban töltött Erasmus ösztöndíjprogram által. Egyetemi évei alatt a pécsi Kodály Központban dolgozott, így tapasztalatot szerzett az eseménymarketing világát illetően. Tanulmányai befejezését követően a Mokos Pincészet marketing és PR ügyintézőjeként dolgozott, majd 2017 novemberében csatlakozott az RG Stúdió csapatához.

Adrienn főként az RG Stúdió belső marketing folyamataiért felel, ugyanakkor a közösségi kommunikáció, a tartalommarketing és a PPC hirdetések menedzselése is szerepet kap mindennapi munkái során.

Többek között olyan cégeknek nyújt segítséget, mint a Magyar Diáksport Szövetség, az Új Ház Centrum Pécs, a Piatnik Kft és a Pannon Filharmonikusok.

Ezen kívül állandó szervezője a Dél-Dunántúl legnagyobb online marketing konferenciájának, a Big Marketing Day eseménynek, valamint segíti az RG Stúdiót érintő szakmai kiállítások és rendezvények előkészületeiben is.

A Facebook és az Instagram kommunikáció, a tartalommarketing és szövegírás, valamint a grafikakészítés áll hozzá a legközelebb.
"A konzultáció magas színvonalú volt, sok kérdésem tisztázódott illetve számos új dolgot tanultam. Hasznos és célzott tippeket kaptam."

György Petra
Szívkert Egyesület

Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
RG Stúdió Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.
quote-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram