Ma már nem kérdés, hogy a Facebookon jelen kell lenni.

Ugyanakkor napjainkban mindez már kevés, a folyamatos algoritmusváltozások által hirdetni is kötelező. 
Az eredményes Facebook jelenlét záloga ma ugyanis az, ha valaki átgondoltan használja a hirdetési lehetőségeket.

Miért érdemes velünk dolgoznod a Facebook marketingeden?

Szleng mentes kommunikáció

Mi sem szeretjük a marketinges hárombetűs szavakat, ezért Veled sem fogjuk használni. A célunk, hogy egy hullámhosszon legyünk, ezért így is fogunk kommunikálni. Ügyfeleink mindig örömmel kiemelik, hogy egy nyelvet beszélünk!

Ügyfélismeret

Minden együttműködést úgy kezdünk, hogy megismerjük az ügyfelet, még akkor is, ha csak egy 2 órás konzultáció erejéig találkozunk. Ez biztosítja, hogy nem tankönyvszagú segítséget, hanem Neked ajánlott megoldásokat és lehetőségeket kínálunk!

Vállalkozásodra szabott tanácsadás

Nincsenek csomagjaink, kész megoldásaink, minden ügyfélnek a cégére szabott együttműködést ajánljuk – legyen az eseti konzultáció vagy folyamatos közös munka.

Széleskörű tapasztalat

Már több száz vállalkozást tanítottunk meg a Facebook megoldások sikeres használatára, így nagy tapasztaltunk van a működő és nem működő megoldások területén.

Ezekkel a Facebook oldalakkal már együtt dolgoztunk:

Te mennyire használod ki a Facebook oldaladban rejlő lehetőségeket?

"Az RG Stúdió Kft-vel való közös munkánktól azt vártuk, hogy sikeresebbek legyünk a Facebook hirdetéseinkben. Ez az elvárás megvalósult. A szolgáltatással, a kiszolgálással abszolút elégedettek vagyunk. 
A kommunikáció, a hozzáállás ötös skálán ötös. 
Az együttműködés során azt tapasztaltam, hogy az RG Stúdió Kft-nél készségesek, értenek a munkájukhoz, megbízhatóak. Ha az ember partnert választ, a sok fontos szempont közül az egyik, hogy mennyire ismeri, vagy az ismerősei mennyire ajánlják az adott céget. Mi szívesen ajánljuk az RG Stúdiót."
Sőbér Lívia - Magyar Épületgépészek Szövetsége
"Akármennyire is sajnáltam a Facebook kampányra a pénzt, úgy döntöttem az RG Stúdióra bízom cégem kampányát. Azonnal kiderült, hogy fele annyi kampányköltséggel 5-ször hatékonyabbak, mint én. 
10 éve dolgozik nekem az RG Stúdió és csak ajánlani tudom. Bármikor elérhetőek, folyamatosan törekszenek arra, hogy megértsék a szolgáltatásom küldetését, logikáját, nagyon jó ötletekkel állnak elő, kezdeményezőek. Hihetetlen, hogy 10 év után is ugyanazon megbízhatóság mellett folyamatos fejlődést képesek produkálni!"
Barta József - Magister Universitas

Milyen együttműködési lehetőségeket kínálunk?

Szeretnéd te is magasabb szintre emelni a Facebook marketingedet?

Facebook hirdetés

A Facebook hirdetési rendszer alapos ismerete nélkül lehet, hogy olyan lehetőségeket hagysz kihasználatlanul, amelyek meghoznák neked az áttörést. Segíthetünk neked kiválasztani a Facebook hirdetési rendszeréből azokat a kampánytípusokat, amelyek a te üzleti céljaid megvalósítását teszik elérhetővé! Legyen a kérdésed akár Facebook hirdetési beállításokkal kapcsolatos vagy Facebook hirdetési stratégia, van rá megoldásunk. Kérd visszahívásunkat, ha te is szeretnéd magasabb szintre emelni a Facebook hirdetéseid!
quote-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram