Mire van szüksége egy kezdő vállalkozásnak?

2020-03-02

<<< Vissza a bloghoz
2020-03-02

Az első dolog, amit erre rávágnánk az az, hogy ötletre és pénzre.

A Vállalkozni Érdemes programba bevont fiatal vállalkozók ezen már túlestek. Volt egy kiváló ötletük egy új vállalkozás indításához, amelyre a pályázat keretein belül támogatást is kaptak.

Mi hiányozhat akkor ahhoz, hogy sikeressé tegyék a vállalkozásukat és eredményesség a munkájukat?

A figyelem.

Ha van egy jó ötletünk, egy kiváló termékünk vagy egy hiánypótló szolgáltatásunk, akkor azt szeretnénk, hogy erről mindenki tudjon – vagy legalábbis azok közül, akiknek szól, akiknek tudnia kell róla. Ebben tudunk segíteni mi az RG Stúdiónál.

A program mentorai remek tanácsokkal, tippekkel látják el az új vállalkozókat arról, hogy hogyan vigyék sikerre az ötletüket és hogyan működtessék szabályosan, eredményesen a vállalkozásukat.

A mentori program egyik szelete pedig az, hogy segítséget kapjanak ahhoz is, hogy hogyan tudják az online marketing segítségével megszerezni maguknak azt a figyelmet, ami a vásárlásokat fogja hozni és ami kiemeli őket a versenytársaik közül.

A legrosszabb, ami történhet egy jó ötlettel az az, ha nem jut el a célcsoporthoz.  Hiába minden, ha nem jut célba az üzenetünk, nincs elég elérésünk vagy elveszünk a tömegben. Az online média kiválólehetőséget ad arra, hogy megtaláljuk a potenciálisa közönségünket és hozzájuk beszéljünk. Csakis hozzájuk. Ezt tanítjuk a Vállalkozni Érdemes program keretein belül is a programba bevontaknak.

A missziónk változatlan

Sokszor hangoztatjuk, de nem lehet elégszer mondani, hogy az RG Stúdió küldetésének tekinti, hogy a dél-dunántúli régió vállalkozóit ellássa minden olyan online marketinget érintő tudással, amivel érvényesülni tudnak az új évtizedben.

A program keretében megvalósult elméleti oktatás az alapokról, a működő módszerekről és a bevált praktikákról egy jó alkalom arra, hogy közvetlenül átadjuk ezeket az információkat.

Egy ilyen kiscsoportos foglalkozáson a résztvevők megtanulják, hogy hogyan ismerjék fel és érjék el a célcsoportjukat, milyen lehetőségeik vannak egyéni vállalkozóként az online térből kiszakítani maguknak egy szeletet és mik azok a stratégiák, amelyeket kifejezetten egy induló vállalkozásnak ajánlunk.

Fontosnak tartjuk azt, hogy egy vállalkozás biztos tudással és alapokkal induljon neki a működésének, ezért is adunk át olyan tudást, amivel nem csak fel tudja mérni a lehetőségeit, hanem ki is tudja választani azt az utat, amit rá szabtak.

A programról az alábbi címen tudhattok meg többet: https://www.vallalkoznierdemes.hu/

Ha pedig a programból ugyan kimaradtál, de szeretnéd, hogy a te vállalkozásodat is láthatóvá tegyük az online térben akkor fordulj hozzánk bizalommal! Megtervezzük a te online marketing utadat is!


Szerző:
Müller-Váczi Lívia
Online Marketing Tanácsadó

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Legutóbbi cikkek

Üzleti partnerkeresés rapid sebességgel

A B2B partnerkeresés és értékesítés mindig felveti azt a kérdést, hogy a Facebooknak van-e itt egyáltalán létjogosultsága. Tudunk-e megfelelően célozni, releváns leadeket szerezni és egyáltalán jelen van-e aktívan a célcsoportunk ezen a csatornán. Szállítmányozással foglalkozó partnerünknek is ezek voltak a kétségei és kérdései amikor az alvállalkozói partneri körét szerette volna bővíteni, és ehhez kért tőlünk […]

Olvass tovább
Benne vagyunk a 17-ben Magyarországon! - Minősített üzleti szereplő elismeréssel gazdagodtunk

Az országban eddig mindössze 17 vállalat szerezte meg a Minősített Üzleti Szereplő minősítést, melyek között a mi cégünk, az RG Stúdió is szerepel Számunkra fontos, hogy olyan működési elvek mentén folytassuk az együttműködéseinket Partnereinkkel, melyet mi is elvárunk beszállító Partnereinktől. 20 éve egyazon értékrendet képviselünk, melyre büszke mind a tulajdonos, mind az összes kollégánk. Etikus, […]

Olvass tovább
Újraindul a gazdaság, újra kell gondolni a marketingünket is?

Az elmúlt hónapok nehézségei rengeteg vállalkozót és magánszemélyt is negatívan érintettek és érintenek jelenleg is. Számos ember veszítette el a munkahelyét, cégek zártak be és a kellő tartalékok hiányában az újrakezdés is nehéz feladat. Szerencsére a korlátozásokon lazítottak, ezért a vendéglátás és a turizmus is lassan újraindulhat, de ez korántsem lesz egyszerű feladat, hiszen ezek […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
Írj nekünk!
RG Stúdió Kft.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.

Minősítéseink

  • digitalisan-felkeszult-vallalkozas-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • opten-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • csaladbarat-munkahely-rg-studio
  • google-partner-rg-studio
  • manychat-agency-partner-rg-studio
  • messenger-marketing-partner-rg-studio
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram