Módosítja a Facebook a mobilos tartalmak formátumát

2019-07-23

<<< Vissza a bloghoz
2019-07-23

A jövő hónaptól, egészen pontosan augusztus 19-től megváltoztatja a Facebook a mobil hírfolyamban a szövegek méretét, illetve a képarányt.

Ez a változás egyaránt befolyással lesz az organikus posztokra, illetve a hirdetésekre is. Minek köszönhető a változás? Az újítás az év elején bevezetett új Facebook design újabb hozománya.

Az újítás két fő eleme

Szövegek mérete: Mobil hírfolyamban a jelenlegi 7 sor helyett csupán a szöveg első 3 sora fog megjelenni, ezért a felhasználóknak muszáj lesz kattintaniuk a további szöveges tartalmak megtekintéséhez.

Képarány: Jelenleg a képek, illetve a videók képaránya 2:3, azonban ez az arány 4:5-re fog módosulni.

A Facbeook állítása szerint egyrészt ezzel próbálják növelni a felhasználói élményt, hiszen ez megkönnyíti az azonos eszközök használatát, mint például a Facebook, illetve a Facebook hírfolyam, másrészt pedig növeli a hirdetések hatékonyságát.

Ne maradj le az aktualitásokról!

Rendkívül fontos számunkra, hogy az online marketinget érintő hírekről, illetve újdonságokról naprakész információkkal rendelkezzünk, és ezeket át is adjuk. Ha nem szeretnél lemaradni egyetlen blogcikkünkről sem, akkor iratkozz fel chatbotunk ide kattintva!

Kérdésed van a Facebook marketinggel, vagy más közösségi felülettel kapcsolatban? Akkor írj nekünk, és segítünk rakétapályára állítani a vállalkozásod! 

Szerző:
Berek Péter
Online Marketing Menedzser

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Olvass tovább az alábbi témákban!

Legutóbbi cikkek

Miért nem adunk MINDENRE árajánlatot?

Mindig boldogok vagyunk, ha olyan ügyféllel találkozunk, aki éppen most szeretne belevágni az online marketingbe és lelkesen, fejjel előre belevetné magát a teendőkbe. Ez jó hír, hiszen megszületett benne az elhatározás, hogy többet tegyen az vállalkozása sikeréért és többet kihozzon a már leginkább csak itt megszólítható célcsoportjából. Azonban a lelkesedés néha átcsap kapkodásba és ilyenkor […]

Olvass tovább
Végre Insta posztokat is időzíthetünk! Hogyan? Most megtudod!

Minden marketinges szereti előre megtervezni a közösségi média kommunikációját, ráadásul az sem mindegy, hogy mikor kap el bennünket az ihlet a kreatív szövegírás és képszerkesztés tekintetében. Éppen ezért a Facebook lehetőséget kínál nekünk arra, hogy egy időben elkészíthessük és beidőzíthessük a posztjainkat az oldalunkra. Ezzel rengeteg energiát és időt spórolunk meg. Hogyan posztoltunk eddig Instagramra? […]

Olvass tovább
Úgy szolgálnak ki engem, ahogy én is szeretem kiszolgálni a vevőimet

Úgy szolgálnak ki engem, ahogy én is szeretem kiszolgálni a vevőimet Balogh Józseffel, a Naturhun ügyvezetőjével beszélgettünk. Balogh József a Gödöllői Agáregyetemen tanult vadgazdálkodást, majd hivatásos vadászból lett fővadász Herceghalmon. 1996 óta a Naturhun nevű cég élén szervez magyar és főképp európai vadászoknak magyarországi vadászterületekre túrákat. Egy éve az RG Stúdió ügyfele. Arról beszélgettünk vele, […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
RG Stúdió Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram