Közlemény adatátadásról

2019-06-11

<<< Vissza a bloghoz
2019-06-11

2019. május 27-ével a kozossegikalandozasok.hu domain alatt lévő, Közösségi Kalandozások blog és kapcsolódó közösségi felületek valamint az ahhoz kapcsolódó személyes adatokat tartalmazó adatbázisok és hírlevél lista az RG Stúdió tulajdonából átkerült a Lévai Richárd által alapított Liftup Kft. tulajdonába.

Az adatátadáshoz adott - külön hozzájárulás nélküli adatkezelés feltétele hogy érdekmérlegelési teszt készüljön, amit teljes terjedelmében meg lehet tekinteni az alábbi linken.

Az érdekmérlegelési teszt összefoglalása:

Mivel az blog közösségével és a hírlevél adatbázisban lévő feliratkozókkal korábban is Lévai Richárd tartotta a kapcsolatot, és a blogot is Ő látta el tartalommal, amelyet a továbbiakban is hasonlóképpen kíván tenni, ezért ehhez elengedhetetlen a blog tulajdonjogának és a hírlevél adatbázisnak az átadása.

Az érdekmérlegelési teszt figyelembe vette az érintettek érdekeit és jogait is, amely esetében azt találta, hogy az érintettek érdeke is a blog és a hírlevél szolgáltatás folyamatos biztosítása, ezért az adatkezelés/adattovábbítás elmaradása az érintettekre hátrányos lenne.

Az adatokat továbbra is az eredeti hozzájárulásnak megfelelő célokból a hozzájárulásnak megfelelő tartalommal kezeli a Liftup Kft. Lévai Richárd a blogot tartalommal látja el és így a releváns hírleveleket is szerkeszti, kiküldi, felügyeli.

Az érintetteket a jelen közleményben tájékoztatjuk az adatátadásról, valamint a Liftup Kft. 30 napon belül egy hírlevélben is tájékoztatást küld.

Az érintettek az adatkezeléssel szemben bármikor tiltakozhatnak. A tiltakozás a Hírlevéllista kapcsán a hozzájárulás visszavonásával egyenértékű, vagyis az érintettek adatai mérlegelés nélkül, azonnal törlésre kerülnek.

Az érdekmérlegelési teszt az alábbi linken érhető el teljes terjedelmében:

Érdekmérlegelési teszt

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Legutóbbi cikkek

A csalódás mindig fáj, főleg, ha üzleti sikerről van szó!

Online marketinges cégként az utóbbi időszakban sok olyan új megkereséssel találkoztunk, amely valamilyen korábbi csalódásból eredt. Gondolunk itt például a nem túl kompetens marketinges munkatársra, a nem túl korrekt online marketing ügynökségre vagy mentorra, akikkel a közös munka koránt sem érte el a várt üzleti sikert. Sajnos rendkívül nehéz bizalmat építeni az első beszélgetés során […]

Olvass tovább
5 marketing tipp a nyári uborkaszezonra

Biztosan Te is tapasztaltad már a nyári holtidőszakot, amikor ügyfeleid nyaralnak vagy éppen hosszabb szabadságon vannak. Ez az esetleges bevételkiesés mellett felszabadult kapacitást is jelenthet számodra, melyet érdemes kihasználnod. Cikkünkben összeszedtünk 5 hatékony tippet, amelyekkel felturbózhatod online marketinged és eladásaid! Itt az ideje, hogy frissítsd a weboldalat Elemezd ki a weboldaladra vonatkozó statisztikákat és tárd […]

Olvass tovább
A Facebook sok arca – Egy ügyvédi iroda kommunikációs sikerének története

Amikor azt mondjuk, hogy a Facebooknak közösségformáló ereje van, akkor nem is gondolunk arra, hogy nem csak a célcsoportunkat, külső közönségünket formálhatjuk vele egységgé, de a belső működésünk, a szervezetünk is közös frontot képviselhet általa.  A Facebooknak ezzel a mellékhatásával kapcsolatban beszélgettem Tímár Andrással, a Németh és Tímár Ügyvédi Iroda (NÉST) egyik alapítójával, aki nemrégiben […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
Írj nekünk!
RG Stúdió Kft.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.

Minősítéseink

  • digitalisan-felkeszult-vallalkozas-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • opten-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • csaladbarat-munkahely-rg-studio
  • google-partner-rg-studio
  • manychat-agency-partner-rg-studio
  • messenger-marketing-partner-rg-studio
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram