Közlemény adatátadásról

2019-06-11

<<< Vissza a bloghoz
2019-06-11

2019. május 27-ével a kozossegikalandozasok.hu domain alatt lévő, Közösségi Kalandozások blog és kapcsolódó közösségi felületek valamint az ahhoz kapcsolódó személyes adatokat tartalmazó adatbázisok és hírlevél lista az RG Stúdió tulajdonából átkerült a Lévai Richárd által alapított Liftup Kft. tulajdonába.

Az adatátadáshoz adott - külön hozzájárulás nélküli adatkezelés feltétele hogy érdekmérlegelési teszt készüljön, amit teljes terjedelmében meg lehet tekinteni az alábbi linken.

Az érdekmérlegelési teszt összefoglalása:

Mivel az blog közösségével és a hírlevél adatbázisban lévő feliratkozókkal korábban is Lévai Richárd tartotta a kapcsolatot, és a blogot is Ő látta el tartalommal, amelyet a továbbiakban is hasonlóképpen kíván tenni, ezért ehhez elengedhetetlen a blog tulajdonjogának és a hírlevél adatbázisnak az átadása.

Az érdekmérlegelési teszt figyelembe vette az érintettek érdekeit és jogait is, amely esetében azt találta, hogy az érintettek érdeke is a blog és a hírlevél szolgáltatás folyamatos biztosítása, ezért az adatkezelés/adattovábbítás elmaradása az érintettekre hátrányos lenne.

Az adatokat továbbra is az eredeti hozzájárulásnak megfelelő célokból a hozzájárulásnak megfelelő tartalommal kezeli a Liftup Kft. Lévai Richárd a blogot tartalommal látja el és így a releváns hírleveleket is szerkeszti, kiküldi, felügyeli.

Az érintetteket a jelen közleményben tájékoztatjuk az adatátadásról, valamint a Liftup Kft. 30 napon belül egy hírlevélben is tájékoztatást küld.

Az érintettek az adatkezeléssel szemben bármikor tiltakozhatnak. A tiltakozás a Hírlevéllista kapcsán a hozzájárulás visszavonásával egyenértékű, vagyis az érintettek adatai mérlegelés nélkül, azonnal törlésre kerülnek.

Az érdekmérlegelési teszt az alábbi linken érhető el teljes terjedelmében:

Érdekmérlegelési teszt

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Olvass tovább az alábbi témákban!

Legutóbbi cikkek

Instagram trendek 2020 - Erre az 5 dologra figyelj, ha hatékony szeretnél lenni

Az Instagram trendjei folyamatosan fejlődnek, változnak, így a platform egyre több lehetőséget és kreativitást tartogat mind a tartalomgyártók, mind a márkák számára. Éppen ezért érdemes tartani a lépést az aktualitásokkal. Mutatjuk, mire figyelj idén, ha eredményes szeretnél lenni! Mielőtt belevágnánk: beszéljenek a számok Gondoltad volna, hogy már 1 milliárd ember használja havi szinte a platformot? […]

Olvass tovább
Milyen értékeket kaphatsz egy ingyenes workshopon?

Mi itt Baranyában kicsit el vagyunk maradva. No nem csak gazdaságilag, hanem szemléletben is. Ezt több cikkben is kifejtettem - mint szemléletbeli hiányosságok -, így ezekre most nem térek ki. Történt, hogy rendeztünk ismét egy workshopot, aminek kettős célja lett volna: 1.) Minél többen megismerjenek a helyi piacon, mert inkább budapesti és nemzetközi partnereink vannak.  […]

Olvass tovább
Már papíron is Családbarát Hely vagyunk

Az RG Stúdióban mi mindig is családbarát helynek tartottuk magunkat, ezért amikor adódott a lehetőség, hogy ezt hivatalossá is tegyük, akkor természetesen kaptunk az alkalmon. Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. pályázatában olyan szervezetek kaphatták meg a minősítést, akik munkájukban, intézkedéseikben és a szervezeti működésükben támogatják, hogy a munkavállalóik és ügyfeleik megteremtsék a munka és a […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram