Legyél Senior PPC menedzser az RG Stúdiónál!

Ez a leendő munkahelyed? Hadd mutatkozzunk be!

Családias hangulatú közösség vagyunk, ahol összetartó csapatként közösen építjük a szervezetet és támogató közegben építheted a karrieredet!
Nagyon fontos értéknek tartjuk, hogy közösen tegyünk azért, hogy Te is fejlődj, de általad az RG Stúdió is fejlődhessen.
Otthonos, kényelmes iroda
Modern, jól felszerelt és jól megközelíthető irodánkban kényelmesen és otthonosan érezheted magad. Mintha otthonról dolgoznál... majdnem
Modern munkaeszközök
Az akadálytalan munkavégzéshez szükséges eszköz alap. Igyekszünk ezt eggyel magasabb szintre emelni, hogy élvezetes is legyen a munkavégzés.
A kávét, teát, ebédet mi álljuk
Nem kell hoznod semmit a dolgozóba, gyakorlatilag teljes ellátással biztosítjuk, hogy a korgó gyomor vagy a nasihiány ne akassza meg a munkavégzést.
Támogatott képzések
Bővítheted a tudásod képzésekkel, tréningekkel amit a cég áll. Te döntheted el, hogy milyen tanfolyamra, tréningre fordítod a képzési keretedet.
Igazi csapatmunka, verseny nélkül
Csapatban dolgozunk és a célunk a csapat sikere, ezért mindenki támogatja egymást. Segítjük, támogatjuk egymást. Senkivel nem kell versenyezned.
Csapatépítés
Rendszeres közös programokon engedjük ki a gőzt. Egy közös Activity parti, bortúra vagy akár táncos mulatság. Ebből mind lehet részed.
JELENTKEZÉS

Mivel is foglalkozunk, kik vagyunk mi?

Az RG Stúdió Kft. már több, mint 20 éves múlttal rendelkező pécsi online marketing ügynökség.

Ügyfeleink kkv cégek, közép-, és multinacionális vállalatok, akikben közös, hogy keresik és igénylik a legújabb online marketing megoldásokat és valós üzleti -marketing problémákra keresnek megoldást a segítségünkkel.

Partnereinknek 20 éve segítünk velük vagy nekik megvalósítani online marketing stratégiájukat.

Mit csinál nálunk egy senior PPC menedzser?

Az ügyfeleink Facebook, Instagram, Google és akár Linkedin hirdetéseit kezeli profi módon. A profi nálunk azt jelenti, hogy önállóan alakít ki hirdetési stratégiát az ügyfélre szabva, és rendszeresen felügyeli, menedzseli, finomhangolja azt.

Seniorként nem csak tudnia kell mindent beállítani a fiókban és maradéktalanul tudni válaszolni az ügyfél kérdéseire, de profinak kell lennie abban is, hogy hogyan adjon többet, pluszt, és hogyan mondjon néha nemet is, ha szakmailag megalapozatlannak lát valamit.

Mivel jó esetben már számos PPC kampányon vagy túl, ezért a betanulási időszak után szabad kezet kapsz az ügyfeleid hirdetéseit illetően (a betanuláson a szervezetbe történő integrálódást értjük, nem a hirdetési rendszerek megtanulását, ezt már kell hozd magaddal).

Nálunk a PPC menedzserek nem csak PPC menedzserek. Kell, hogy rálátással rendelkezz a teljes online marketing folyamatrendszerre, hogy többet tudj adni, ajánlani az partnereinknek a hirdetések kezelésénél. Nem kérjük, hogy mindenhez IS érts, de annyira legyél képben, hogy tudd ajánlani a kollégákat hozzá.

Azt is fontos tudnod, hogy nem akarjuk, hogy a senior PPC menedzserünknek a partnerek mondják meg, hogy mire van szükségük. Tapasztalt szakemberként nem csak lehetséges, de elvárás is, hogy te mérd fel, hogy az ügyfél hogyan érhet el sikeretek az online marketingjével.

Elvárásokat nem írunk, olyanok jelentkezését várjuk, akiknek nem csak meg tudják oldani a fentieket a szakami tapasztalatukkal, hanem még izgatottak is miatta!
JELENTKEZÉS

Röviden kit is keresünk:

Olyan megbízható, szakmailag felkészült és elkötelezett PPC menedzsert, aki nem elégszik meg azzal, hogy beállítja azokat, amiket az ügyfél kér, hanem helyette javaslatot ad egy, a tapasztalata alapján működőképes online marketing stratégiára.

Mit fogsz csinálni a mindennapokon?

Fiókokat, hirdetéseket kezelsz
Ez alap, végül is erre jelentkezel, nem? Ez fogja kitenni a munkaidőd nagy részét.
Kommunikáció, kapcsolattartás
Az ügyfelekkel való szoros kapcsolattartás az egyik erősségünk. Az új csapattársunknak is ezt kell képviselnie. Írásban és szóban is jól kell kommunikálj.
Adminisztrálás
Vállalatirányítási rendszerben dolgozunk, ebben kell vezetned neked is a feladataidat. Megtanítunk rá, nyugi. Egy kis adminisztráció is van a cég és az ügyfelek felé is, de nem kell belehalni.
Közös munka
Szeretünk közösen gondolkodni, ezért ha a cég fejlődéséről van szó, abban mindenkinek ki kell vennie a részét. Néhány brainstormingot és meetinget be kell vállalnod a közjóért. :)

Néhány általános tudnivaló a munkáról:

• A munkavégzés helye Pécs. Éppen irodabővítésben vagyunk, úgyhogy hamarosan költözünk, de addig is az Ungvár utcai irodánkban fogsz dolgozni.

• A pozíció 8 órás munkavégzést jelent. Hivatalosan nem rugalmas munkaidő, de elég rugalmasak vagyunk, ha szükséged van rá.

• Ideális esetben már az ajtó előtt állsz, olyannyira kezdhetsz azonnal. Egy kicsit tudunk várni rád persze, ha éppen munkahelyet váltasz.

Miért jó nálunk dolgozni?

Fejlődni fogsz
Vannak elvárásaink már belépéskor veled kapcsolatban, de tudjuk, hogy az online marketing folyamatosan változik. Nem csak támogatjuk, de el is várjuk a fejlődést. Belső képzésekkel, coachinggal mi is segítünk, de minden önálló fejlődési törekvést is támogatunk.
Hallathatod a hangod
Nem ragadunk le bevált munkamódszereknél, rutinoknál.
Ha te máshogy csinálnád és azt megosztod a csapattal lehet, hogy mind átvesszük azt. A csapatmunka nálunk nem a csapathoz való igazodást, hanem az ötletek szabad áramlását jelenti.
Önállóan fogsz dolgozni, de lesz háttértámogatásod
Lesznek saját projektjeid, amiért te vagy a felelős, ezeket te irányítod. Azonban nem hagyunk magadra. Egy brainstormingra, tanácsadásra, mindig kaphatóak vagyunk, ez nem veszélyezteti az önállóságod. Mi így dolgozunk, segítjük egymást.
Jól fogod érezni magad
Nem akarunk az elcsépelt „mi egy család vagyunk” mondókával jönni, de így van. Jó a csapat, bírjuk egymást, számíthatunk egymásra és nincs szigorú főnök-beosztott hierarchia. Valóban laza a hangulat, szerintünk így bontakozik ki a kreativitás.

Teljesítmény alapú bérezés
A bérezési rendszer alapbérből és teljesítmény alapú bérből áll. Tudni fogod, hogy mit kell tenned a nagyobb fizetésért és hogy mennyit kapsz mennyi munkáért. Nincsenek meglepetések.

Hogyan jelentkezz?

Küldj egy e-mailt a studio.hr@rghungary.net címre az önéletrajzoddal egy rövid szakmai bemutatkozással.

Erre számíthatsz utána:
1. Feldolgozzuk az önéletrajzokat! Ne ijedj meg, ha nem jelentkezünk azonnal, szeretünk alaposak lenni. Mindenképpen jelentkezni fogunk, akkor is, ha nem lépsz tovább a következő körre és akkor is, ha szeretnénk megtudni rólad többet.

2. Ha tetszett a bemutatkozásod, megvan a szakmai tapasztalatod és úgy gondoljuk, hogy beleillenél a cégkultúránkba, akkor fel fogunk hívni telefonon egy rövid interjúra.

3. Ha ezen is szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor behívunk az irodába egy személyes találkozóra, hogy jobban megismerhessük egymást.

4. Ha még itt is bejövünk a másiknak, akkor egy sor próbafeladattal bombázunk meg, hogy felmérjük, hogy milyen szinten vagy és tudsz-e azonnal kezdeni, milyen projekteket tudunk átadni.

5. Ha ezt sikerrel teljesíted, akkor adunk neked egy ajánlatot.
JELENTKEZÉS

Amire büszkék vagyunk

Az évek során számos kitüntetéssel és minősítéssel jutalmazták az RG Stúdiót. Büszkék vagyunk a szakmai elismerésekre, és a cégünket, mint munkahelyet elismerő címekre is!
Digitálisan felkészült vállalkozás
Adatkezelési tájékoztató
Impresszum 
©Copyright 2020. RG Stúdió Kft. Minden jog fenntartva!

Székhely: 7632 Pécs, Kodolányi János u. 37
Telefon: +36 30 539 35 56
E-mail: info@rgstudio.hu
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • Digitálisan felkészült vállalkozás
comments-oapartmentheartstarlicenseuserskeyboardlaptop-phonecoffee-cuprocketsmilebullhorn linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram