Napjaink egyik legnépszerűbb közösségi platformja az Instagram, mely számos üzleti célt támogat hatékonyan.

Magyarországon a marketingesek csupán 30-40%-a folytat aktív marketingtevékenységet a felületen, és közülük is csak igen kevesen végzi profi szinten. Kitörnél?

Miért az Instagram?

1

Az Instagramon egyértelműen az Y generáció tagjai, vagyis a 18-24 évesek és az alatti korosztály van jelen, így ha célcsoportodat a fiatalok alkotják, elengedhetetlen az Instagram használata.

2

Fókuszban a vizualitás és az élmények megosztása áll, így remek közösség építő platform.

3

Facebookon a rajongók 2-6%-a érhető el organikus úton, az Instagramon ez az arány akár 30% is lehet. Arról nem is beszélve, hogy jóval nagyobb az elköteleződés mértéke ezen a felületen.

4

A fiatal felhasználók sokkal szívesebben böngésznek az Instagram felületén.

5

Az Instagram számos olyan kreatív funkciót kínál, mely remek eszköz márkaépítésre, követőszerzésre és értékesítésre.

Kipróbálnád ezeket a lehetőségeket?

Az Instagram ezen kívül még számos lehetőséget tartogat, kérd a visszahívásunkat 
és elmondjuk neked a testreszabott ötleteinket!
ÉRDEKEL

Mikor érdemes egyeztetned velünk az Instagram kapcsán?

rg stúdió instagram marketing

Ha szeretnél belevágni az Instagram használatába

Azonban nem tudod hogyan kezdj neki, hogyan kommunikálj és mit posztolj. Konzultációnk keretében gyakorlati útmutatást kapsz a platformban rejlő lehetőségeidről és ötleteket adunk ahhoz, hogy mit, kinek és mikor kommunikálj. Szakmai tanácsaink által könnyedén kiépítheted sikeres Instagram jelenlétedet. Továbbá segítünk az Instagram hirdetések beállításában.

Ha használod a platformot, mégis akadnak kérdéseid

Tanácsadásunk során lehetőséged van feltenni stratégiai vagy technikai beállításokkal kapcsolatos kérdéseid. Tippeket adunk ahhoz, hogyan növeld a követőid számát, milyen típusú #hashtageket érdemes használnod. Javaslatot adunk, milyen további kreatív tartalmakkal növelheted Insta kommunikációd és márkád hatékonyságát.

Ha szeretnél hirdetni az Instagramon

Azonban nem tudod hogyan állj neki, milyen kreatívot használj és kiket célozz meg. Egyre több ügyfelünknek kezeljük az Instagram hirdetéseit, így kellő tapasztalattal rendelkezünk a hírfolyam és sztori hirdetések megvalósításában is.

Ha gondolkozol influencerekkel való együttműködésben

Az Instagram felülete kiválóan alkalmas a szponzorált tartalmak megjelenítésére és a direkt értékesítésre egyaránt. Kíváncsi vagy hogyan érdemes véleményvezért választani és milyen módon tudsz velük kapcsolatba lépni? Ebben is tudunk neked segíteni.

Miért minket válassz? 

Ők már megtették, és magasabb szinten űzik az Instázást!
“Az RG Stúdióval rugalmas és gördülékeny a közös munka. Az együttműködésünk kezdete óta főként az Instagram felületén értünk el kiemelkedő eredményeket. 
A hirdetési kampány hatására 2 hét alatt 762 követőről 1593 felhasználóra nőtt a Diákolimpia követőinek a száma. Szakmai tudásuk mellett az ügyfél kommunikáció is hatékonyan zajlik, így bátran ajánlom az RG Stúdiót.”
Kun Benedek - Magyar Diáksport Szövetség
"Az RG Stúdióval együttműködve hoztuk létre Instagram oldalunkat. Nagyon profi csapatot ismertünk meg bennük, akik folyamatosan képzik magukat, hogy a 
lehető leghamarabb értesüljenek a változásokról, az újdonságokról, és azt ügyfeleiknél minél előbb 
alkalmazni tudják."

Cziráki Erika – Eglo Lux Kft.

Többet szeretnél tudni az Instagram marketingről?

Olvasd el a témában írt cikkeinket, esttanulmányainkat!
2019-08-26
Közeleg a Black Friday – 6 Instagram tipp, hogy felkészült legyél

Szélsebesen közeledünk az év vége felé, ebből kifolyólag a jelenlegi időszak remek lehetőséget kínál arra, hogy felkészülj az ünnepi szezonra és megtervezd hirdetési kampányainkat. A karácsony még távolinak tűnhet, a Black Friday őrületes időszaka azonban már az ajtón kopogtat. Ebben a bejegyzésünkben az Instagramra helyezzük a fókuszt, melyben olyan kreatív tippeket és megoldásokat mutatunk be, […]

Read More
2020-01-15
Instagram trendek 2020 - Erre az 5 dologra figyelj, ha hatékony szeretnél lenni

Az Instagram trendjei folyamatosan fejlődnek, változnak, így a platform egyre több lehetőséget és kreativitást tartogat mind a tartalomgyártók, mind a márkák számára. Éppen ezért érdemes tartani a lépést az aktualitásokkal. Mutatjuk, mire figyelj idén, ha eredményes szeretnél lenni! Mielőtt belevágnánk: beszéljenek a számok Gondoltad volna, hogy már 1 milliárd ember használja havi szinte a platformot? […]

Read More
2018-08-27
Így szerezz több ezres követőtábort Instagramon pár hónap alatt!

Mára egyre több szakember kezdi felfedezni az Instagramban rejlő üzleti lehetőséget, de a legtöbb esetben felmerül a kérdés, hogy milyen egy jó üzleti profil és hogyan tudunk releváns követőtábort szerezni viszonylag rövid időn belül, akiket aztán edukálhatunk az egyes üzleti céljainknak megfelelően. Most adunk pár tippet arról, hogyan szerezhetsz követőket a vállalkozásod Instagram oldalára, azonban […]

Read More

Kiszerveznéd az Instagram tevékenységed? 
Mi átvessszük!

Instagram kommunikáció
Nincs inspirációd vagy időd a napi szintű Instagram kommunikációhoz? 
Nekünk van! Készítünk neked posztokat és sztorikat, hogy mindig aktív légy, és hatékonyan elérd a céljaid!
Instagram hirdetés
Az Instagram hirdetések segítségével akár fogalom terelésre, márkaépítésre is jól használhatod ezt a felületet. Az Instagram Shopping funkciókkal a konverziós céljaidat is el tudod érni!
Követőszerzés
Ismerjük azokat a praktikákat, amelyekkel akár organikusan, akár hirdetések segítségével könnyen növelni tudod a rajongótáborod, hogy minél több embert tudj elérni!
Influencer kampányok
Leszervezzük helyetted vagy veled az együttműködést a véleményvezérekkel, hogy a legtöbbet tudd kihozni az influencer marketingből!

Ha velünk dolgozol, akkor az alábbi lépésekben tudunk neked segítséget nyújtani:

Konzultáció

A konzultáció során megismerjük céged, terméked, szolgáltatásod és átbeszéljük milyen lehetőségeket kínál számodra az Instagram felülete.

Instagram fiók átnézése

Ha nem rendelkezel Instagram fiókkal, akkor együtt létrehozzuk neked és elvégezzük a hozzá szükséges beállításokat, valamint ötleteket és javaslatokat adunk a platformon való kommunikációt illetően.

Rendszeres kommunikáció

A közösen kialakított koncepció mentén megvalósítjuk a rendszeres Instagram kommunikációdat.

Instagram hirdetés

Ha hirdetni szeretnél a felületen, akkor ismertetjük az Instagram hirdetés elkészítésének és beállításainak a lépéseit, majd kampányaidat folyamatosan nyomon követjük és optimalizáljuk a céljaid elérése érdekében.

Egyeztetések

A konzultációk során folyamatosan egyeztetünk és átbeszéljük az aktuális lépéseket, számodra fontos kérdéseket, és a további célokat tűzünk ki az eredményes Instagram jelenléted érdekében.

Milyen együttműködési lehetőségeket kínálunk?

Konzultáció
Ha elakadtál az Instagram profil beállításában a Facebookkal való összekötésben, nincs ötleted a kreatívokhoz vagy szeretnéd megtudni, hogy hogyan érdemes használnod a hashtageket – szóval ha bármi kérdésed van, akkor javasoljuk a konzultációt!
Online marketing kivitelezés
Nincs időd az online marketingre vagy egyszerűen csak szeretnéd, ha valaki intézné helyetted az Instagram kommunikációt és a felület kezelését? Netán hirdetnél Instán, de hiányzik a megfelelő szakmai tudás? Bízd ránk!
Tanácsadás
Már egy ideje posztolsz Instagramra, és hirdetsz is, de úgy érzed, hogy lehetne jobb is? Átnézzük neked a fiókod, és szívesen írunk neked javaslattervet arról, hogy min érdemes még módosítanod, hogy ki tudd hozni belőle a maximumot!

Szeretnéd magasabb szintre emelni az Instagram marketingedet?

Adatkezelési tájékoztató
Impresszum 
©Copyright 2020. RG Stúdió Kft. Minden jog fenntartva!

Székhely: 7632 Pécs, Kodolányi János u. 37
Telefon: +36 30 539 35 56
E-mail: info@rgstudio.hu
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • Digitálisan felkészült vállalkozás
searchstarplay-circle-ocommentsbullhorngroupcomments-oquote-leftinstagramquestion-circle-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram