Mi lehet a legnagyobb elvárás a vezetővel szemben?

2015-07-15

<<< Vissza a bloghoz
2015-07-15

Nem tudunk elbújni

Azzal, hogy minden egyes valaha közzétett fényképünk, kommentünk, videónk örökre megmarad a világhálón, bárki, bármikor információkat szerezhet rólunk, múltukról, jelenünkről. A titkok nélküli világban nem bújhatunk álarc mögé: új világlátást, új gondolkodást, új lényeglátást kaptunk. Éppen ezért a személyes és vállalkozói kommunikációt is új alapokra kell és érdemes helyezni.

Becsületes cégvezetés, hiteles vállalkozás

Gondolja végig, milyen megjelenései vannak vállalkozásának weboldalán! Milyen üzeneteket közvetít a leendő és a meglévő ügyfelek felé? Ha cégvezetőként kezeli a közösségi megjelenéseket, mennyire tud azonosulni a közzétett témákkal? Ha másra bízza kommunikációját, figyelemmel kíséri-e, hogy a saját oldalán milyen információk jelennek meg, és azok mennyire felvállalhatók cégvezetőként, személy szerint?

Ha minden egyes megnyilvánulása, megjelenése, közzétett gondolata olyan, amellyel teljes mértékben egyetért, akkor személy szerint ön, és így a vállalkozása, a terméke, a szolgáltatása is hitelesebb lesz a vásárlók, ügyfelek körében. Ennek következtében nő a vásárlási hajlandóság is, sőt, a cégét, termékét, szolgáltatását is továbbajánlják meglévő ügyfelei.

Fontos, hogy ha nevét, arcát vállalja, ezzel személyes márkát (is) épít cégéhez, akkor személyes közösségi megjelenéseiben is törekedjen a becsületességre! Ha lehet, ne ossza meg közönségét politikai, vallási vagy társadalomkritikai nézeteinek publikálásával, mert ezáltal megrendülhet az ügyfelek bizalma és jó pár potenciális vásárlót veszíthet.

Ha termékéről, szolgáltatásáról, vállalkozásáról is becsületesen nyilvánul meg, partnerei hiteles válaszokat kapnak arról, miért az ön termékét válasszák, miért éppen öntől szerezzék be az adott dolgot és miért éppen az adott időben tegyék meg az első lépéseket a vásárláshoz vezető úton.

Őszinte nagy szavakat használjon! Ahogyan egy amerikai mondás tartja: I am talking big, because I am small. Mind személyes, mind pedig céges kommunikációjában legyen tehát jellemző, hogy nagyokat mond, mert apró!

Munkatársai, a közösségi oldalakat működtető segítői mindannyian támasszák alá az ön és saját vállalkozása hitelességét! Mindig tartsák szem előtt az alábbi mondás tartalmát:
Ha van integritásod, semmi más nem számít.
Ha nincs integritásod, semmi más nem számít.

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Legutóbbi cikkek

Újabb országokban elérhető a LinkedIn Stories funkciója

Ha közösségi média felületekről beszélünk, akkor kevés szó esik a LinkedInről, pedig a világ legnagyobb szakmai üzleti közösségi platformjának számít. A Linkedin nagy befolyással bír a munkakeresők, márkák, fejvadászok és iparágak területén is, éppen ezért fontos, hogy a vállalatnak legyen egy céges LinkedIn profilja és ott is rendszeresen kommunikáljon követőivel. Mint arról már korábban beszámoltunk, a LinkedIn […]

Olvass tovább
Webáruház készítés 2 hét alatt? Velünk lehetséges!

Nem csak mi gondoljuk úgy, hogy a webshop ma már elengedhetetlen, ügyfelünk, a Salad Island tulajdonosa Kovács János Adrián is hasonlóképpen vélekedett. A salátázó a Netpincéren ugyan elérhető volt, de Adrián érezte, hogy ez nem elegendő, ugyanis az étterem gyűjtő oldal merev rendszere nem engedte neki, hogy egyedi legyen, és a saját elképzelései szerint alakítsa […]

Olvass tovább
Jó landoló oldal nélkül is érdemes Facebookon hirdetni? Naná, most elmondjuk hogyan!

Sok marketinggel foglalkozó munkatárs gondolkodik úgy, hogy egy hatékony online marketing kampány alapfeltétele egy jól kialakított landoló oldal. Ez így igaz és ha van időd és energiád, akkor továbbra is készíts egyedi landingeket! Azonban ha instant megoldásban gondolkosz, akkor van egy tuti tippünk, ahol érkezőoldal nélkül is lehet eredményes online kampányt indítani! Mint azt már […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
Írj nekünk!
RG Stúdió Kft.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.

Minősítéseink

  • digitalisan-felkeszult-vallalkozas-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • opten-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • csaladbarat-munkahely-rg-studio
  • google-partner-rg-studio
  • manychat-agency-partner-rg-studio
  • messenger-marketing-partner-rg-studio
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram