Kezdd el a sulit a gyerekekkel! Online marketing iskola az RG Stúdióval!

2019-08-29

<<< Vissza a bloghoz
2019-08-29

Nyakunkon az ősz és az iskolakezdés. Ilyenkor minden szülőnek ezer a dolga a beiskolázás terén és a gyerekeké az összes figyelem. Persze mindenki tudja, hogy vállalkozóként vagy egy cég marketingeseként ez az időszak kiemelt figyelmet érdemel, hiszen meg kell tervezni és elő kell készíteni az év végi kampányokat a dömping idejére.

Éppen ezért érdemes nektek is belevágnotok a suli kezdésbe a gyerekekkel együtt! Erre a célra hoztuk létre mentor programunkat az RG Stúdiónál.

Hogy mi is az a mentor program?

Lényegében ez egy olyan együttműködési lehetőség, aminek keretében nem szükséges külsős ügynökségnek kiszervezni az online marketing feladatokat, hanem havi néhány órás idő- és energiaráfordítással te magad tudod kivitelezni ezeket a tevékenységeket a mi segítségünkkel.

Biztosak vagyunk benne, hogy a saját iparági területeden, te ismered a legjobban a terméked és a szolgáltatásod, illetve annak elsődleges célpiacát. Éppen ezért a te ismereteid szükségesek ahhoz, hogy a leghatékonyabban tudj működni az online térben. Amit mi adunk neked hozzá, az a közel 20 éves piaci tapasztalatunk az egyes iparágakban megvalósítható online marketing feladatok területén.

Hogyan tudsz belevágni a programba?

A legjobb az egészben, hogy nem kell egyből hosszú távra leszerződnöd velünk, hanem lehetőséged van kipróbálni a mentorszolgáltatásunkat egy két órás konzultáció alkalmával. Ennek keretében megismerjük egymást és felállítunk egy online marketing stratégiát az üzleti célok megvalósítására vonatkozóan.

Te bemutatod a márkád, a terméked és a célcsoportod, mi pedig elmondjuk, hogy mely közösségi és egyéb online csatornákon, milyen kampánytípusokkal érheted el őket a leghatékonyabban. Ez után nincs is más hátra, mint belevágni a technikai megvalósításba a segítségünkkel.

Mi történik az első két óra után?

Ha tetszett a szolgáltatás és a módszertan, amiben a mentor program zajlik, akkor elindítjuk a közös együttműködést és belevetjük magunkat a közösen felépített stratégia gyakorlati megvalósításába. Ez egészen addig zajlik, amíg úgy érzed, hogy szükséged van a segítségünkre akár technikai, akár stratégiai kérdésekben. Az együttműködés végére, rengeteg tudást és tapasztalatot szerzel majd az online marketing területén.

Hogyan zajlik a konzultáció és a mentor program?

Az esetek többségében rugalmassági szempontból online konzultálunk, megosztott képernyőn keresztül. Ez azért is előnyös, mert nem kell kimozdulnod az irodából és utazással töltened az időt és még a napi rutinod sem borul fel. Ráadásul neked nincs más teendőd, mint az általunk küldött linkre kattintani és máris elindul az online megbeszélés, ahol egy kattintással oszthatjuk meg a képernyőnket egymással.

Ha úgy érzed, hogy szívesen lendületet vennél a tanuláshoz a suli kezdés időszakában és tudod, hogy többet kellene kihoznod céged online marketingjéből, akkor ide kattintva veheted fel velünk a kapcsolatot!
#tanuljteisszeptember

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Legutóbbi cikkek

Üzleti partnerkeresés rapid sebességgel

A B2B partnerkeresés és értékesítés mindig felveti azt a kérdést, hogy a Facebooknak van-e itt egyáltalán létjogosultsága. Tudunk-e megfelelően célozni, releváns leadeket szerezni és egyáltalán jelen van-e aktívan a célcsoportunk ezen a csatornán. Szállítmányozással foglalkozó partnerünknek is ezek voltak a kétségei és kérdései amikor az alvállalkozói partneri körét szerette volna bővíteni, és ehhez kért tőlünk […]

Olvass tovább
Benne vagyunk a 17-ben Magyarországon! - Minősített üzleti szereplő elismeréssel gazdagodtunk

Az országban eddig mindössze 17 vállalat szerezte meg a Minősített Üzleti Szereplő minősítést, melyek között a mi cégünk, az RG Stúdió is szerepel Számunkra fontos, hogy olyan működési elvek mentén folytassuk az együttműködéseinket Partnereinkkel, melyet mi is elvárunk beszállító Partnereinktől. 20 éve egyazon értékrendet képviselünk, melyre büszke mind a tulajdonos, mind az összes kollégánk. Etikus, […]

Olvass tovább
Újraindul a gazdaság, újra kell gondolni a marketingünket is?

Az elmúlt hónapok nehézségei rengeteg vállalkozót és magánszemélyt is negatívan érintettek és érintenek jelenleg is. Számos ember veszítette el a munkahelyét, cégek zártak be és a kellő tartalékok hiányában az újrakezdés is nehéz feladat. Szerencsére a korlátozásokon lazítottak, ezért a vendéglátás és a turizmus is lassan újraindulhat, de ez korántsem lesz egyszerű feladat, hiszen ezek […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
Írj nekünk!
RG Stúdió Kft.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.

Minősítéseink

  • digitalisan-felkeszult-vallalkozas-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • opten-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • csaladbarat-munkahely-rg-studio
  • google-partner-rg-studio
  • manychat-agency-partner-rg-studio
  • messenger-marketing-partner-rg-studio
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram