BOGNÁR ADRIENN

Bognár Adrienn az RG Stúdió online marketing menedzsere.

Adrienn a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi karának marketing szakán szerzett diplomát, a tanulmányai alatt pedig félévet Franciaországban töltött Erasmus ösztöndíjprogram által. Egyetemi évei alatt a pécsi Kodály Központban dolgozott, így tapasztalatot szerzett az eseménymarketing világát illetően. Tanulmányai befejezését követően a Mokos Pincészet marketing és PR ügyintézőjeként dolgozott, majd 2017 novemberében csatlakozott az RG Stúdió csapatához.

Adrienn főként az RG Stúdió belső marketing folyamataiért felel, ugyanakkor a közösségi kommunikáció, a kreatív tartalomgyártás, a weboldal készítés és a PPC hirdetések menedzselése is szerepet kap mindennapi munkái során.

Többek között olyan cégeknek nyújt segítséget, mint a Magyar Diáksport Szövetség, az Új Ház Centrum Pécs, a Piatnik Kft és a Webjogsi.

Ezen kívül állandó szervezője a Dél-Dunántúl legnagyobb online marketing konferenciájának, a Big Marketing Day eseménynek, valamint segíti az RG Stúdiót érintő szakmai kiállítások és rendezvények előkészületeiben is.

A kreatív tartalomgyártás és szövegírás, valamint a landing oldalak megvalósítása áll hozzá a legközelebb.
"Nagyon hasznos volt számomra a 2 órás konzultáció. Minden kérdésemre választ kaptam, nagyon sok dolgot megértettem és technikai tudásom is fejlődött. Adri nagyon türelmes, probléma megoldó és maximálisan segítőkész személy."

Kádár Nikoletta
Corneuss Kft.

quote-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram