Operatív konzultáció

Szeretnéd magad megtanulni, hogyan kell eredményesen elvégezned a technikai beállításokat az online marketing kampányaidnál?

 

Sok mindennel tisztában vagy, de vannak olyan beállítások, ahol elakadsz?

 

Kérdéseid vannak egy adott problémával kapcsolatban?

operatív konzultációAkkor operatív konzultáció pont Neked való!

Sok esetben tapasztaljuk, hogy a kisebb vállalkozások többsége igyekszik cégen belül megoldani a közösségi –és egyéb online kampányok kivitelezését, azonban rengeteg kérdés merül fel a napi munka során. Éppen ezért, hogy segíthessük ezeknek a vállalkozásoknak marketing szempontú szakmai fejlődését, létrehoztuk operatív konzultációs szolgáltatásunkat.

operatív konzultációA konzultáció keretein belül személyes, vagy skype-on keresztül történő tanácsadással segítünk Neked egy általad felvetett probléma megoldásában online kampányoddal kapcsolatban, legyen az Facebook, Google AdWords, hírlevélkampány, vagy esetleg a weboldaladon felmerülő technikai beállítás. Szakértői csapatunk minden kérdésedet megválaszolja!

Operatív konzultációs tevékenységünkkel kapcsolatban javasoljuk, hogy vedd igénybe a szolgáltatást, ha egy adott probléma köré szeretnéd építeni a kérdéseidet, így mi is minden szempontból elemezni tudjuk az általad felvetett problémát, hogy lehető leghatékonyabb megoldást kínálhassuk Neked.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a szolgáltatásról!