Mire van szüksége egy kezdő vállalkozásnak?

2020-03-02

<<< Vissza a bloghoz
2020-03-02

Az első dolog, amit erre rávágnánk az az, hogy ötletre és pénzre.

A Vállalkozni Érdemes programba bevont fiatal vállalkozók ezen már túlestek. Volt egy kiváló ötletük egy új vállalkozás indításához, amelyre a pályázat keretein belül támogatást is kaptak.

Mi hiányozhat akkor ahhoz, hogy sikeressé tegyék a vállalkozásukat és eredményesség a munkájukat?

A figyelem.

Ha van egy jó ötletünk, egy kiváló termékünk vagy egy hiánypótló szolgáltatásunk, akkor azt szeretnénk, hogy erről mindenki tudjon – vagy legalábbis azok közül, akiknek szól, akiknek tudnia kell róla. Ebben tudunk segíteni mi az RG Stúdiónál.

A program mentorai remek tanácsokkal, tippekkel látják el az új vállalkozókat arról, hogy hogyan vigyék sikerre az ötletüket és hogyan működtessék szabályosan, eredményesen a vállalkozásukat.

A mentori program egyik szelete pedig az, hogy segítséget kapjanak ahhoz is, hogy hogyan tudják az online marketing segítségével megszerezni maguknak azt a figyelmet, ami a vásárlásokat fogja hozni és ami kiemeli őket a versenytársaik közül.

A legrosszabb, ami történhet egy jó ötlettel az az, ha nem jut el a célcsoporthoz.  Hiába minden, ha nem jut célba az üzenetünk, nincs elég elérésünk vagy elveszünk a tömegben. Az online média kiválólehetőséget ad arra, hogy megtaláljuk a potenciálisa közönségünket és hozzájuk beszéljünk. Csakis hozzájuk. Ezt tanítjuk a Vállalkozni Érdemes program keretein belül is a programba bevontaknak.

A missziónk változatlan

Sokszor hangoztatjuk, de nem lehet elégszer mondani, hogy az RG Stúdió küldetésének tekinti, hogy a dél-dunántúli régió vállalkozóit ellássa minden olyan online marketinget érintő tudással, amivel érvényesülni tudnak az új évtizedben.

A program keretében megvalósult elméleti oktatás az alapokról, a működő módszerekről és a bevált praktikákról egy jó alkalom arra, hogy közvetlenül átadjuk ezeket az információkat.

Egy ilyen kiscsoportos foglalkozáson a résztvevők megtanulják, hogy hogyan ismerjék fel és érjék el a célcsoportjukat, milyen lehetőségeik vannak egyéni vállalkozóként az online térből kiszakítani maguknak egy szeletet és mik azok a stratégiák, amelyeket kifejezetten egy induló vállalkozásnak ajánlunk.

Fontosnak tartjuk azt, hogy egy vállalkozás biztos tudással és alapokkal induljon neki a működésének, ezért is adunk át olyan tudást, amivel nem csak fel tudja mérni a lehetőségeit, hanem ki is tudja választani azt az utat, amit rá szabtak.

A programról az alábbi címen tudhattok meg többet: https://www.vallalkoznierdemes.hu/

Ha pedig a programból ugyan kimaradtál, de szeretnéd, hogy a te vállalkozásodat is láthatóvá tegyük az online térben akkor fordulj hozzánk bizalommal! Megtervezzük a te online marketing utadat is!


Szerző:
Müller-Váczi Lívia
Online Marketing Tanácsadó

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Olvass tovább az alábbi témákban!

Legutóbbi cikkek

A chatbotok fontossága a jelenlegi helyzetben

A jelenlegi helyzetben az online folyamatok és eszközök elkerülhetetlenné váltak minden vállalat számára. Az egyik ilyen eszköz a Messenger chatbot, amely azon felül, hogy hatékonyan tartja a kapcsolatot meglévő és potenciális ügyfeleinkkel, pénzt és időt spórol meg cégünk számára. Az alábbiakban 5 példán keresztül mutatjuk be, hogy miért célszerű minden vállalat számára a Messenger chatbot […]

Olvass tovább
Hogyan és milyen rendszerekkel állj át pillanatok alatt a home officera?

Az elmúlt hetek és napok történéseit egy több oldalas cikkben sem lehetne összefoglalni, hiszen az az információ mennyiség ami világ szinten ránk ömlött az egyes médiumoknak köszönhetően, feldolgozhatatlan. Sajnos a közelmúlt történései azonban szinte mindenkitől aki teheti azt kívánja, hogy áttérjen a home office-ra, azaz az otthoni munkavégzésre, ami koránt sem egyszerű feladat. Ehhez szeretnénk […]

Olvass tovább
Fordítsd a másik orcád is az online felé

A koronavírus miatt, de talán inkább a szigorú – de szükséges – kormányintézkedések miatt sok kis és középvállalat kényszerül rá arra, hogy a működését átszervezze. A vásárlók mobilitása és a fókuszuk változása miatt számos iparág került nehéz helyzetbe, de szerencsére azt látjuk, hogy akik erős online jelenléttel rendelkeznek, azok kevésbé sínylik meg a jelenlegi szituációt. […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram