Arculattervezés

Egy illat, egy szín, egy logó...Mi is az az arculat tulajdonképpen?

Az arculat természetesen több, mint a puszta vizualitás. Az arculat a cégedn teljes külső és belső megjelenése.

Az arculat nem csak vizuálisan azonosítja a céged, hiszen a rádióreklámokban is azonosítani kell a márkád.

A weboldal arculatának megfelelő kialakítása nagyon fontos, ugyanakkor a folyamatot meg kell, hogy előzze egy online tervezés. Kattints ide és ismerd meg milyen fontos lépéseket tartalmaz az online koncepció tervezés.

Mi is az az arculat?

Az arculat egy összetett dolog, melyet Veled és a cégeddel közösen építünk fel. Nem kell mást tenned, mint elmondanod elképzeléseidet és mi megvalósítjuk az elgondolásod egy egységes arculatban.

Az arculat ennek tükrében nem más:

 

Arculattervezés

ArculattervezésA vállalati arculatnak ma párhuzamosan létezik szűkebb (direkt) és tágabb (indirekt) értelmezése:

Szűkebb értelemben a vállalat grafikai, formai megjelenése: embléma, névjegykártya, levélpapír, boríték, design, színvilág.

Tágabb értelemben: vállalati filozófia, misszió, jövőkép, struktúra, kultúra, azonosság, énmárka, stílus és magatartás.Cégünk elsősorban a direkt arculat tervezésével foglalkozik, amellyel az ügyfelek közvetlenül és elsőnek találkoznak, mikor  szervezetddel bármilyen formában érintkeznek.

Minden szervezetnek szüksége van egységes vizuális megjelenésre, amely egyértelműen azonosíthatóvá teszi, és kiemeli a vállalkozásod a környezetéből, továbbá minőségével, kialakításával kiegészíti, és teljessé teszi élő megjelenését is.

Arculati koncepció

ArculattervezésTapasztalatainkat felhasználva olyan egyedi megjelenést, arculati koncepciót készítünk cégednek, amely a szándékaidnak alárendelve képviseli a kívánt célcsoportok előtt, és hatásosan adja át az üzenetet.

Az arculatnak profinak, egyedinek, és jól felismerhetőnek kell lennie, legyen az egy kis- és középvállalati szegmensbe tartozó cég megjelenése, vagy egy óriásvállalaté.

Az arculat vizuális kommunikáció, az image kommunikációs eszköze, és ennek tükrében mindenkinek szem előtt kell tartani, hogy az első benyomást nem lehet megismételni!

További információkért vedd fel velünk a kapcsolatot!