Kezdd el a sulit a gyerekekkel! Online marketing iskola az RG Stúdióval!

2019-08-29

<<< Vissza a bloghoz
2019-08-29

Nyakunkon az ősz és az iskolakezdés. Ilyenkor minden szülőnek ezer a dolga a beiskolázás terén és a gyerekeké az összes figyelem. Persze mindenki tudja, hogy vállalkozóként vagy egy cég marketingeseként ez az időszak kiemelt figyelmet érdemel, hiszen meg kell tervezni és elő kell készíteni az év végi kampányokat a dömping idejére.

Éppen ezért érdemes nektek is belevágnotok a suli kezdésbe a gyerekekkel együtt! Erre a célra hoztuk létre mentor programunkat az RG Stúdiónál.

Hogy mi is az a mentor program?

Lényegében ez egy olyan együttműködési lehetőség, aminek keretében nem szükséges külsős ügynökségnek kiszervezni az online marketing feladatokat, hanem havi néhány órás idő- és energiaráfordítással te magad tudod kivitelezni ezeket a tevékenységeket a mi segítségünkkel.

Biztosak vagyunk benne, hogy a saját iparági területeden, te ismered a legjobban a terméked és a szolgáltatásod, illetve annak elsődleges célpiacát. Éppen ezért a te ismereteid szükségesek ahhoz, hogy a leghatékonyabban tudj működni az online térben. Amit mi adunk neked hozzá, az a közel 20 éves piaci tapasztalatunk az egyes iparágakban megvalósítható online marketing feladatok területén.

Hogyan tudsz belevágni a programba?

A legjobb az egészben, hogy nem kell egyből hosszú távra leszerződnöd velünk, hanem lehetőséged van kipróbálni a mentorszolgáltatásunkat egy két órás konzultáció alkalmával. Ennek keretében megismerjük egymást és felállítunk egy online marketing stratégiát az üzleti célok megvalósítására vonatkozóan.

Te bemutatod a márkád, a terméked és a célcsoportod, mi pedig elmondjuk, hogy mely közösségi és egyéb online csatornákon, milyen kampánytípusokkal érheted el őket a leghatékonyabban. Ez után nincs is más hátra, mint belevágni a technikai megvalósításba a segítségünkkel.

Mi történik az első két óra után?

Ha tetszett a szolgáltatás és a módszertan, amiben a mentor program zajlik, akkor elindítjuk a közös együttműködést és belevetjük magunkat a közösen felépített stratégia gyakorlati megvalósításába. Ez egészen addig zajlik, amíg úgy érzed, hogy szükséged van a segítségünkre akár technikai, akár stratégiai kérdésekben. Az együttműködés végére, rengeteg tudást és tapasztalatot szerzel majd az online marketing területén.

Hogyan zajlik a konzultáció és a mentor program?

Az esetek többségében rugalmassági szempontból online konzultálunk, megosztott képernyőn keresztül. Ez azért is előnyös, mert nem kell kimozdulnod az irodából és utazással töltened az időt és még a napi rutinod sem borul fel. Ráadásul neked nincs más teendőd, mint az általunk küldött linkre kattintani és máris elindul az online megbeszélés, ahol egy kattintással oszthatjuk meg a képernyőnket egymással.

Ha úgy érzed, hogy szívesen lendületet vennél a tanuláshoz a suli kezdés időszakában és tudod, hogy többet kellene kihoznod céged online marketingjéből, akkor ide kattintva veheted fel velünk a kapcsolatot!
#tanuljteisszeptember

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Olvass tovább az alábbi témákban!

Legutóbbi cikkek

Instagram trendek 2020 - Erre az 5 dologra figyelj, ha hatékony szeretnél lenni

Az Instagram trendjei folyamatosan fejlődnek, változnak, így a platform egyre több lehetőséget és kreativitást tartogat mind a tartalomgyártók, mind a márkák számára. Éppen ezért érdemes tartani a lépést az aktualitásokkal. Mutatjuk, mire figyelj idén, ha eredményes szeretnél lenni! Mielőtt belevágnánk: beszéljenek a számok Gondoltad volna, hogy már 1 milliárd ember használja havi szinte a platformot? […]

Olvass tovább
Milyen értékeket kaphatsz egy ingyenes workshopon?

Mi itt Baranyában kicsit el vagyunk maradva. No nem csak gazdaságilag, hanem szemléletben is. Ezt több cikkben is kifejtettem - mint szemléletbeli hiányosságok -, így ezekre most nem térek ki. Történt, hogy rendeztünk ismét egy workshopot, aminek kettős célja lett volna: 1.) Minél többen megismerjenek a helyi piacon, mert inkább budapesti és nemzetközi partnereink vannak.  […]

Olvass tovább
Már papíron is Családbarát Hely vagyunk

Az RG Stúdióban mi mindig is családbarát helynek tartottuk magunkat, ezért amikor adódott a lehetőség, hogy ezt hivatalossá is tegyük, akkor természetesen kaptunk az alkalmon. Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. pályázatában olyan szervezetek kaphatták meg a minősítést, akik munkájukban, intézkedéseikben és a szervezeti működésükben támogatják, hogy a munkavállalóik és ügyfeleik megteremtsék a munka és a […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram