Módosítja a Facebook a mobilos tartalmak formátumát

2019-07-23

<<< Vissza a bloghoz
2019-07-23

A jövő hónaptól, egészen pontosan augusztus 19-től megváltoztatja a Facebook a mobil hírfolyamban a szövegek méretét, illetve a képarányt.

Ez a változás egyaránt befolyással lesz az organikus posztokra, illetve a hirdetésekre is. Minek köszönhető a változás? Az újítás az év elején bevezetett új Facebook design újabb hozománya.

Az újítás két fő eleme

Szövegek mérete: Mobil hírfolyamban a jelenlegi 7 sor helyett csupán a szöveg első 3 sora fog megjelenni, ezért a felhasználóknak muszáj lesz kattintaniuk a további szöveges tartalmak megtekintéséhez.

Képarány: Jelenleg a képek, illetve a videók képaránya 2:3, azonban ez az arány 4:5-re fog módosulni.

A Facbeook állítása szerint egyrészt ezzel próbálják növelni a felhasználói élményt, hiszen ez megkönnyíti az azonos eszközök használatát, mint például a Facebook, illetve a Facebook hírfolyam, másrészt pedig növeli a hirdetések hatékonyságát.

Ne maradj le az aktualitásokról!

Rendkívül fontos számunkra, hogy az online marketinget érintő hírekről, illetve újdonságokról naprakész információkkal rendelkezzünk, és ezeket át is adjuk. Ha nem szeretnél lemaradni egyetlen blogcikkünkről sem, akkor iratkozz fel chatbotunk ide kattintva!

Kérdésed van a Facebook marketinggel, vagy más közösségi felülettel kapcsolatban? Akkor írj nekünk, és segítünk rakétapályára állítani a vállalkozásod! 

Szerző:
Berek Péter
Online Marketing Menedzser

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Olvass tovább az alábbi témákban!

Legutóbbi cikkek

Instagram trendek 2020 - Erre az 5 dologra figyelj, ha hatékony szeretnél lenni

Az Instagram trendjei folyamatosan fejlődnek, változnak, így a platform egyre több lehetőséget és kreativitást tartogat mind a tartalomgyártók, mind a márkák számára. Éppen ezért érdemes tartani a lépést az aktualitásokkal. Mutatjuk, mire figyelj idén, ha eredményes szeretnél lenni! Mielőtt belevágnánk: beszéljenek a számok Gondoltad volna, hogy már 1 milliárd ember használja havi szinte a platformot? […]

Olvass tovább
Milyen értékeket kaphatsz egy ingyenes workshopon?

Mi itt Baranyában kicsit el vagyunk maradva. No nem csak gazdaságilag, hanem szemléletben is. Ezt több cikkben is kifejtettem - mint szemléletbeli hiányosságok -, így ezekre most nem térek ki. Történt, hogy rendeztünk ismét egy workshopot, aminek kettős célja lett volna: 1.) Minél többen megismerjenek a helyi piacon, mert inkább budapesti és nemzetközi partnereink vannak.  […]

Olvass tovább
Már papíron is Családbarát Hely vagyunk

Az RG Stúdióban mi mindig is családbarát helynek tartottuk magunkat, ezért amikor adódott a lehetőség, hogy ezt hivatalossá is tegyük, akkor természetesen kaptunk az alkalmon. Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. pályázatában olyan szervezetek kaphatták meg a minősítést, akik munkájukban, intézkedéseikben és a szervezeti működésükben támogatják, hogy a munkavállalóik és ügyfeleik megteremtsék a munka és a […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram