Mit ér 2 óra, ha marketingről van szó?

2018-07-04

<<< Vissza a bloghoz
2018-07-04

Egyre több olyan ügyféllel találkozunk, akik saját maguk kezelik online marketing kampányaikat, ugyanakkor nem használják ki maximálásian a hirdetési rendszerekben és közösségi platformokban rejlő lehetőségeket. A legtöbb esetben úgy látjuk, hogy gondot okoz a technikai beállítások kivitelezése, bizonytalanok a kampányok célzásában vagy éppen a megfelelő stratégia kiválasztásában.

Ebből kiindulva elindítottuk szakmai konzultációs szolgáltatásunkat, amely során személyre szabott tanácsokkal és iránymutatással látjuk el ügyfeleinket a számukra fontos online marketing területeken.

Megtisztelő visszajelzést kaptunk Horváth Katalin Fanni fotográfus és PR szakértőtől, miután egy 2 órás konzultáció során átbeszéltük vele azokat a marketing eszközöket, amelyeket érdemes használnia a mindennapok során.

„A két órás konzultáció során számos olyan iránymutatást és gyakorlati tanácsot kaptam, amellyel elindíthatom online marketing csatornáim, valamint számos olyan ad hoc kérdésemre is választ kaptam, amely hirtelen merült fel, vagy gondként volt jelen.

A jövőben további konzultációkat tervezek Google Adwords, elemzések, s egyéb online csatornák kezelése kapcsán, tekintve, hogy az integrált marketing mai jelene szerint szükség van szaktanácsadóra, így nekem is több időm marad a munkámra.

Mint egyéni vállalkozó különösen megnyugtató és üdítő egy ilyen konzultáció, hiszen egy személyben kellene több funkciót is betölteni, amelyhez a nap 24 órája is kevés, így van lehetőségem tanulni is ezt az oldalát, valamint minimalizálom a felesleges kiadásokat. Jóllehet még a tervezés és kivitelezés elején vagyunk, mégis szívből ajánlom mindenkinek."

Horváth Katalin Fanni
Fotográfus és PR szakértő

Számunkra rendkívül fontos, hogy a lehető leghatékonyabban oldjuk meg ügyfeleink problémáit, így örömünkre szolgál, ha ezt partnereink is nagyra értékelik. Baráz Tamás a Kedvezménybanktól egy speciális területen dolgozik és konzultációnk során a Facebook felületében rejlő lehetőségeit ismertettük vele.

„Kollégátok, Gere Alexandra maximálisan segítőkész és hozzáértő volt.
Előzetesen feltérképezte mivel foglalkozunk (nem az egy órából ment, ez pozitív!).
Teamwieverrel megosztottuk a képernyőnket. Átfutottunk a lehetséges marketing lehetőségeken, majd hamar azonosítottuk azt a témát amibe el kívánunk mélyedni (Facebook hirdetések).

Az egy óra alatt megmutatta, mennyire komoly ez a rendszer, egy konkrét példán végig vezetett, és elkészítettünk egy hirdetés csomagot. Ebből megtudtam, hogy bizony ez egy bonyolult szakma, sokkal több dolog van benne, mint amit én eddig feltételeztem, pedig évek óta használom a Google és Facebook hirdetési felületeit! Azt hittem, kicsit értek hozzá, de csak a felületét karcoltam eddig. Valószínű, hogy elő is fogok fizetni valamelyik szolgáltatásotokra.
Nagyon elégedett voltam az egy órával: 5*"

Baráz Tamás
Faraone Kft - Kedvezménybank

Ha Te is szeretnéd 2 óra alatt eredményesebbé tenni marketing folyamataidat, akkor írj nekünk!

Az adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el.

Olvass tovább az alábbi témákban!

Legutóbbi cikkek

Valentin nap, esküvő szezon, hol vagytok menyasszonyok? - Így érd el esküvői szolgáltatóként a célcsoportodat eredményes közösségi marketing kampányokkal!

Ha te is a szolgáltatói piacon dolgozol, akár étteremvezetőként, esküvőszervezőként, dekorosként, ruhatervezőként, fotósként vagy zenekar vezetőként akkor biztosan tudod, hogy ez az időszak a legideálisabb arra, hogy egy intenzív kampányba kezdj az egyes közösségi média csatornákon. Éppen ezért, most a tapasztalataink alapján adunk nektek pár tippet, hogyan érhetitek el a célcsoportotokat hatékonyan és milyen kampányokat […]

Olvass tovább
5 tipp a sikeres eseménymarketingért

A különböző közösségi média felületek használata elengedhetetlen, ha egy közelgő esemény megszervezése előtt állsz. Ugyanakkor fontos, hogy legyen egy átgondolt közösségi kommunikációs stratégiád a rendezvény szervezése mellett. Blogcikkünkben 5 hasznos tippel látunk el, mely segíthet fellendíteni közelegő eseménye(i)d iránti érdeklődést! Válaszd ki a fő platformot Érdemes az esemény célközönségéhez igazítanod a kommunikációd, ezért mindenek előtt […]

Olvass tovább
Játék a szívekkel – Hozz össze egy gyors nyereményjátékot Valentin-Napra!

A szerelem már a levegőben van, mindjárt itt a Valentin nap. A szerelmesek ünnepére hozz össze te is egy bejegyzés alapú nyereményjátékot, hogy aktivizáld a rajongótáborod! Gyorsan megvannak az előkészületek és hamar le tudod bonyolítani. Tegyük tisztába a szabályokat, hogy a nyereményjáték neked se okozzon szívfájdalmat. Ha Facebook posztban játszol, akkor a közösségi oldal szabályzata […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
CHATBOT FELIRATKOZÁS
Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
RG Stúdió Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram