A Google Ads rendszere a legtöbb üzleti célhoz nyújt megfelelő megoldást! Neked is?

Milyen üzleti célok esetén ajánlanánk neked a Google Ads hirdetési rendszerét?

Keresési hirdetések
Ha az ügyfeleid tudatosan, direkt módon keresik a terméked, szolgáltatásod, akkor a legjobb, ha elsőként jelensz meg a találatok között. Profi keresőoptimalizálás mellett is meg fognak előzi a hirdetések a Google találati listáján. Te is ott akarsz lenni?
(Dinamikus) remarketing
Ha azt szeretnéd, hogy webshopod termékei mindig szem előtt legyenek, akkor a Google Ads dinamikus remarketing megoldásai szinte kötelezőek számodra. Ugye te is felkapod a fejed, ha a vágyott terméket újra meglátod?
YouTube marketing
Van egy jó videó anyagod, azonban nem tudod, hogy hol tudnád a leghatékonyabban terjeszteni célközönségednek? A kedvenc videóik előtt, alatt vagy mellett biztosan felfigyelnek rá. Ehhez is a Google Ads lesz a partnered!
Gmail hirdetések
Az ügyféllistádat a Gmail hirdetések segítségével is aktívan tarthatod. 
A promóciós fülön megjelenő hirdetésekkel a hagyományos hírleveleknél jobb pozícióban jelenik meg az üzeneted!

Kipróbálnád ezeket a lehetőségeket?

A Google Ads ezen kívül még számos lehetőséget tartogat, kérd a visszahívásunkat és elmondjuk neked a testreszabott ötleteinket!
VISSZAHÍVÁST KÉREK

Miért érdemes kiszervezned hozzánk a Google Ads kampányaidat?

Időt és energiát spórolsz meg, így több időd marad a legfontosabb feladataid hatékonyabb ellátására!

Levesszük válladról a terhet, így nem kell többet a bonyolult beállításokkal és folyamatokkal foglalkoznod!

Egy szakértői online marketing csapat optimalizálja a kampányaidat a legjobb eredmények elérése érdekében.
Ha nem akarsz oktatásokba fektetni, akkor bízd ránk, és naprakész tudásunkkal a te kampányaidból is kihozzuk a maximumot!

Velük már együtt dolgoztunk a Google Ads hirdetéseiken!

Csapatunk felkészült és minősített Google Ads szakértőkkel támogatja az online marketinged!

Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik kampánytípus támogatja legjobban a Te üzleti céljaidat, ne aggódj, a vállalkozásodra szabott kampánytervünk, vagy konzultációnk megmutatja az utad!

Mikor érdemes hirdetned a Google Ads rendszerében? És mikor nem?

Egyszerű lenne azt mondani, hogy ha van weboldalad, vagy online megjelenésed, de természetesen ez nem igaz.
Időt és energiát spórolsz meg, így több időd marad a legfontosabb feladataidra!
Mielőtt elkezded használni a rendszert, fontos tisztában lenned vele, hogy a terméked vagy szolgáltatásod értékesítésének melyik folyamatába kapcsolod be a Google Ads hirdetéseidet és milyen típusú kampányt érdemes alkalmaznod.
Akkor is megéri hirdetni, ha új terméked, szolgáltatásod van, és ezt szeretnéd a célcsoportodhoz eljuttatni, hiszen a hirdetés hatására pedig mérhető módon nő a termék illetve szolgáltatás ismertsége.

Ha úgy gondolod weboldalad megfelelő, és képes az üzleti eredményeidet hatékonyan növelni, használd bátran a Google Ads rendszert, hiszen minden egyes hirdetésre költött forintod meg fog térülni.

Azonban ha weboldalad olyan, hogy önmagában sem képes arra, hogy a beérkező látogatókat megfelelő arányban vásárlóvá, feliratkozóvá, vagy érdeklődővé alakítsa, kétszer is gondold meg, mielőtt pénzt adsz ki hirdetésre!

Milyen együttműködési lehetőségeket kínálunk?

Online Marketing Konzultáció

Ha elakadtál Google Ads hirdetési fiók vagy kampány beállításában, nincs ötleted a célzáshoz vagy szeretnéd megtudni, hogy mit jelentenek az egyes mutatók – szóval ha bármi kérdésed van, akkor javasoljuk a konzultációt!
ÉRDEKEL

Online Marketing Kivitelezés

Nincs időd az online marketingre vagy egyszerűen csak szeretnéd, ha valaki intézné helyetted a Google Ads hirdetéseket? Bízd ránk!
ÉRDEKEL

Online Marketing Tanácsadás

Már egy ideje foglalkozol a hirdetésekkel, de úgy érzed, hogy lehetne jobb is? Átnézzük neked a hirdetési fiókod, és szívesen írunk neked javaslattervet arról, hogy min érdemes még módosítanod, hogy ki tudd hozni belőle a maximumot!
ÉRDEKEL

Szeretnéd te is magasabb szintre emelni a Google Ads hirdetéseidet?

Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
Írj nekünk!
RG Stúdió Kft.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.

Minősítéseink

  • digitalisan-felkeszult-vallalkozas-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • opten-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • csaladbarat-munkahely-rg-studio
  • google-partner-rg-studio
  • manychat-agency-partner-rg-studio
  • messenger-marketing-partner-rg-studio

Google Ads hirdetés

Miért érdemes kiszervezned hozzánk a Google Ads hirdetéseket? Mert azon kívül, hogy időt és energiát spórolsz meg, még a terhet is levesszük a válladról. Google Ads hirdetéseidet pedig egy szakértő online marketing csapat optimalizálja.  Ha nem vagy biztos benne, hogy a Google Ads hirdetések közül melyik kampánytípus támogatja legjobban a Te üzleti céljaidat, ne aggódj, a vállalkozásodra szabott kampánytervünk, vagy konzultációnk megmutatja az utad!
searchcheckclock-orepeatbooktimes-circlecogsenvelopeyoutube-squareline-chart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram