Napjaink egyik legnépszerűbb közösségi platformja az Instagram, mely számos üzleti célt támogat hatékonyan.

Magyarországon a marketingesek 30%-a folytat aktív marketingtevékenységet a felületen, és közülük is csak igen kevesen végzi profi szinten. Kitörnél?

Miért az Instagram?

1

Az Instagramon egyértelműen az Y generáció tagjai, vagyis a 18-24 évesek és az alatti korosztály van jelen, így ha célcsoportodat a fiatalok alkotják, elengedhetetlen az Instagram használata.

2

Fókuszban a vizualitás és az élmények megosztása áll, így remek közösség építő platform.

3

Facebookon a rajongók 2-6%-a érhető el organikus úton, az Instagramon ez az arány akár 30% is lehet. Arról nem is beszélve, hogy jóval nagyobb az elköteleződés mértéke ezen a felületen.

4

A fiatal felhasználók sokkal szívesebben böngésznek az Instagram felületén.

5

Az Instagram számos olyan kreatív funkciót kínál, mely remek eszköz márkaépítésre, követőszerzésre és értékesítésre.

Kipróbálnád ezeket a lehetőségeket?

Az Instagram ezen kívül még számos lehetőséget tartogat, kérd a visszahívásunkat 
és elmondjuk neked a testreszabott ötleteinket!
ÉRDEKEL

Mikor érdemes egyeztetned velünk az Instagram kapcsán?

Ha szeretnél belevágni az Instagram használatába

Azonban nem tudod hogyan kezdj neki, hogyan kommunikálj és mit posztolj a felületre. Konzultációnk keretében gyakorlati útmutatást kapsz a platformban rejlő lehetőségeidről és ötleteket adunk ahhoz, hogy mit, kinek és mikor kommunikálj. Szakmai tanácsaink által pedig könnyedén kiépítheted sikeres Instagram jelenlétedet. Továbbá pedig segítünk az Instagram hirdetések beállításában.

Ha rendszeresen használod a platformot, mégis akadnak kérdéseid

Tanácsadásunk során lehetőséged van feltenni stratégiai vagy technikai beállításokkal kapcsolatos kérdéseid. Tippeket adunk ahhoz, hogyan növeld a követőid számát, milyen típusú #hashtageket érdemes használnod. Javaslatot adunk, milyen további kreatív tartalmakkal növelheted Insta kommunikációd és márkád hatékonyságát.

Ha szeretnél hirdetni az Instagramon

Azonban nem tudod hogyan állj neki, milyen kreatívot használj és kiket célozz meg. Egyre több ügyfelünknek kezeljük az Instagram hirdetéseit, így kellő tapasztalattal rendelkezünk a hírfolyam és sztori hirdetések megvalósításában is.

Ha gondolkozol influencerekkel való együttműködésben

Az Instagram felülete kiválóan alkalmas a szponzorált tartalmak megjelenítésére és a direkt értékesítésre egyaránt. Kíváncsi vagy hogyan érdemes véleményvezért választani és milyen módon tudsz velük kapcsolatba lépni? Ebben is tudunk neked segíteni.

Miért minket válassz? 

Ők már megtették, és magasabb szinten űzik az Instázást!
“Az RG Stúdióval rugalmas és gördülékeny a közös munka. Az együttműködésünk kezdete óta főként az Instagram felületén értünk el kiemelkedő eredményeket. 
A hirdetési kampány hatására 2 hét alatt 762 követőről 1593 felhasználóra nőtt a Diákolimpia követőinek a száma. Szakmai tudásuk mellett az ügyfél kommunikáció is hatékonyan zajlik, így bátran ajánlom az RG Stúdiót.”
Kun Benedek - Magyar Diáksport Szövetség
"Az RG Stúdióval együttműködve hoztuk létre Instagram oldalunkat. Nagyon profi csapatot ismertünk meg bennük, akik folyamatosan képzik magukat, hogy a 
lehető leghamarabb értesüljenek a változásokról, az újdonságokról, és azt ügyfeleiknél minél előbb 
alkalmazni tudják."

Cziráki Erika – Eglo Lux Kft.

Többet szeretnél tudni az Instagram marketingről?

Olvasd el a témában írt cikkeinket, esttanulmányainkat!
2019-05-29
Termékértékesítés az Instagramon! Vajon működik?

Manapság a legtöbb vállalkozás, webáruházon keresztül értékesít termékeket, így tisztában van vele, hogy hatékony online marketing tevékenység és PPC hirdetések nélkül már nem tudjuk elérni üzleti céljainkat. A márkák azonban az esetek többségében a Facebook és a Google Ads hirdetési rendszereit alkalmazza a webáruház forgalmának növelése érdekében. De mi a helyzet az Instagrammal? Ezen a […]

Read More
2019-06-17
Instagram feed vagy sztori? Hol és mit érdemes posztolni?

Nem vitatott tény, hogy napjaink egyik, ha nem a legnépszerűbb közösségi platformja az Instagram. A márkákkal kapcsolatos elköteleződés mértéke itt tízszer nagyobb, mint a többi közösségi oldalon. Ebből kifolyólag nem is csoda, hogy már több mint 25 millió üzleti profil található meg az Insta felületén. Ha aktív Instagrammer vagy, akkor felmerülhet a kérdés, hogy az […]

Read More
2018-03-20
7 tipp, amivel növelheted Instagram követőid számát

Köztudott, hogy az Instagram felülete hatalmas marketing potenciált jelenthet bármely üzletág számára. Jelenleg pedig hatékonysága mellett egy rendkívül olcsó, költséghatékony platform is egyben – persze, ha megfelelően használjuk. Mivel az Instagram vizuális felület, így érdemes a legjobb minőségű képeinket használni, amiket akár egy jól megválasztott filterrel könnyen fel is turbózhatunk. Ha növelni szeretnéd követőbázisod, akkor […]

Read More

Kiszerveznéd az Instagram tevékenységed? 
Mi átvessszük!

Instagram kommunikáció
Nincs inspirációd vagy időd a napi szintű Instagram kommunikációhoz? 
Nekünk van! Készítünk neked posztokat és sztorikat, hogy mindig aktívan tartsd a célközönséged, és hatékonyabban elérd a céljaid!
Instagram hirdetés
Még több embernek szeretnéd megmutatni Insta tartalmaid? Instagram hirdetések segítségével akár weboldal fogalom terelésre, márkaépítésre is jól használhatod ezt a felületet. Az Instagram Shopping funkciókkal a konverziós céljaidat is el tudod érni!
Követőszerzés
Ismerjük azokat a praktikákat, amelyekkel akár organikusan, akár hirdetések segítségével könnyen növelni tudod a rajongótáborod, hogy minél több embert tudj elérni!

Influencer kampányok
Leszervezzük helyetted vagy veled az együttműködést a véleményvezérekkel, hogy a legtöbbet tudd kihozni az influencer marketingből!


Ha velünk dolgozol, akkor az alábbi lépésekben tudunk neked segítséget nyújtani:

Konzultáció

A konzultáció során megismerjük céged, terméked, szolgáltatásod és átbeszéljük milyen lehetőségeket kínál számodra az Instagram felülete.

Instagram fiók átnézése

Ha nem rendelkezel Instagram fiókkal, akkor együtt létrehozzuk neked és elvégezzük a hozzá szükséges beállításokat, valamint ötleteket és javaslatokat adunk a platformon való kommunikációt illetően.

Rendszeres kommunikáció

A közösen kialakított koncepció mentén megvalósítjuk a rendszeres Instagram kommunikációdat.

Instagram hirdetés

Ha hirdetni szeretnél a felületen, akkor ismertetjük az Instagram hirdetés elkészítésének és beállításainak a lépéseit, majd kampányaidat folyamatosan nyomon követjük és optimalizáljuk a céljaid elérése érdekében.

Egyeztetések

A konzultációk során folyamatosan egyeztetünk és átbeszéljük az aktuális lépéseket, számodra fontos kérdéseket, és a további célokat tűzünk ki az eredményes Instagram jelenléted érdekében.

Milyen együttműködési lehetőségeket kínálunk?

Online Marketing Konzultáció

Ha elakadtál az Instagram profil beállításában a Facebookkal való összekötésben, nincs ötleted a kreatívokhoz vagy szeretnéd megtudni, hogy hogyan érdemes használnod a hashtageket – szóval ha bármi kérdésed van, akkor javasoljuk a konzultációt!
ÉRDEKEL

Online Marketing Kivitelezés

Nincs időd az online marketingre vagy egyszerűen csak szeretnéd, ha valaki intézné helyetted az Instagram kommunikációt és a felület kezelését? Bízd ránk!
ÉRDEKEL

Online Marketing Tanácsadás

Már egy ideje posztolsz Instagramra, és hirdetsz is, de úgy érzed, hogy lehetne jobb is? Átnézzük neked a fiókod, és szívesen írunk neked javaslattervet arról, hogy min érdemes még módosítanod, hogy ki tudd hozni belőle a maximumot!
ÉRDEKEL

Szeretnéd magasabb szintre emelni az Instagram marketingedet?

Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
Írj nekünk!
RG Stúdió Kft.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.

Minősítéseink

  • digitalisan-felkeszult-vallalkozas-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • opten-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • csaladbarat-munkahely-rg-studio
  • google-partner-rg-studio
  • manychat-agency-partner-rg-studio
  • messenger-marketing-partner-rg-studio
searchstarplay-circle-ocommentsbullhorngroupcomments-oquote-leftinstagramquestion-circle-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram