Facebook kommunikációs kampányterv

Facebook kommunikáció stratégiai tervezéssel

Fent van a céged a Facebookon, rendszeresen kommunikálsz is, azonban nem látod az aktivitást oldaladon?

Facebook kommunikációMa már nem elég csak fent lenni a közösségi média felületein és megosztani egy-egy posztot a vállalkozásod termékeivel, vagy szolgáltatásaival kapcsolatban! Ahhoz, hogy kitűnj a tömegből értékes tartalmat kell szolgáltatnod a rajongóidnak, de mindenek előtt a vállalkozásod tevékenysége iránt érdeklődő oldalkedvelőket kell gyűjtened az oldaladra. Ha ezt az egyáltalán nem könnyű célt sikerült elérned, akkor még koránt sem értél a teendők végére...

Fontos, hogy folyamatokban gondolkodva tervezd meg, mikor, melyik felületre tereled a látogatóidat és mit kommunikálsz nekik nap, mint nap. A hatékony Facebook kommunikációról ide kattintva olvashatsz bővebben.

Facebook kommunikációHa úgy érzed sem időd, sem pedig energiád nincs a kommunikációd tervezésére és kivitelezésére, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk, hogy Facebook jelenléted megingathatatlan maradjon.

Facebook kommunikációs kampánytervünk keretein belül, ügyfeleinkkel közösen határozzuk meg a rövid- és hosszútávú üzleti célokat, és ehhez igazítva készítünk egy tervet a Facebook oldal kialakítására, valamint a felhasználókkal való hatékony kommunikációra vonatkozóan.

Szakértőink iránymutatást adnak hogyan legyél nap, mint nap jelen vásárlóid, ügyfeleid és követőid életében a közösségi média segítségével!

 

Mit nyújt Facebook kommunikációs kampánytervünk számodra?

➡️ Felmérő interjú, hogy megismerjük a céged, céljaid, rendelkezésre álló erőforrásaid és a felületeidet.

➡️ Következő lépésként készítünk számodra egy személyre szabott kampánytervet az ajánlott hirdetéstípusokkal, célzásokkal, hirdetési keretjavaslattal, elérésekkel és árajánlattal.

➡️ Ezt követően megvalósulhat az együttműködés, melynek keretein belül kampány mentorálást vagy PPC menedzsmentet végzünk céged számára. Ugyanakkor az általunk készített kampányterv önmagában is használható javaslatokat is tartalmaz, ha magad szeretnéd megvalósítani közösségi média kommunikációd.

 

Tedd fel kérdésedet és kérj ingyenes visszahívást most!


Az adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.