Te már használod a Chatbot-ot az online marketingedben?

A Chatbot egy új és izgalmas felület, amelyet még itthon kevesen használnak, vagy használnak elég jól ahhoz, hogy hatékonyan támogassa az üzleti céljaikat. Ha a Chatbotot eredményesen használók táborát szeretnéd erősíteni, akkor érdemes akár a kialakítással, akár az üzemeltetéssel minket megkeresned!

Mire jó a Chatbot?

Forgalomterelés

A Messenger üzeneteid célja lehet információátadás, edukálás de forgalomterelésre is alkalmasak. Tereld erről a csatornáról is az értékesítés felé a közönségedet!

Ügyfélszolgálat

Biztosíts az érdeklődőid, illetve az ügyfeleid számára azonnali segítséget automatikus válaszok által. Akár a teljes ügyfélszolgálatodat kiválthatod egy Messenger Chatbottal!

Adatbázisépítés

Az egyik legjobb dolog, amire jelenleg a Messenger Chatbotokat használhatjuk, az az érdeklődők gyűjtése, belőlük pedig különböző listák építése. legyen elkötelezett és aktív listád érdeklődőidből és ügyfeleidből!

Üzenetküldés

Tartsd aktívan a feliratkozóidat folyamatos friss tartalmakkal, ajánlatokkal. Ezáltal kevés erőfeszítés segítségével tarthatod a feliratkozóiddal a kapcsolatot. Akár a hírlevelezést is kiválthatja és a megnyitási arány is sokkal nagyobb!

Ismerd meg professzionális időpontfoglaló ChatBotunkat!

Bővítettük a portfóliónkat, így a chatbot készítés szolgáltatásunkba bekerült egy új irányvonal, egy olyan professzionális időpontfoglaló chatbot, amely 10 hasznos funkcióval van ellátva.
Ha szeretnél egyedi igényeidhez igazodó időpontfoglaló chatbot-ot, akkor olvasd cikkünket és keress minket!
"2018 év elején kezdtük el a közös munkát az RG Stúdióval. Müller-Váczi Livivel kezdtünk együtt dolgozni egy Facebook anomálián, és az első pillanatban látni lehetett, hogy a legjobb helyen vagyunk. Livi profi, rizsamentes megoldást adott a problémánkra. Később a KKV szektorban pusztító hirdetési fiókletiltások áldozataként vettük fel újra a kapcsolatot kiegészítve egy fejlesztési igénnyel, egy Chatbot létrehozásával. Berek Péter lett ezekben a projektekben SZAKÉRTŐNK! És valóban csupa nagybetűvel SZAKÉRTŐ! A Chatbot felépítése során Péterrel való ötletelések, egyeztetések rendkívüli hatékonyságát a hozzáértésén kívül az alázata is segítette. Ez folytatódott a Facebook hirdetések során is, ahol a várakozásainknak megfelelő, jól konvertáló és profin átgondolt és célzott kampányokat hozott létre számunkra. A 2019-es évben biztosan folytatjuk, és lehetőségek szerint kibővítjük az együttműködést. Amit eddig tapasztaltunk az alapján mindenkinek szeretettel ajánljuk az RG Stúdiót."
Zsingor György - Focivilág Pécs Kft.

Agency Partner és Messenger Marketing Expert minősítéssel rendelkezünk

Ahhoz, hogy ügyfeleinket a legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni, elengedhetetlen a folyamatos szakmai fejlődés. 
A Manychat követelményeinek megfelelve elsőként Agency Partner, majd pedig Messenger Marketing Expert minősítést szerezett kollégánk, Berek Péter!

Kipróbálnád ezeket a lehetőségeket?

A Chatbotok ezen kívül még számos lehetőséget tartogatnak, kérd a visszahívásunkat és elmondjuk neked a testreszabott ötleteinket!
ÉRDEKEL

Ha velünk szeretnéd kialakítani az első Chatbotodat, akkor az alábbi lépésekben tudunk segíteni neked!

Konzultáció

A konzultáció során megismerjük céged, terméked, szolgáltatásod és átbeszéljük milyen lehetőségeket kínál számodra egy Chatbot!

Struktúra kialakítása

Kialakítjuk a struktúratervet, hogy a számodra legjobban használható funkciókat tartalmazza a Chatbotod!

Technikai beállítások

A közösen kialakított koncepció mentén beállítjuk neked a Chatbotodat a közösen kiválasztott motorra!

Kampányterv kialakítása

Ha hirdetés segítségével szeretnéd növelni a feliratkozóid számát, segítünk a kampányterv kialakításában és a megvalósításban is.

Tanácsadás

Ha saját magad szeretnéd kezelni a kialakított Chatbotot, akkor megtanítunk a működtetésére és tanácsokat adunk a hatékony használatra, kommunikációra is!

Rendszeres tartalomkezelés

Ha a működtetését is ránk bíznád, attól sem riadunk vissza. Közösen átbeszélt tartalomterv mentén vállaljuk a broadcast üzenetek kiküldését és az üzenetek kezelését is.

Milyen együttműködési lehetőségeket kínálunk?

Online Marketing Konzultáció

Ha elakadtál a Chatbot beállításában, nem tudod, hogy egy funkciót hogyan valósítsd meg, vagy stratégiai tanácsra lenne szükséged a legjobb kihasználást illetően – szóval ha bármi kérdésed van, akkor javasoljuk a konzultációt!

ÉRDEKEL

Online marketing kivitelezés

Nincs időd az online marketingre vagy egyszerűen csak szeretnéd, ha valaki intézné helyetted a Chatbot megtervezését, beállítását és a felület kezelését? Bízd ránk!


ÉRDEKEL

Tanácsadás

Használsz Chatbotot, de nem érzed elég hatékonynak? Sok benne a bug? Átnézzük neked a rendszered, és szívesen írunk neked javaslattervet arról, hogy min érdemes még módosítanod, hogy ki tudd hozni belőle a maximumot!

ÉRDEKEL

Szeretnél egy hatékony Chatbot-tal kiegészíteni online marketingedet?

Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
ÍRJ NEKÜNK!
RG Stúdió Kft.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.

Minősítéseink

  • digitalisan-felkeszult-vallalkozas-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • csaladbarat-munkahely-rg-studio
  • manychat-agency-partner-rg-studio
  • messenger-marketing-partner-rg-studio

Chatbot

Egy chatbot segítségével többek között gyűjthetünk adatbázist, terelhetünk forgalmat a weboldalunkra, vagy akár ügyfélszolgálatunkat is kiválthatjuk a segítségükkel.
retweetcogsphonebullhorngroupcomments-oquote-leftpaper-plane-oline-chartcommentingcommenting-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram