Módosítja a Facebook a mobilos tartalmak formátumát

2019-07-23

<<< Vissza a bloghoz
2019-07-23

A jövő hónaptól, egészen pontosan augusztus 19-től megváltoztatja a Facebook a mobil hírfolyamban a szövegek méretét, illetve a képarányt.

Ez a változás egyaránt befolyással lesz az organikus posztokra, illetve a hirdetésekre is. Minek köszönhető a változás? Az újítás az év elején bevezetett új Facebook design újabb hozománya.

Az újítás két fő eleme

Szövegek mérete: Mobil hírfolyamban a jelenlegi 7 sor helyett csupán a szöveg első 3 sora fog megjelenni, ezért a felhasználóknak muszáj lesz kattintaniuk a további szöveges tartalmak megtekintéséhez.

Képarány: Jelenleg a képek, illetve a videók képaránya 2:3, azonban ez az arány 4:5-re fog módosulni.

A Facbeook állítása szerint egyrészt ezzel próbálják növelni a felhasználói élményt, hiszen ez megkönnyíti az azonos eszközök használatát, mint például a Facebook, illetve a Facebook hírfolyam, másrészt pedig növeli a hirdetések hatékonyságát.

Ne maradj le az aktualitásokról!

Rendkívül fontos számunkra, hogy az online marketinget érintő hírekről, illetve újdonságokról naprakész információkkal rendelkezzünk, és ezeket át is adjuk. Ha nem szeretnél lemaradni egyetlen blogcikkünkről sem, akkor iratkozz fel chatbotunk ide kattintva!

Kérdésed van a Facebook marketinggel, vagy más közösségi felülettel kapcsolatban? Akkor írj nekünk, és segítünk rakétapályára állítani a vállalkozásod! 

Szerző:
Berek Péter
Online Marketing Menedzser

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Olvass tovább az alábbi témákban!

Legutóbbi cikkek

Facebook, Insta, YouTube, Messenger… Na de mi a helyzet a Whatsappal?

A közelmúltban rengeteg tartalmat, statisztikát és trendet hoztunk nektek az egyes közösségi média csatornákkal kapcsolatban, mint például a Facebook, az Instagram, a YouTube vagy a Messeneger, de egy nagyon fontos platfromról még nem esett szó. Ez pedig nem más, mint a szintén Facebook tulajdonban levő Whatsapp üzenetküldő alkalmazás. Mit is kell tudni a Whatsapp felületéről? […]

Olvass tovább
Add el magad a jövőbeli munkatársaidnak!

A jó munkaerőt megtalálni nem egyszerű, és egyre nehezebb lesz. Az álláskeresők tudatosabbak és egyre inkább felismerik, és elvárják, hogy a munkaadók ne csak a munkaadói elvárásokról beszéljenek, hanem arról is, hogy milyen élmény náluk dolgozni. A hagyományos száraz felsorolása a juttatásoknak, elvárásoknak és feladatoknak már nem elégíti ki a munkavállalók igényeit, ezek már nem […]

Olvass tovább
2020-as közösségi média tartalmi trendek

A közösségi média felületek folyamatosan változnak, a technológiai fejlődések mellett mind az eszközök, mind a fogyasztói szokások, mind pedig a platformok tekintetében. Mindez pedig új lehetőségeket biztosít a felhasználóknak, illetve a vállalatoknak a közösségi kommunikáció fejlesztése tekintetében. Erre remek példa a Stories funkció megjelenése, hiszen néhány évvel ezelőtt még abszolút nem volt fókuszban az instant […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
RG Stúdió Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram