Mire van szüksége egy kezdő vállalkozásnak?

2020-03-02

<<< Vissza a bloghoz
2020-03-02

Az első dolog, amit erre rávágnánk az az, hogy ötletre és pénzre.

A Vállalkozni Érdemes programba bevont fiatal vállalkozók ezen már túlestek. Volt egy kiváló ötletük egy új vállalkozás indításához, amelyre a pályázat keretein belül támogatást is kaptak.

Mi hiányozhat akkor ahhoz, hogy sikeressé tegyék a vállalkozásukat és eredményesség a munkájukat?

A figyelem.

Ha van egy jó ötletünk, egy kiváló termékünk vagy egy hiánypótló szolgáltatásunk, akkor azt szeretnénk, hogy erről mindenki tudjon – vagy legalábbis azok közül, akiknek szól, akiknek tudnia kell róla. Ebben tudunk segíteni mi az RG Stúdiónál.

A program mentorai remek tanácsokkal, tippekkel látják el az új vállalkozókat arról, hogy hogyan vigyék sikerre az ötletüket és hogyan működtessék szabályosan, eredményesen a vállalkozásukat.

A mentori program egyik szelete pedig az, hogy segítséget kapjanak ahhoz is, hogy hogyan tudják az online marketing segítségével megszerezni maguknak azt a figyelmet, ami a vásárlásokat fogja hozni és ami kiemeli őket a versenytársaik közül.

A legrosszabb, ami történhet egy jó ötlettel az az, ha nem jut el a célcsoporthoz.  Hiába minden, ha nem jut célba az üzenetünk, nincs elég elérésünk vagy elveszünk a tömegben. Az online média kiválólehetőséget ad arra, hogy megtaláljuk a potenciálisa közönségünket és hozzájuk beszéljünk. Csakis hozzájuk. Ezt tanítjuk a Vállalkozni Érdemes program keretein belül is a programba bevontaknak.

A missziónk változatlan

Sokszor hangoztatjuk, de nem lehet elégszer mondani, hogy az RG Stúdió küldetésének tekinti, hogy a dél-dunántúli régió vállalkozóit ellássa minden olyan online marketinget érintő tudással, amivel érvényesülni tudnak az új évtizedben.

A program keretében megvalósult elméleti oktatás az alapokról, a működő módszerekről és a bevált praktikákról egy jó alkalom arra, hogy közvetlenül átadjuk ezeket az információkat.

Egy ilyen kiscsoportos foglalkozáson a résztvevők megtanulják, hogy hogyan ismerjék fel és érjék el a célcsoportjukat, milyen lehetőségeik vannak egyéni vállalkozóként az online térből kiszakítani maguknak egy szeletet és mik azok a stratégiák, amelyeket kifejezetten egy induló vállalkozásnak ajánlunk.

Fontosnak tartjuk azt, hogy egy vállalkozás biztos tudással és alapokkal induljon neki a működésének, ezért is adunk át olyan tudást, amivel nem csak fel tudja mérni a lehetőségeit, hanem ki is tudja választani azt az utat, amit rá szabtak.

A programról az alábbi címen tudhattok meg többet: https://www.vallalkoznierdemes.hu/

Ha pedig a programból ugyan kimaradtál, de szeretnéd, hogy a te vállalkozásodat is láthatóvá tegyük az online térben akkor fordulj hozzánk bizalommal! Megtervezzük a te online marketing utadat is!


Szerző:
Müller-Váczi Lívia
Online Marketing Tanácsadó

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Legutóbbi cikkek

Mire számíthatunk 2021-ben az online piacon?

Talán sosem volt olyan nehéz jóslatokat, elvárásokat mondani egy évre, mint most. Eddig minden év végén már nagyjából láttuk azt, hogy milyen lesz a következő, de legalábbis a trendeket, meghatározó gondolatokat és jellemző stratégiákat fel lehetett előre térképezni. Idén nem. Idén tanácsokat adunk inkább arra, hogy hogyan készüljünk fel a következő évre, ennek az évnek […]

Olvass tovább
Mit tanított nekünk 2020?

A Collins szótár minden évben kihirdeti az év szavát, és tökéletesen jellemzi az évet az, hogy idén ez a szó a lockdown (vagyis lezárás, karantén) lett. Ha az online marketing világában keressük 2020 legjellemzőbb kifejezéseit akkor valószínűleg az újratervezés, reagálás és fejlesztés lennének azok a szavak amik először az eszünkbe jutnak. Ha a saját dolgainkra, […]

Olvass tovább
Egy sikeres NEM Black Friday akció novemberben

A novemberi időszak mindig nagyon sűrű online marketing kampányok tekintetében egyrészt mert a karácsony közeledtével egyre több a hirdető és nagyobb a zaj, másrészt pedig ez a fekete pénteki akciók hónapja. Fekete hónaptól kezdve fekete napokig mindenféle ajánlattal találkozunk, ezért elég nehéz kiemelkedni a kedvezményes lehetőségek közül. Ügyfelünk, aki társasjátékokat és kártyajátékokat forgalmaz több kedvezményes […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram