Mi lehet a legnagyobb elvárás a vezetővel szemben?

2015-07-15

<<< Vissza a bloghoz
2015-07-15

Nem tudunk elbújni

Azzal, hogy minden egyes valaha közzétett fényképünk, kommentünk, videónk örökre megmarad a világhálón, bárki, bármikor információkat szerezhet rólunk, múltukról, jelenünkről. A titkok nélküli világban nem bújhatunk álarc mögé: új világlátást, új gondolkodást, új lényeglátást kaptunk. Éppen ezért a személyes és vállalkozói kommunikációt is új alapokra kell és érdemes helyezni.

Becsületes cégvezetés, hiteles vállalkozás

Gondolja végig, milyen megjelenései vannak vállalkozásának weboldalán! Milyen üzeneteket közvetít a leendő és a meglévő ügyfelek felé? Ha cégvezetőként kezeli a közösségi megjelenéseket, mennyire tud azonosulni a közzétett témákkal? Ha másra bízza kommunikációját, figyelemmel kíséri-e, hogy a saját oldalán milyen információk jelennek meg, és azok mennyire felvállalhatók cégvezetőként, személy szerint?

Ha minden egyes megnyilvánulása, megjelenése, közzétett gondolata olyan, amellyel teljes mértékben egyetért, akkor személy szerint ön, és így a vállalkozása, a terméke, a szolgáltatása is hitelesebb lesz a vásárlók, ügyfelek körében. Ennek következtében nő a vásárlási hajlandóság is, sőt, a cégét, termékét, szolgáltatását is továbbajánlják meglévő ügyfelei.

Fontos, hogy ha nevét, arcát vállalja, ezzel személyes márkát (is) épít cégéhez, akkor személyes közösségi megjelenéseiben is törekedjen a becsületességre! Ha lehet, ne ossza meg közönségét politikai, vallási vagy társadalomkritikai nézeteinek publikálásával, mert ezáltal megrendülhet az ügyfelek bizalma és jó pár potenciális vásárlót veszíthet.

Ha termékéről, szolgáltatásáról, vállalkozásáról is becsületesen nyilvánul meg, partnerei hiteles válaszokat kapnak arról, miért az ön termékét válasszák, miért éppen öntől szerezzék be az adott dolgot és miért éppen az adott időben tegyék meg az első lépéseket a vásárláshoz vezető úton.

Őszinte nagy szavakat használjon! Ahogyan egy amerikai mondás tartja: I am talking big, because I am small. Mind személyes, mind pedig céges kommunikációjában legyen tehát jellemző, hogy nagyokat mond, mert apró!

Munkatársai, a közösségi oldalakat működtető segítői mindannyian támasszák alá az ön és saját vállalkozása hitelességét! Mindig tartsák szem előtt az alábbi mondás tartalmát:
Ha van integritásod, semmi más nem számít.
Ha nincs integritásod, semmi más nem számít.

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Olvass tovább az alábbi témákban!

Legutóbbi cikkek

Karácsonyi marketing útmutató

Vészesen közeledik az ünnepi időszak, a vásárlók közel 40%-a pedig már novemberben letudja az ajándék vásárlást. Az early bird fogyasztókat már lehet elvesztetted, ugyanakkor még nem késtél el, ha most látnál hozzá a karácsonyi kampányod és tartalmaid előkészítéséhez. Ehhez adunk hasznos tippek cikkünkben, lássuk: Karácsonyi vásárlások számokban Az ünnepi időszak évről évre egyre korábban kezdődik […]

Olvass tovább
Már elindult ám a karácsonyi shoppingolás!

Még mindig csak a Black Fridaynél tartunk, de a vásárlók már az ünnepekre készülnek. Ami azt illeti elég sokan, 37%-uk már a Fekete Pénteken és a Cyber Mondayen letudta a karácsonyi ajándékokat, de persze a korai madarakon túl van még piac, aki inkább későbbre hagyják azt. Segítsd a vásárlásban, több lesz a vásárlásod! Az idei […]

Olvass tovább
Facebook, Insta, YouTube, Messenger… Na de mi a helyzet a Whatsappal?

A közelmúltban rengeteg tartalmat, statisztikát és trendet hoztunk nektek az egyes közösségi média csatornákkal kapcsolatban, mint például a Facebook, az Instagram, a YouTube vagy a Messeneger, de egy nagyon fontos platfromról még nem esett szó. Ez pedig nem más, mint a szintén Facebook tulajdonban levő Whatsapp üzenetküldő alkalmazás. Mit is kell tudni a Whatsapp felületéről? […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram