Közlemény adatátadásról

2019-06-11

<<< Vissza a bloghoz
2019-06-11

2019. május 27-ével a kozossegikalandozasok.hu domain alatt lévő, Közösségi Kalandozások blog és kapcsolódó közösségi felületek valamint az ahhoz kapcsolódó személyes adatokat tartalmazó adatbázisok és hírlevél lista az RG Stúdió tulajdonából átkerült a Lévai Richárd által alapított Liftup Kft. tulajdonába.

Az adatátadáshoz adott - külön hozzájárulás nélküli adatkezelés feltétele hogy érdekmérlegelési teszt készüljön, amit teljes terjedelmében meg lehet tekinteni az alábbi linken.

Az érdekmérlegelési teszt összefoglalása:

Mivel az blog közösségével és a hírlevél adatbázisban lévő feliratkozókkal korábban is Lévai Richárd tartotta a kapcsolatot, és a blogot is Ő látta el tartalommal, amelyet a továbbiakban is hasonlóképpen kíván tenni, ezért ehhez elengedhetetlen a blog tulajdonjogának és a hírlevél adatbázisnak az átadása.

Az érdekmérlegelési teszt figyelembe vette az érintettek érdekeit és jogait is, amely esetében azt találta, hogy az érintettek érdeke is a blog és a hírlevél szolgáltatás folyamatos biztosítása, ezért az adatkezelés/adattovábbítás elmaradása az érintettekre hátrányos lenne.

Az adatokat továbbra is az eredeti hozzájárulásnak megfelelő célokból a hozzájárulásnak megfelelő tartalommal kezeli a Liftup Kft. Lévai Richárd a blogot tartalommal látja el és így a releváns hírleveleket is szerkeszti, kiküldi, felügyeli.

Az érintetteket a jelen közleményben tájékoztatjuk az adatátadásról, valamint a Liftup Kft. 30 napon belül egy hírlevélben is tájékoztatást küld.

Az érintettek az adatkezeléssel szemben bármikor tiltakozhatnak. A tiltakozás a Hírlevéllista kapcsán a hozzájárulás visszavonásával egyenértékű, vagyis az érintettek adatai mérlegelés nélkül, azonnal törlésre kerülnek.

Az érdekmérlegelési teszt az alábbi linken érhető el teljes terjedelmében:

Érdekmérlegelési teszt

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Olvass tovább az alábbi témákban!

Legutóbbi cikkek

Miért nem adunk MINDENRE árajánlatot?

Mindig boldogok vagyunk, ha olyan ügyféllel találkozunk, aki éppen most szeretne belevágni az online marketingbe és lelkesen, fejjel előre belevetné magát a teendőkbe. Ez jó hír, hiszen megszületett benne az elhatározás, hogy többet tegyen az vállalkozása sikeréért és többet kihozzon a már leginkább csak itt megszólítható célcsoportjából. Azonban a lelkesedés néha átcsap kapkodásba és ilyenkor […]

Olvass tovább
Végre Insta posztokat is időzíthetünk! Hogyan? Most megtudod!

Minden marketinges szereti előre megtervezni a közösségi média kommunikációját, ráadásul az sem mindegy, hogy mikor kap el bennünket az ihlet a kreatív szövegírás és képszerkesztés tekintetében. Éppen ezért a Facebook lehetőséget kínál nekünk arra, hogy egy időben elkészíthessük és beidőzíthessük a posztjainkat az oldalunkra. Ezzel rengeteg energiát és időt spórolunk meg. Hogyan posztoltunk eddig Instagramra? […]

Olvass tovább
Úgy szolgálnak ki engem, ahogy én is szeretem kiszolgálni a vevőimet

Úgy szolgálnak ki engem, ahogy én is szeretem kiszolgálni a vevőimet Balogh Józseffel, a Naturhun ügyvezetőjével beszélgettünk. Balogh József a Gödöllői Agáregyetemen tanult vadgazdálkodást, majd hivatásos vadászból lett fővadász Herceghalmon. 1996 óta a Naturhun nevű cég élén szervez magyar és főképp európai vadászoknak magyarországi vadászterületekre túrákat. Egy éve az RG Stúdió ügyfele. Arról beszélgettünk vele, […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
RG Stúdió Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram