Népszerűsít a saját Youtube csatorna!

2015-01-12

<<< Vissza a bloghoz
2015-01-12

Kinek érdemes saját csatornát létrehoznia?

Ha van olyan terméke, szolgáltatása, amelynek bemutatásához nem elegendő a szavak ereje, vagy a fényképek meggyőző hatása, mutassa be mozgóképekkel tevékenységét!

Videófilmek forgatásával foglalkozik? Cégének olyan terméke van, amelynek referenciamunkája videóüzenetekben mutatható be a legjobban? Videóklipeket gyárt? Saját dokumentum-, vagy művészfilmeket készít? Játékokat forgalmaz? Foglalkozásokat, előadásokat tart meghatározott csoportoknak? Nyelvet tanít? Animációkat állít össze? Versenyek, sportesemények megörökítésével foglalkozik? Szépítő, átalakító műhelyt vezet?

Mindezeken kívül számtalan műfajban alkothat maradandót videófilmekkel, amelyekkel hitelesen és a mai kor elvárásainak megfelelően mutathatja be cégét, szolgáltatását. Ha mindössze 1-2 videó áll csak rendelkezésére elég, ha feltölti a Youtube-ra – a feltöltést széles körben promotálja –, de ha több videóban gondolkodik, vagy egyszerre több filmet fel tud tölteni a legnézettebb videómegosztó portálra, hozza létre saját csatornáját, amelyben rendszerezheti kisfilmjeit, rajongókat gyűjthet, és széles körben ismertté teheti vállalkozását!

Hogyan fogjon hozzá?

A Youtube csatorna létrehozásához regisztrálnia kell magát, ez után léphet a „saját csatornám” felületre. Ezen belül eldöntheti, hogy a továbbiakban saját nevével, vagy céges felhasználóként kívánja kezelni csatornáját. Fontos lépés, amikor el kell neveznie saját csatornáját. Olyan nevet válasszon, amelyet összeköthetnek márkájával, szolgáltatásával, hiszen ez a név fog a videói alatt megjelenni minden alkalommal. Ezzel azonosítják követői, rajongói. Kategóriát is választania kell. Meg kell adnia, hogy csatornáját kik látogathatják majd, korhatáros tartalmat oszt-e meg. Már meglévő regisztrációja mellé is készíthet csatornát. Belépés után a „Fiókváltás” opcióra és ezt követően a „Választásaim” lehetőségre kattintva az „új csatorna létrehozása” opció választásával hozhatja létre újabb YouTube csatornáját.

Megjelenés és tartalom

Már a Youtube csatorna megjelenése is marketing értékkel bír. A logók, színek, betűtípusok, profil- és borítóképek használata legyen összhangban egyéb megjelenéseinek dizájnjával! Márkáját ezen csatornán keresztül is sikeresen azonosíthatják a felhasználók. Rövid bemutatkozó videó elhelyezése a profil oldalon szintén jó marketingstratégia. Ennek segítségével még mélyebb betekintést nyer a látogató tevékenységébe, megismeri szolgáltatását, termékét. A profil létrehozása után már csak a tartalom elhelyezése van hátra. Ehhez az oldal minden segítséget megad, a felület egyszerűen kezelhető, nem igényel széles körű informatikai ismereteket.

Youtube csatornáját saját honlapján, szakmai és személyes internetes közösségi fórumain is népszerűsítheti. A videók alatt közvetlen hozzászólással az interakció is adott, azonnali visszacsatolást kap követőitől, alkalmi érdeklődőktől.

Nem tudja eldönteni, érdemes-e hozzáfognia saját Youtube csatorna létrehozásához, vagy bizonytalan abban, hogyan is kezdje el, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Legutóbbi cikkek

Mi tesz egy webáruházat JÓ webáruházzá?

A webshop indítás előnyeiről alighanem már nem nagyon kell győzködni a vállalkozókat, mindenki tisztában van vele, hogy a rugalmas és érintésmentes vásárlás lehetősége nem csak a vásárlóknak, de a kereskedőknek fontos. Nem csak a bizonytalan egészségügyi helyzet miatt elengedhetetlen, hogy a kereskedők biztosítsanak egy olyan felületet, ahol a vásárlóik bármikor-bárhonnan el tudják érni a termékeiket, […]

Olvass tovább
Nem értünk hozzá, nem is kell, hogy értsünk

Elsőre ez elég vad kijelentésnek tűnik, de nem, nem az online marketingről van szó. Ahhoz egyértelműen értünk, hiszen az RG Stúdió 20 éves múltjának nagy részét azzal töltötte, hogy tökéletesítette a tudását a témában és már több száz ügyfél bizonyítja, hogy sikerült.   Ahhoz nem kell értenünk, amit Te csinálsz. Ez is vad? Nem az. […]

Olvass tovább
Mi fáj, gyere mesélj! – Avagy, hogyan lesz jobb a marketinged attól, hogy mesélsz róla

Az online marketing nem egy kiló kenyér. Különös, hogy erről egyáltalán beszélni kell, de meglepődve tapasztaljuk néha, hogy a partnerek úgy hívnak fel minket, hogy Google Ads hirdetéskezelést vagy Facebook hirdetéskezelést szeretnének tőlünk vásárolni. Természetesen ennek nincsen semmi akadálya, hiszen ezzel (is) foglalkozunk, de mindenesetre itt megálljt szoktunk mondani és inkább beszélgetést kezdeményezni. Miért a […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
Írj nekünk!
RG Stúdió Kft.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.

Minősítéseink

  • digitalisan-felkeszult-vallalkozas-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • opten-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • csaladbarat-munkahely-rg-studio
  • google-partner-rg-studio
  • manychat-agency-partner-rg-studio
  • messenger-marketing-partner-rg-studio
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram