Módosítja a Facebook a mobilos tartalmak formátumát

2019-07-23

<<< Vissza a bloghoz
2019-07-23

A jövő hónaptól, egészen pontosan augusztus 19-től megváltoztatja a Facebook a mobil hírfolyamban a szövegek méretét, illetve a képarányt.

Ez a változás egyaránt befolyással lesz az organikus posztokra, illetve a hirdetésekre is. Minek köszönhető a változás? Az újítás az év elején bevezetett új Facebook design újabb hozománya.

Az újítás két fő eleme

Szövegek mérete: Mobil hírfolyamban a jelenlegi 7 sor helyett csupán a szöveg első 3 sora fog megjelenni, ezért a felhasználóknak muszáj lesz kattintaniuk a további szöveges tartalmak megtekintéséhez.

Képarány: Jelenleg a képek, illetve a videók képaránya 2:3, azonban ez az arány 4:5-re fog módosulni.

A Facbeook állítása szerint egyrészt ezzel próbálják növelni a felhasználói élményt, hiszen ez megkönnyíti az azonos eszközök használatát, mint például a Facebook, illetve a Facebook hírfolyam, másrészt pedig növeli a hirdetések hatékonyságát.

Ne maradj le az aktualitásokról!

Rendkívül fontos számunkra, hogy az online marketinget érintő hírekről, illetve újdonságokról naprakész információkkal rendelkezzünk, és ezeket át is adjuk. Ha nem szeretnél lemaradni egyetlen blogcikkünkről sem, akkor iratkozz fel chatbotunk ide kattintva!

Kérdésed van a Facebook marketinggel, vagy más közösségi felülettel kapcsolatban? Akkor írj nekünk, és segítünk rakétapályára állítani a vállalkozásod! 

Szerző:
Berek Péter
Online Marketing Menedzser

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Olvass tovább az alábbi témákban!

Legutóbbi cikkek

A chatbotok fontossága a jelenlegi helyzetben

A jelenlegi helyzetben az online folyamatok és eszközök elkerülhetetlenné váltak minden vállalat számára. Az egyik ilyen eszköz a Messenger chatbot, amely azon felül, hogy hatékonyan tartja a kapcsolatot meglévő és potenciális ügyfeleinkkel, pénzt és időt spórol meg cégünk számára. Az alábbiakban 5 példán keresztül mutatjuk be, hogy miért célszerű minden vállalat számára a Messenger chatbot […]

Olvass tovább
Hogyan és milyen rendszerekkel állj át pillanatok alatt a home officera?

Az elmúlt hetek és napok történéseit egy több oldalas cikkben sem lehetne összefoglalni, hiszen az az információ mennyiség ami világ szinten ránk ömlött az egyes médiumoknak köszönhetően, feldolgozhatatlan. Sajnos a közelmúlt történései azonban szinte mindenkitől aki teheti azt kívánja, hogy áttérjen a home office-ra, azaz az otthoni munkavégzésre, ami koránt sem egyszerű feladat. Ehhez szeretnénk […]

Olvass tovább
Fordítsd a másik orcád is az online felé

A koronavírus miatt, de talán inkább a szigorú – de szükséges – kormányintézkedések miatt sok kis és középvállalat kényszerül rá arra, hogy a működését átszervezze. A vásárlók mobilitása és a fókuszuk változása miatt számos iparág került nehéz helyzetbe, de szerencsére azt látjuk, hogy akik erős online jelenléttel rendelkeznek, azok kevésbé sínylik meg a jelenlegi szituációt. […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram