Jó landoló oldal nélkül is érdemes Facebookon hirdetni? Naná, most elmondjuk hogyan!

2020-06-26

<<< Vissza a bloghoz
2020-06-26

Sok marketinggel foglalkozó munkatárs gondolkodik úgy, hogy egy hatékony online marketing kampány alapfeltétele egy jól kialakított landoló oldal. Ez így igaz és ha van időd és energiád, akkor továbbra is készíts egyedi landingeket! Azonban ha instant megoldásban gondolkosz, akkor van egy tuti tippünk, ahol érkezőoldal nélkül is lehet eredményes online kampányt indítani!

Mint azt már sokan tudják, a Facebook Messenger egy erős, különálló platformmá nőtte ki magát az évek alatt, ami rengeteg lehetőséget rejt magában! Azt is tudjuk, hogy a hírlevelek korszaka már kezd feledésbe merülni és az új irány az automatizációban, a chatbotokban mutatkozik meg!

Jó hír, hogy nem kell ahhoz chatbotot fejleszteni, hogy üzenetet küldhess a célcsoportodnak és nem feltétlenül kell külön kampányoldalt vagy landoló oldalt gyártanod egy eredményes Facebook hirdetéshez!

Tereld a felhasználókat a márkaoldalad Messengerébe és kommunikálj velük személyesen!

Tegyél ajánlatot, népszerűsítsd a termékedet vagy akciódat Facebook messengeren, ahol növelni tudod az elköteleződést a céged iránt, miközben minden fontos információt 1/1-ben juttathatsz el a célcsoportodhoz!

Hogyan teheted ezt?

 • Egyszerűen csak ki kell választanod a forgalomterelő vagy üzenetküldő kampánytípust a Facebook hirdetéskezelőjében.
 • Ezt követően ki kell választanunk, hogy nem webhelyre, hanem messengerbe szeretnénk forgalmat terelni, majd a megfelelő célzási, elhelyezési és költségkeret beállítások után jön a hirdetés kreatív tartalma, azaz a hirdetésbejegyzés beállítása.
 • Ezen a felületen adhatod meg a képet/videót és a szöveget a promótálni kívánt termékről vagy szolgáltatásról.
 • Ha ezzel megvagy, akkor az utolsó opcióban az üzenetsablonoknál  ki tudod választani, hogy egy új beszélgetést hozol létre a messengeren! Itt be tudod állítani a szöveget, amit szeretnél elküldeni a felhasználónak messengeren. Érdemes minden esetben a nevén szólítani a felhasználót, hogy még személyesebb legyen a beszélgetés. Ha megvagy a szöveggel, akkor állíts be kérdéseket a gyakran ismételt kérdések rovatba, amire rákattintva értékes információkhoz juthatnak a célcsoport. 
 • Ha megvan, akkor nincs más hátra, mint közzétenni a  kampányt és várni az érdeklődőket!

Ugye, hogy nem is olyan bonyolult?

Ha úgy gondolod, hogy segítségre lenne szükséges egy ilyen típusú üzenetküldő kampány beállításához, akkor keress minket bátran és segítünk neked!


Szerző:
Gere Alexandra
Online Marketing Menedzser

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Legutóbbi cikkek

Alkalmazkodási tesztnek vetett alá minket a Facebook

Éjjel érkezett a legújabb változás a Facebook hirdetési kampányaiban. Tényleg, mivel november 16-án hajnalban tette ki a közleményét a hirdetési platform. Az új változás a Messenger marketinget érinti, azon belül is az üzenetküldési kampányokat. Ezentúl, további értesítésig (vagy örökre, ezt még nem tudjuk) nem lehet üzenetküldéshez kapcsolódó hirdetéseket, célzási beállításokat és teljesítményjelentéseket használni az Európában […]

Olvass tovább
A jövő online marketingeseivel találkoztunk

Nem csak valljuk azokat az elveket és értékeket, amiket itt a blogcikkeinkben is sokszor hangsúlyozunk, és ami mellett mindennap dolgozunk, de küldetésünknek is tartjuk, hogy azokat tovább is terjesszük. Ennek jegyében nemrégiben lehetőségünk adódott, hogy a munkamódszerünket (vagy annak egy szeletét) megosszuk a jövő marketingeseivel is. A Pécsi Tudományegyetem gyakorlati oktatókkal egészíti ki a tanárai […]

Olvass tovább
Beszélj velünk! – Nélküled nem megy.

„A részleteket és az érzéseket tisztázni kell. Nem feltételezhetjük, hogy bárki is képes olvasni a gondolatainkban. „ – mondja Gary Chapman, és mennyire egyet tudunk vele érteni! A jó kommunikáció nem csak a személyes emberi kapcsolatainkban vagy párkapcsolatainkban fontos, és menthet meg egy barátságot vagy szerelmet, de az üzleti partnerségeinkben is legalább annyira elengedhetetlen, mint a […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
Írj nekünk!
RG Stúdió Kft.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.

Minősítéseink

 • digitalisan-felkeszult-vallalkozas-rg-studio
 • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
 • opten-rg-studio
 • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
 • csaladbarat-munkahely-rg-studio
 • google-partner-rg-studio
 • manychat-agency-partner-rg-studio
 • messenger-marketing-partner-rg-studio
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram