Ha kérdésed merült fel, keress minket és mi ingyenesen visszahívunk!

RG Stúdió online marketing ügynökség
"Röviden? Legjobb Csapat! Már nem is emlékszem, hogy mióta dolgozunk együtt. Nem véletlenül, mert meg vagyunk elégedve az RG Stúdió csapatával. Szakmailag maximálisan felkészültek, rugalmasak és mindig 1 vagy 2, de inkább 3 jó ötletük. Amikor velük dolgozunk mindig nyugodtak vagyunk mert tudjuk, hogy a legjobb szolgáltatást kapjuk. A közösen elért sikerek minden esetben visszaigazolják, hogy jó döntést hoztunk, hogy az RG Stúdiót választottuk."
Tüske Tibor - E-Educatio, Webjogsi

Elérhetőségeink

Digitalizált formában az e-mail címünkre várjuk a küldeményeket.

Itt kérj visszahívást!

Itt már vannak partnereink!
 Téged is felrakhatunk a térképünkre?

Partnereink véleménye

 • EGLO Lux Kft.

  „Igazi kétkedő voltam az online média fontosságát illetően. Nem sokat tartottam a különböző social média platformok márkára gyakorolt hatásáról. Már 2 éve dolgozunk együtt az RG stúdió csapatával és nagyon sokat lendítettek az ismertségünkön, segítettek a webáruházunk elindításában, sokat csiszoltak a márka „láthatóságán”, egyszóval meggyőztek. Proaktív, profi, ár-értékarányos, korrekt partner az RG stúdió. "

  Törgyekes Ferenc

 • Magister Universitas

  Hihetetlen, hogy 10 év után is ugyanazon megbízhatóság mellett folyamatos fejlődést képesek produkálni! Nincs túlvállalás, azonnal elérhetőek, ha nagy ritkán mégsem, akkor is se perc alatt visszahívnak. Teljesen átlátható mire, mennyi pénzt költöttek és miért. A pontos elszámolásnak köszönhetően soha nincs az az érzésem, hogy nem lehetett volna most ezt kicsit olcsóbban?

  Barta József

 • Angol e-Egyetem Kft.

  "Őszintén szólva, szkeptikusan vágtam bele, mert már több helyen lyukra futottam. Nem kellett volna. Már az első 20 percben jóval több dolgot kaptam, mint amire számítottam: Stratégiát. Célt.
   A professzionális segítségetek mellett helyre kerülnek a dolgok, közben pedig még oktatásban is részesülök. Ez az a kombináció, amire szükségem van."

  Kósz Csaba

 • Naturhun Kft.

  "Az RG Stúdióval gördülékenyen és rugalmasan zajlik a közös munka. Kifejezetten tetszik, hogy az RG Stúdiónál a hosszú távú célok megvalósítása van fókuszban, valamint, hogy az egyeztetések nincsenek tele marketing "szlengekkel" és szakszavakkal, törekednek rá, hogy az ügyfél nyelvén közvetítsék a fontos információkat."

  Balogh József

Tartsuk a kapcsolatot!

ChatBot

Iratkozz fel Chatbotunkra és üzenünk, ha a figyelmedre érdemes tartalmakat osztunk meg, vagy új híreik vannak számodra!
TOVÁBB A CHATBOTHOZ

Kövess minket!

Ezeken a felületeken megtalálsz minket!
Adatkezelési tájékoztató
Impresszum 
©Copyright 2020. RG Stúdió Kft. Minden jog fenntartva!

Székhely: 7632 Pécs, Kodolányi János u. 37
Telefon: +36 30 539 35 56
E-mail: info@rgstudio.hu
 • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
 • Digitálisan felkészült vállalkozás
phoneenvelopefaxcommenting linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram