Milyen platformokon és milyen tevékenységekben tudunk segíteni?

Facebook

Átnézzük, vagy akár be is állítjuk a hirdetési fiókodat és javaslatot teszünk egy olyan hirdetési portfólióra, amely legjobban megfelel az üzleti céljaidnak. Ha csak nem tudod mit hol találsz, vagy a kommunikációdhoz keresel inspirációt, abban is segítünk!
ÉRDEKEL

Instagram

Irigykedve figyeled a konkurencia Instagram felületét? Kihasználnád a platformban rejlő lehetőségeket?
A segítségünkkel te is felpörgetheted az Insta platformodat. Hirdetés vagy kommunikáció? Mi mindkettőben otthon vagyunk!
ÉRDEKEL

Google Ads

Nem igazodsz el a Google Ads bonyolult rengetegében? Mi útba igazítunk! Legyenek akár technikai vagy koncepcionális kérdéseid, mindkettőről szívesen adunk tanácsot! Veled vagy Neked - ahogy Te szeretnéd!
ÉRDEKEL

LinkedIn

Szeretnéd jobban megismerni a LinkedIn felületében rejlő üzleti lehetőségeket? Egyre több vállalat választja ezt a platformot munkaerő keresésen túl B2B, illetve B2C értékesítésre. Legyél Te is köztük!
ÉRDEKEL

ChatBot

A Chatbot egy új, izgalmas felület, amelyet még kevesen használnak ahhoz, hogy hatékonyan támogassa az üzleti céljaikat. Ha Te a Chatbotot jól használók táborát szeretnéd erősíteni, akkor keress minket!
ÉRDEKEL
Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
ÍRJ NEKÜNK!
RG Stúdió Kft.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.

Minősítéseink

  • digitalisan-felkeszult-vallalkozas-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • csaladbarat-munkahely-rg-studio
  • manychat-agency-partner-rg-studio
  • messenger-marketing-partner-rg-studio
facebook-squarelinkedin-squareinstagramgooglecommenting linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram