Közlemény adatátadásról

2019-06-11

<<< Vissza a bloghoz
2019-06-11

2019. május 27-ével a kozossegikalandozasok.hu domain alatt lévő, Közösségi Kalandozások blog és kapcsolódó közösségi felületek valamint az ahhoz kapcsolódó személyes adatokat tartalmazó adatbázisok és hírlevél lista az RG Stúdió tulajdonából átkerült a Lévai Richárd által alapított Liftup Kft. tulajdonába.

Az adatátadáshoz adott - külön hozzájárulás nélküli adatkezelés feltétele hogy érdekmérlegelési teszt készüljön, amit teljes terjedelmében meg lehet tekinteni az alábbi linken.

Az érdekmérlegelési teszt összefoglalása:

Mivel az blog közösségével és a hírlevél adatbázisban lévő feliratkozókkal korábban is Lévai Richárd tartotta a kapcsolatot, és a blogot is Ő látta el tartalommal, amelyet a továbbiakban is hasonlóképpen kíván tenni, ezért ehhez elengedhetetlen a blog tulajdonjogának és a hírlevél adatbázisnak az átadása.

Az érdekmérlegelési teszt figyelembe vette az érintettek érdekeit és jogait is, amely esetében azt találta, hogy az érintettek érdeke is a blog és a hírlevél szolgáltatás folyamatos biztosítása, ezért az adatkezelés/adattovábbítás elmaradása az érintettekre hátrányos lenne.

Az adatokat továbbra is az eredeti hozzájárulásnak megfelelő célokból a hozzájárulásnak megfelelő tartalommal kezeli a Liftup Kft. Lévai Richárd a blogot tartalommal látja el és így a releváns hírleveleket is szerkeszti, kiküldi, felügyeli.

Az érintetteket a jelen közleményben tájékoztatjuk az adatátadásról, valamint a Liftup Kft. 30 napon belül egy hírlevélben is tájékoztatást küld.

Az érintettek az adatkezeléssel szemben bármikor tiltakozhatnak. A tiltakozás a Hírlevéllista kapcsán a hozzájárulás visszavonásával egyenértékű, vagyis az érintettek adatai mérlegelés nélkül, azonnal törlésre kerülnek.

Az érdekmérlegelési teszt az alábbi linken érhető el teljes terjedelmében:

Érdekmérlegelési teszt

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Olvass tovább az alábbi témákban!

Legutóbbi cikkek

Online jelenlétet a dél-dunántúli vállalkozásoknak!

Az RG Stúdió a szívén viseli a dél-dunántúli régió kis- és középvállalkozásainak online marketing fejlődését, ezért minden lehetőséget megragadunk, hogy át tudjunk nekik adni friss és releváns tudást a témában. A nemrégiben tartott III. Big Marketing Day után most a Vállalkozz Digitálisan! rendezvénysorozat pécsi állomásán szólítottuk meg a helyi kkv-kat. A Modern Vállalkozások Programja hasonlóan […]

Olvass tovább
Közlemény adatátadásról

2019. május 27-ével a kozossegikalandozasok.hu domain alatt lévő, Közösségi Kalandozások blog és kapcsolódó közösségi felületek valamint az ahhoz kapcsolódó személyes adatokat tartalmazó adatbázisok és hírlevél lista az RG Stúdió tulajdonából átkerült a Lévai Richárd által alapított Liftup Kft. tulajdonába. Az adatátadáshoz adott - külön hozzájárulás nélküli adatkezelés feltétele hogy érdekmérlegelési teszt készüljön, amit teljes terjedelmében […]

Olvass tovább
6 tipp a III. Big Marketing Day konferenciáról

Május 23-án sikeresen lezajlott az általunk harmadik alkalommal megrendezett Big Marketing Day konferencia. Korábban már olvashattatok az esemény részleteiről, most azonban egy izgalmas élménybeszámolóval készültünk. Ebben a cikkben a tapasztalatok mellett előadói csapatunk a konferencián elhangzott hasznos tanácsokat is megosztják veletek. Facebook, Instagram, Youtube - a te célcsoportod hol konvertál? Az idei konferencián is izgalmas […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
CHATBOT FELIRATKOZÁS
Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
RG Stúdió Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram