A cél terv nélkül csak egy álom.
Neked van online marketing terved?

Az online marketing rengeteg lehetőséget kínál a vállalkozásoknak, hogy sikeresebbé váljanak általa. Sokszor azonban a bőség zavarában nem gondoljuk végig, hogy valójában jó eszközökhöz, platformokhoz nyúltunk-e, és azokat a legjobban használjuk-e ki céljaink eléréséhez.
Ebben segíthet Neked az online marketing stratégia tervezés avagy koncepciótervezés.

Mikor érdemes online marketing stratégiai tervet készítened?

Ha most vágsz bele

Nem érdemes átgondolt tervezés nélkül belefognod az online marketingbe, mert lehet, hogy az alapos feltérképezés nélkül olyan lehetőségektől esel el, amelyek hatékonyabban segítenék a céljaid. A felületek összefonódása, a tartalomnaptár és a célcsoport elérési lehetőségeinek ismerete alapvető, ha stratégiáról van szó.

Újratervezés

Ha nem érzed eredményesnek az eddigi online marketingedet, akkor lehet, hogy csak a mögöttes gondolat hiányzik. A folyamatok felépítésén és az időzítésen sok múlhat, ezért jó, ha az online marketing tevékenységed során mindig visszanyúlhatsz a koncepcióhoz, hogy lásd terv szerint haladnak a dolgok.

Hiányzik a stratégia, koncepció az online marketingedből?

Kérd a visszahívásunkat és elmondjuk neked a testreszabott ötleteinket!
ÉRDEKEL

Online marketing stratégia

Mit tartalmaz a stratégiai terv?

Feltérképezés

A célcsoportod felmérését, elemzését – megvizsgáljuk a célpiacod, megmondjuk, hogy hogyan, milyen felületek segítségével, milyen eszközökkel, folyamatokkal és üzenetekkel tudod a leghatékonyabban elérni őket.

Versenytárs elemzés

Versenytársaid elemzését – felmérjük a konkurenciát, megnézzük, hogy ők milyen megoldásokat alkalmazna és javaslatot teszünk arra, hogy mit ültethetsz át te is a gyakorlatodba, vagy mivel tűnhetsz ki a piacból.

Platformok elemzése

Felületeid elemzése során átnézzük a közösségi platformokat és javaslatot teszünk, hogy hogyan igazítsd ki őket úgy, hogy támogassák az online marketing tevékenységedet. Ha szükséges tanácsolunk új felületeket és elmondjuk hogyan használd őket.

Közösségi kommunikációs terv

Kigondoljuk neked, hogy melyik platformon milyen kommunikációval tudod a leghatékonyabban megszólítani és vezetni a célközönségedet.

Folyamatterv

Adunk egy iránymutatást arra, hogy milyen rendszert dolgozz ki, ami eredményesen összeköti a felületeidet és lépésenként közelebb viszi az érdeklődőidet a konverzió felé.

Online kampányjavaslatok

Adunk egy itinert arra vonatkozóan, hogy az elkövetkező időben, milyen folyamatos és időszakos kampányokkal tudod mozgósítani a célcsoportodat és tudod velük elérni üzleti céljaidat.

Tartalomnaptár

Készítünk neked egy ütemezést, amelynek segítségével pontosabban és célzottabban tudod időzíteni a kommunikációdat és kampányaidat és mindig tudod, hogy milyen feladataid vannak.

Hogyan zajlik az együttműködés az online marketing stratégiai terv esetében?

Interjú

Megismerkedünk a cégeddel, a céljaiddal és felmérjük a lehetőségeket, hogy a leginkább személyre szabottabb tervvel tudjunk neked előállni.

Koncepció készítés

A stratégiai terv egy írásos dokumentum lesz, amely az elemzés és a javaslatok összerendezése után neked egy munkaverzióban átadunk.

Közös gondolkodás

A munkaverzió átolvasása után közösen kiegészítjük a tervet  további ötletekkel és lehetőségekkel, finomítjuk a visszajelzéseid alapján, ezt követően pedig  véglegesítjük.

Megvalósítás

A koncepcióterv egy olyan dokumentum, amely stratégiai gondolatok mellett akciótervet és megvalósítási javaslatokat is tartalmaz. Ha nem velünk, hanem egyedül szeretnéd kivitelezni, akkor is hasznos segítség.

Szeretnél felkészülten nekivágni az online marketinget jelentő feladatoknak?

Adatkezelési tájékoztató
Impresszum 
©Copyright 2020. RG Stúdió Kft. Minden jog fenntartva!

Székhely: 7632 Pécs, Kodolányi János u. 37
Telefon: +36 30 539 35 56
E-mail: info@rgstudio.hu
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • Digitálisan felkészült vállalkozás
searchroadlist-altpencilcalendarbullhorncomments-opaper-planecommenting-omagic-wand linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram