Kezdd el a sulit a gyerekekkel! Online marketing iskola az RG Stúdióval!

2019-08-29

<<< Vissza a bloghoz
2019-08-29

Nyakunkon az ősz és az iskolakezdés. Ilyenkor minden szülőnek ezer a dolga a beiskolázás terén és a gyerekeké az összes figyelem. Persze mindenki tudja, hogy vállalkozóként vagy egy cég marketingeseként ez az időszak kiemelt figyelmet érdemel, hiszen meg kell tervezni és elő kell készíteni az év végi kampányokat a dömping idejére.

Éppen ezért érdemes nektek is belevágnotok a suli kezdésbe a gyerekekkel együtt! Erre a célra hoztuk létre mentor programunkat az RG Stúdiónál.

Hogy mi is az a mentor program?

Lényegében ez egy olyan együttműködési lehetőség, aminek keretében nem szükséges külsős ügynökségnek kiszervezni az online marketing feladatokat, hanem havi néhány órás idő- és energiaráfordítással te magad tudod kivitelezni ezeket a tevékenységeket a mi segítségünkkel.

Biztosak vagyunk benne, hogy a saját iparági területeden, te ismered a legjobban a terméked és a szolgáltatásod, illetve annak elsődleges célpiacát. Éppen ezért a te ismereteid szükségesek ahhoz, hogy a leghatékonyabban tudj működni az online térben. Amit mi adunk neked hozzá, az a közel 20 éves piaci tapasztalatunk az egyes iparágakban megvalósítható online marketing feladatok területén.

Hogyan tudsz belevágni a programba?

A legjobb az egészben, hogy nem kell egyből hosszú távra leszerződnöd velünk, hanem lehetőséged van kipróbálni a mentorszolgáltatásunkat egy két órás konzultáció alkalmával. Ennek keretében megismerjük egymást és felállítunk egy online marketing stratégiát az üzleti célok megvalósítására vonatkozóan.

Te bemutatod a márkád, a terméked és a célcsoportod, mi pedig elmondjuk, hogy mely közösségi és egyéb online csatornákon, milyen kampánytípusokkal érheted el őket a leghatékonyabban. Ez után nincs is más hátra, mint belevágni a technikai megvalósításba a segítségünkkel.

Mi történik az első két óra után?

Ha tetszett a szolgáltatás és a módszertan, amiben a mentor program zajlik, akkor elindítjuk a közös együttműködést és belevetjük magunkat a közösen felépített stratégia gyakorlati megvalósításába. Ez egészen addig zajlik, amíg úgy érzed, hogy szükséged van a segítségünkre akár technikai, akár stratégiai kérdésekben. Az együttműködés végére, rengeteg tudást és tapasztalatot szerzel majd az online marketing területén.

Hogyan zajlik a konzultáció és a mentor program?

Az esetek többségében rugalmassági szempontból online konzultálunk, megosztott képernyőn keresztül. Ez azért is előnyös, mert nem kell kimozdulnod az irodából és utazással töltened az időt és még a napi rutinod sem borul fel. Ráadásul neked nincs más teendőd, mint az általunk küldött linkre kattintani és máris elindul az online megbeszélés, ahol egy kattintással oszthatjuk meg a képernyőnket egymással.

Ha úgy érzed, hogy szívesen lendületet vennél a tanuláshoz a suli kezdés időszakában és tudod, hogy többet kellene kihoznod céged online marketingjéből, akkor ide kattintva veheted fel velünk a kapcsolatot!
#tanuljteisszeptember

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Olvass tovább az alábbi témákban!

Legutóbbi cikkek

3 érv amiért kezdj el blogolni - Mutatjuk, hogyan láss neki és mire figyelj!

Gondolkoztál már azon, hogy elkezdj blogolni? A blog egy újabb online csatornát kínál, ahol másfajta kommunikációval érheted el célközönségedet, általa pedig erősítheted tartalommarketinged és piaci jelenléted a szakmában. Statisztikák szerint a bloggal rendelkező cégek havi konverziós aránya 126%-kal magasabb, mint a blog nélküli társaiknak. Ebből is látható, hogy a blog napjainkban a márkaépítés és a […]

Olvass tovább
Berek Péter az országban negyedikként került fel a Manychat ügynökségi listájára

A Facebook a 2019-es F8-on bejelentette, hogy a fókuszt a vállalat platformjai közül a Messengerre fogja helyezni. A csatorna jelenleg 1,3 milliárd aktív felhasználóval büszkélkedik, a vállalat tervei szerint ez a szám 2021-re 2,4 milliárdra növekszik. A platformban rejlő potenciált egyre több vállalat ismeri fel, hiszen havonta körülbelül 20 milliárd üzenetváltás történik a felhasználók és […]

Olvass tovább
Ismerkedés az online marketinggel

Nem csak az RG Stúdió, hanem mi az RG Stúdió munkatársai is szívügyünknek tekintjük azt, hogy a régió is fejlődjön az online marketingben. Amikor fejlődésről beszélünk nem feltétlenül azt értjük alatta, hogy minél többen kezdjenek bele az online marketingbe, készítsenek maguknak weboldalt, legyenek aktívak a közösségi média felületeken és hirdessenek, hanem hogy gondolkodjanak azon, hogy […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram