Kezdd el a sulit a gyerekekkel! Online marketing iskola az RG Stúdióval!

2019-08-29

<<< Vissza a bloghoz
2019-08-29

Nyakunkon az ősz és az iskolakezdés. Ilyenkor minden szülőnek ezer a dolga a beiskolázás terén és a gyerekeké az összes figyelem. Persze mindenki tudja, hogy vállalkozóként vagy egy cég marketingeseként ez az időszak kiemelt figyelmet érdemel, hiszen meg kell tervezni és elő kell készíteni az év végi kampányokat a dömping idejére.

Éppen ezért érdemes nektek is belevágnotok a suli kezdésbe a gyerekekkel együtt! Erre a célra hoztuk létre mentor programunkat az RG Stúdiónál.

Hogy mi is az a mentor program?

Lényegében ez egy olyan együttműködési lehetőség, aminek keretében nem szükséges külsős ügynökségnek kiszervezni az online marketing feladatokat, hanem havi néhány órás idő- és energiaráfordítással te magad tudod kivitelezni ezeket a tevékenységeket a mi segítségünkkel.

Biztosak vagyunk benne, hogy a saját iparági területeden, te ismered a legjobban a terméked és a szolgáltatásod, illetve annak elsődleges célpiacát. Éppen ezért a te ismereteid szükségesek ahhoz, hogy a leghatékonyabban tudj működni az online térben. Amit mi adunk neked hozzá, az a közel 20 éves piaci tapasztalatunk az egyes iparágakban megvalósítható online marketing feladatok területén.

Hogyan tudsz belevágni a programba?

A legjobb az egészben, hogy nem kell egyből hosszú távra leszerződnöd velünk, hanem lehetőséged van kipróbálni a mentorszolgáltatásunkat egy két órás konzultáció alkalmával. Ennek keretében megismerjük egymást és felállítunk egy online marketing stratégiát az üzleti célok megvalósítására vonatkozóan.

Te bemutatod a márkád, a terméked és a célcsoportod, mi pedig elmondjuk, hogy mely közösségi és egyéb online csatornákon, milyen kampánytípusokkal érheted el őket a leghatékonyabban. Ez után nincs is más hátra, mint belevágni a technikai megvalósításba a segítségünkkel.

Mi történik az első két óra után?

Ha tetszett a szolgáltatás és a módszertan, amiben a mentor program zajlik, akkor elindítjuk a közös együttműködést és belevetjük magunkat a közösen felépített stratégia gyakorlati megvalósításába. Ez egészen addig zajlik, amíg úgy érzed, hogy szükséged van a segítségünkre akár technikai, akár stratégiai kérdésekben. Az együttműködés végére, rengeteg tudást és tapasztalatot szerzel majd az online marketing területén.

Hogyan zajlik a konzultáció és a mentor program?

Az esetek többségében rugalmassági szempontból online konzultálunk, megosztott képernyőn keresztül. Ez azért is előnyös, mert nem kell kimozdulnod az irodából és utazással töltened az időt és még a napi rutinod sem borul fel. Ráadásul neked nincs más teendőd, mint az általunk küldött linkre kattintani és máris elindul az online megbeszélés, ahol egy kattintással oszthatjuk meg a képernyőnket egymással.

Ha úgy érzed, hogy szívesen lendületet vennél a tanuláshoz a suli kezdés időszakában és tudod, hogy többet kellene kihoznod céged online marketingjéből, akkor ide kattintva veheted fel velünk a kapcsolatot!
#tanuljteisszeptember

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Olvass tovább az alábbi témákban!

Legutóbbi cikkek

Karácsonyi marketing útmutató

Vészesen közeledik az ünnepi időszak, a vásárlók közel 40%-a pedig már novemberben letudja az ajándék vásárlást. Az early bird fogyasztókat már lehet elvesztetted, ugyanakkor még nem késtél el, ha most látnál hozzá a karácsonyi kampányod és tartalmaid előkészítéséhez. Ehhez adunk hasznos tippek cikkünkben, lássuk: Karácsonyi vásárlások számokban Az ünnepi időszak évről évre egyre korábban kezdődik […]

Olvass tovább
Már elindult ám a karácsonyi shoppingolás!

Még mindig csak a Black Fridaynél tartunk, de a vásárlók már az ünnepekre készülnek. Ami azt illeti elég sokan, 37%-uk már a Fekete Pénteken és a Cyber Mondayen letudta a karácsonyi ajándékokat, de persze a korai madarakon túl van még piac, aki inkább későbbre hagyják azt. Segítsd a vásárlásban, több lesz a vásárlásod! Az idei […]

Olvass tovább
Facebook, Insta, YouTube, Messenger… Na de mi a helyzet a Whatsappal?

A közelmúltban rengeteg tartalmat, statisztikát és trendet hoztunk nektek az egyes közösségi média csatornákkal kapcsolatban, mint például a Facebook, az Instagram, a YouTube vagy a Messeneger, de egy nagyon fontos platfromról még nem esett szó. Ez pedig nem más, mint a szintén Facebook tulajdonban levő Whatsapp üzenetküldő alkalmazás. Mit is kell tudni a Whatsapp felületéről? […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram