Ma már nem kérdés, hogy a Facebookon jelen kell lenni.

Ugyanakkor napjainkban mindez már kevés, a folyamatos algoritmusváltozások által hirdetni is kötelező. 
Az eredményes Facebook jelenlét záloga ma ugyanis az, ha valaki átgondoltan használja a hirdetési lehetőségeket.

Miért érdemes velünk dolgoznod a Facebook marketingeden?

Szleng mentes kommunikáció

Mi sem szeretjük a marketinges hárombetűs szavakat, ezért Veled sem fogjuk használni. A célunk, hogy egy hullámhosszon legyünk, ezért így is fogunk kommunikálni. Ügyfeleink mindig örömmel kiemelik, hogy egy nyelvet beszélünk!

Ügyfélismeret

Minden együttműködést úgy kezdünk, hogy megismerjük az ügyfelet, még akkor is, ha csak egy 2 órás konzultáció erejéig találkozunk. Ez biztosítja, hogy nem tankönyvszagú segítséget, hanem Neked ajánlott megoldásokat és lehetőségeket kínálunk!

Vállalkozásodra szabott tanácsadás

Nincsenek csomagjaink, kész megoldásaink, minden ügyfélnek a cégére szabott együttműködést ajánljuk – legyen az eseti konzultáció vagy folyamatos közös munka.

Széleskörű tapasztalat

Már több száz vállalkozást tanítottunk meg a Facebook megoldások sikeres használatára, így nagy tapasztaltunk van a működő és nem működő megoldások területén.

Ezekkel a Facebook oldalakkal már együtt dolgoztunk:

Te mennyire használod ki a Facebook oldaladban rejlő lehetőségeket?

Facebook kommunikáció

Ismered a legjobb trükköket, best-practise-eket a hatásos és eredményes posztoláshoz? Mi igen.
Nem baj, ha nem éreztél rá eddig a social média nyelvére, mi segítünk, hogy meg tudd szólítani és mozgósítani a célközönséged! Konzultációnkon rád szabott tippeket adunk, vagy akár ránk is bízhatod a Facebook felületed kommunikációját!

Facebook hirdetések

A hirdetési rendszer alapos ismerete nélkül lehet, hogy olyan lehetőségeket hagysz kihasználatlanul, amelyek meghoznák neked az áttörést. Segíthetünk neked kiválasztani azokat a kampánytípusokat, amelyek a te üzleti céljaid megvalósítását teszik elérhetővé! Legyen a kérdésed akár beállításokkal kapcsolatos vagy stratégiai van rá megoldásunk!

Facebook oldalbeállítás

Teljes mértékben kihasználod a Facebook oldalad minden funkcióját? 
Használod a boltot, beállítottad a nyelvesítést, automatizáltad az üzenetküldést? 
Facebook katalógusod megfelelően van összekötve webáruházaddal?
Ha úgy gondolod, hogy ráférne az oldalara egy kis ráncfelvarrás, keress minket!
"Az RG Stúdió Kft-vel való közös munkánktól azt vártuk, hogy sikeresebbek legyünk a Facebook hirdetéseinkben. Ez az elvárás megvalósult. A szolgáltatással, a kiszolgálással abszolút elégedettek vagyunk. 
A kommunikáció, a hozzáállás ötös skálán ötös. 
Az együttműködés során azt tapasztaltam, hogy az RG Stúdió Kft-nél készségesek, értenek a munkájukhoz, megbízhatóak. Ha az ember partnert választ, a sok fontos szempont közül az egyik, hogy mennyire ismeri, vagy az ismerősei mennyire ajánlják az adott céget. Mi szívesen ajánljuk az RG Stúdiót."
Sőbér Lívia - Magyar Épületgépészek Szövetsége
"Akármennyire is sajnáltam a Facebook kampányra a pénzt, úgy döntöttem az RG Stúdióra bízom cégem kampányát. Azonnal kiderült, hogy fele annyi kampányköltséggel 5-ször hatékonyabbak, mint én. 
10 éve dolgozik nekem az RG Stúdió és csak ajánlani tudom. Bármikor elérhetőek, folyamatosan törekszenek arra, hogy megértsék a szolgáltatásom küldetését, logikáját, nagyon jó ötletekkel állnak elő, kezdeményezőek. Hihetetlen, hogy 10 év után is ugyanazon megbízhatóság mellett folyamatos fejlődést képesek produkálni!"
Barta József - Magister Universitas

Milyen együttműködési lehetőségeket kínálunk?

Online Marketing Konzultáció

Ha elakadtál a Facebook oldal vagy hirdetési fiók beállításában, nincs ötleted a célzáshoz vagy szeretnéd megtudni, hogy mit jelentenek az egyes mutatók – szóval ha bármi kérdésed van, akkor javasoljuk a konzultációt!
ÉRDEKEL

Online Marketing Kivitelezés

Nincs időd az online marketingre vagy egyszerűen csak szeretnéd, ha valaki intézné helyetted a Facebook hirdetéseket és a posztolást? Akkor bízd ránk és menedzseljük Facebook oldalad és hirdetési kampányaid!
ÉRDEKEL

Online Marketing Tanácsadás

Már egy ideje foglalkozol a hirdetésekkel és a posztolással de úgy érzed, hogy lehetne jobb is? 
Ha véleményre, elemzésre van szükséged az online marketinged teljesítményéről, akkor tanácsadást kérj tőlünk!
ÉRDEKEL

Szeretnéd te is magasabb szintre emelni a Facebook marketingedet?

Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
ÍRJ NEKÜNK!
RG Stúdió Kft.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.

Minősítéseink

  • digitalisan-felkeszult-vallalkozas-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • csaladbarat-munkahely-rg-studio
  • manychat-agency-partner-rg-studio
  • messenger-marketing-partner-rg-studio

Facebook hirdetés

A Facebook hirdetési rendszer alapos ismerete nélkül lehet, hogy olyan lehetőségeket hagysz kihasználatlanul, amelyek meghoznák neked az áttörést. Segíthetünk neked kiválasztani a Facebook hirdetési rendszeréből azokat a kampánytípusokat, amelyek a te üzleti céljaid megvalósítását teszik elérhetővé! Legyen a kérdésed akár Facebook hirdetési beállításokkal kapcsolatos vagy Facebook hirdetési stratégia, van rá megoldásunk. Kérd visszahívásunkat, ha te is szeretnéd magasabb szintre emelni a Facebook hirdetéseid!
facebook-squarecogsbullhornquote-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram