Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása az RG-STÚDIÓ Kft-nél.

• kedvezményezett neve: RG-STÚDIÓ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
• projekt címe: Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása az RG-STÚDIÓ Kft-nél.
• szerződött támogatás összege: 11 336 383 Ft Ft
• támogatás mértéke: 70%
• projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.08.01. 
• projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01945

A projekt tartalmának bemutatása:

Az RG-STÚDIÓ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. sikeresen pályázott a „GINOP-1.2.8-20 - A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című felhívásra. 

A projekt keretében beszerzésre került 6 db MacBook Rro laptop, 1 db Phostoshop szoftver, továbbá egy ALPHASTUDIO XXL PRO 3D termékfotók készítésére is alkalmas fotóstúdió, mely javítja a cég technológiai felkészültségét, versenyképességét és munkaerő megtartását.

Az RG Stúdiónál folyamatosan a partnereink igényeinek legmagasabb szintű kiszolgálására törekszünk, valamint proaktív módon alkalmazzuk a legújabb innovációkat és tökéletesítjük a szolgáltatásaink minőségét. Igyekszünk mindig az online marketing legújabb területi felé nyitni, és alkalmazni a piac előtt ezeket a technológiákat. A jelenlegi fejlesztés során a webáruházakban feltüntetett termékfotók minőségét szeretnénk fejleszteni a partnereink számára. Korábban, eddig is, javasoltuk partnereinknek, hogy a termékeiket 3D technológiával mutassák be, hogy minél alaposabb, hitelesebb és élethűbb képet tudjanak a termékről mutatni a vásárlóiknak, a megalapozottabb vásárlási döntések támogatására. Tudjuk, hogy van igény a partnereink részéről a 3D termékfotózásra, és nálunk is keresik ezt a szolgáltatást, amihez a technikai feltételeket a jelenlegi projekttel biztosítjuk. A 3D fotózáshoz szükséges eszközökkel a weboldal optimalizálási tanácsadás és fejlesztés mellett egy újabb területtel tudunk a webáruház tulajdonos ügyfeleink rendelkezésére állni. A projekt részét képező eszközök ennek a célnak a megvalósítását szolgálják. Vállalkozásunk vezetősége a vírus időszak alatt is megtartotta az összes munkavállalóját, ezt követően is arra törekszik, hogy mindenki számára biztosítva legyen a stabil munkahely. Az új fejlesztés sikeressége is ezt a célt erősíti.

Adatkezelési tájékoztató
Impresszum 
©Copyright 2020. RG Stúdió Kft. Minden jog fenntartva!

Székhely: 7632 Pécs, Kodolányi János u. 37
Telefon: +36 30 539 35 56
E-mail: info@rgstudio.hu
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • Digitálisan felkészült vállalkozás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram