Amire büszkék vagyunk

Néhány, a legjobb eredményeinkből, ügyfeleink szerint...

Segítünk megtervezni, és Neked vagy Veled megvalósítani online marketing stratégiádat!


Mit jelent ez? 
Hogy alkalmazkodunk az igényeidhez és mindig olyan együttműködést javaslunk, amiről úgy gondoljuk, hogy a leginkább segítségedre lesz. Legyen az eseti konzultáció, folyamatos együttműködés vagy egyszeri elemzés, a szolgáltatásainkat a vállalkozásodhoz szabjuk!

Minőségirányítás

A minőségirányítás az RG Stúdió vezetésének és minden munkatársának kiemelt feladata. Ezért minden kollégánk felelős saját munkája minőségéért, folyamatos fejlődéséért és úgy dolgozik, hogy hozzájáruljon üzleti partnereink elégedettségéhez.

Fejlődés

Elkötelezettek vagyunk a folyamatos minőségi fejlődés megvalósításában és az ügyfelekkel való kapcsolattartás minőségének tökéletesítésében. Munkafolyamatainkat folyamatosan ellenőrizzük, értékeljük és fejlesztjük a kapott visszajelzések alapján. Tesszük mindezt annak érdekében, hogy a hibák előfordulását megelőzzük, és újabb célokat tűzzünk ki.

Képzés

Támogatjuk továbbá a korszerű szakmai ismeretek elsajátítását, így rendszeres szakmai képzésekkel biztosítjuk a munkatársaink felkészültségét. Végül az RG Stúdió minőségpolitikájának megvalósításának további fontos eleme a cégvezetés által nyújtott személyes példamutatás.

Minősítéseink

Ügyfeleink ezeket említették,
ha az RG Stúdióval való együttműködésről
kérdeztük őket!

Cégtörténet

Ismerd meg a cégünk legfontosabb mérföldköveit!

Első weboldal

1999
Fejlesztőink elkészítették a cég első weboldalát, a csepregi.hu-t. A Csepregi és Társa tüzép azóta is az RG Stúdió ügyfele.

Dinamikus fejlődés

2000
2000-től folyamatos, dinamikus fejlődésen megy keresztül cégünk: az internetes szolgáltatástól a célhardvereken alapuló speciális megoldásokon át a hálózati outsourcing szolgáltatásokig. 
A fejlődés eredményeként gyakorlatilag teljes informatikai szegmenst átölelő referenciakört ért el.

Saját megoldások

2005 - 2006
Elkészül a Singoo projektkezelő rendszer és kifejlesztetjük a Magicon tartalomkezelő rendszert.  

Facebook 

2010
Elindult az RG Stúdió Facebook oldala.
A nyár végén elkészült az RG Stúdió Google helyezéskeresője a Facebookon.

Novemberben megtartottuk első üzleti internetszimpóziumunkat a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarában.

Egy remek év

2011
A Magyar Internet Média és Web díj beküldött anyagainak egyik bírálója az RG Stúdió volt.
A Dél- Dunántúli Gazdaság Erős Gábort a “hónap üzletemberé”-nek választotta.

Levédettük “És az Internet Önnek dolgozik” szlogenünket.

Létrehoztuk facebooktippek.hu blogunkat.

Elismerések

2008
Az RG Stúdió által szerkesztett IT megoldások blog 8. helyezett lett a HVG Goldenblog versenyén.

Az első tréning

2012
Elindult első Közösségi Marketing tréningünk.

Könyvek

2017
Az RG Stúdió kiadta Lévai Richárd Hogyan lehet eredményesen eladni a közösségi médiával? című könyvét.
Megjelent Lévai Richárd Hogyan készíts eredményes Facebook hirdetéseket? 2.0 című könyve

Társadalmi szerepvállalás

Cégünk több éve szponzorálja az olyan törekvéseket, melyek elősegítik a kultúra, sportok és egyéb társadalmi kezdeményezések kibontakozását.

Célunk, hogy szellemi tudásunkkal és technikai hátterünkkel támogassunk minden olyan szervezetet, melynek anyagi keretei nem engednék meg az olyan jellegű szolgáltatások igénybevételét, melyeket mi tudunk biztosítani.

Célunk, hogy azok a kis egyesületek, tömörülések is lehetőséget kapjanak a világhálón, akik ezen jelenléttel tovább tudják növelni fennmaradási esélyeiket.

Fogd a kezem Alapítvány

A civil szervezet kommunikációs felületeinek megújításába kapcsolódott be az RG Stúdió.

Az Alapítvány új weboldalának kialakításában és a fogyatékossággal élő kézművesek termékeit kínáló webáruház elindításában segítettünk. Munkánkkal az RG Stúdió teljes csapata bízik benne, hogy hozzájárulhatott az Alapítvány fejlődéséhez, küldetésük megismertetéséhez és a fiatal kézművesek munkájának szélesebb közönséghez való eljutásához.

Részletek

Egy nap a valódi hősökért

Ezzel a címmel szerveztünk jótékonysági gyereknapot, amelyen olyan daganatos betegséggel küzdő gyermekekre irányult a figyelem, akik életük legnagyobb csatáját vívják vagy vívták.

A pécsi Tölösi Péter Alapítvány 28 éve támogatja a daganatos megbetegedésben szenvedő gyermekek gyógyulását. Rehabilitációs központként működnek, ahol pszichiáter, szociális munkás és gyógytornász segíti a gyermekeket és családjaikat egyaránt.

Részletek

Heim Pál Gyermekkórház

Az RG Stúdió már évek óta nagy hangsúlyt fektet a következő nemzedék támogatására, életkörülményeik javítására. Most újabb lehetőséget kaptunk arra, hogy tudásunkat jótékony célra használjuk fel. 2009. májustól mi biztosítjuk, hogy a Heim Pál Gyermekkórház weboldala a nap minden órájában, a világ bármely pontjáról elérhető és jól működő legyen!

Heim Pál Gyermekkórház - Játszva segítünk!

Fennállásunk 15. évében az eddiginél is nagyobb hangsúlyt fektettünk arra, hogy hálánkat fejezzük ki a közösségnek.

Karácsony közeledtével egy olyan kampányt indítottunk, amellyel egy szervezet nagy értékű játékcsomagot nyerhetett el. „Játszva segítünk!” kampányunk keretében a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány, a Szemem Fénye Alapítvány és a Tölösi Péter Alapítvány várta a voksokat négy héten át. A Facebook oldalunkon elhelyezett alkalmazáson keresztül bárki leadhatta szavazatát az általa választott szervezetre.

A győztes Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány 963 szavazattal nyerte el a 300.000 Ft értékű csomagot. Az ajándékok átadása igazán örömteli zárása volt a 2015-ös évnek.

Szeretnéd még jobban megismerni a tevékenységünket?

Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
RG Stúdió Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.
signalplaythumbs-o-upcogstarbookbriefcasebullhorn
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram