Mert együtt minden könnyebb! – Így támogatta az RG Stúdió a vállalkozásokat az elmúlt időszakban

2020-06-11

<<< Vissza a bloghoz
2020-06-11

Az elmúlt hónapok korántsem voltak könnyűek a vállalkozások számára. Rengeteg gazdasági szereplőnek kellett átalakítania a működését, egyes szektorokban pedig sajnos a munkaerőtől is meg kellett válni.

Amint felütötte a fejét a vírushelyzet Magyarországon, az RG Stúdiónál egyből beszélgetni kezdtünk, hogyan tudnánk segíteni a vállalkozásoknak. Arra jutottunk, hogy mivel nem csak online marketing témában, hanem online jelenlétben és működésben is tudunk segíteni, két részre bontjuk a támogatási tevékenységet.

RG Stúdió online marketing ügynökség

De miben is támogattuk ügyfeleinket és külsős vállalkozásokat egyaránt?

  1. Az egyik legfontosabb dolog volt, hogy ügyfeleinknek és más vállalkozásoknak is kapacitásainkon belül segítséget adjunk abban, hogyan tudnak az irodai működésről átállni a home office környezetre, melyek azok a hatékony kommunikációs eszközök és programok, amelyek megfelelő kialakításával hatékonnyá tehetik az otthoni munkavégzést.
  2. A másik rendkívül fontos támogatási szempont pedig az volt, hogy az eddigi offline környezetben történő termék – és szolgáltatás értékesítést, minél gyorsabban át tudjuk segíteni az online értékesítésre és az ügyfelek online kiszolgálására a vállalkozások körében.

"Egy konzultáció keretében volt szerencsém megtapasztalni, hogy micsoda profizmus és széles alapokon nyugvó szakértelem jellemzi az RG Stúdiót. Alexandra Gere-nek nagyon köszönöm a tanácsokat és a kreatív ötleteket!"
Götz Attila

Lássuk az eseteket!

Kiemelkedő esetek voltak az oktatási szektorban tevékenykedő ügyfeleink (nyelvstúdió, érettségi felkészítés), hiszen ezeknél a szolgáltatásoknál a felépített üzleti modell alapján nagyon fontos a személyes kapcsolattartás a tanárok és tanulók között. E cégeknél bevezetésre kerültek az online rendszerek és felkészítők, ahol alapfeltétel volt, hogy a személyes kapcsolattartás online környezetben továbbra is adott legyen a hatékonyság szempontjából. E mellett pedig rendkívül gyorsan kellett reagálnia a korábban jól kiépített marketing stratégiának is a változásokra és egyik napról a másikra, az új rendszerekhez alkalmazkodva átgondolni az értékesítési stratégiát!

Ezek az esetek annyira sikertörténetek, hogy most, amikor már visszatérni látszik minden a normális kerékvágásba, az elmúlt hónapok munkája egy sokkal eredményesebb működéshez vezetett. A piac pozitív visszajelzése alapján sikerült mind az értékesítésben, mind a kiszolgálásban fejlődést elérni partnereinkkel, így elmondható, hogy egy sokkal hatékonyabb és több szegmenset kiszolgáló üzleti modellel lettek partnereink gazdagabbak.

Igazi sikersztorik!

A fókuszunk másik fele a webshopokon volt, hiszen tudtuk, hogy az e-kereskedelem ugrásszerűen fog növekedni a kötelező otthon maradás időszakában. Előérzeteink nem csaltak, így erőforrásaink mértékében ingyenes konzultációs lehetőséget biztosítottunk azoknak a webshop tulajdonosoknak, akiknek segítségre volt szüksége az értékesítési számok felpörgetéséhez ebben az időszakban. Számos válllakozást mentoráltunk és segítettünk mind technikai, mind startégiai oldalon egy hatékonyabb és eredményesebb e-kereskedelmi működést biztosítani, ami nem csak most, hanem hosszú távon szolgálja a vállalkozás érdekeit és növeli bevételeit.

"Nagyon szépen köszönöm Berek Péter segítségét a konzultációval. Lépésről-lépésre vezetett végig hogy mit és hogyan kell beállítani, tanácsokat adott a jövőre nézve, mit tartsak szem előtt, mire kell figyelni. Mindent részletesen elmagyarázott, hatalmas segítség volt számomra és köszönöm a lehetőséget."
Mankó Szilvia

Büszkék vagyunk az RG Stúdió csapatára, ügyfeleire és minden olyan partnerre, akik az elmúlt időszakban kellő kitartással, innovatív ötletekkel és pozitív gondolkodással, közösen, egy emberként segítették az eredményesebb működést. Azt mondják, ami nem öl meg az megerősít. Ez bár sablonos, de nagyon is igaz, hiszen bátran mondhatjuk, hogy a vírushelyzet közepette sem hagytuk ügyeleinket és számos más vállalkozást megrekedni és mára mindannyian átláthatóbb és erősebb online jelenlétet képviselnek.

Az RG Stúdiónál továbbra is hisszük, hogy együtt minden könnyebb és technikai, stratégiai és sokszínű piaci ismereteink segítségével hatékonyabb online működést biztosíthatunk partnereinknek!

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Legutóbbi cikkek

Újabb országokban elérhető a LinkedIn Stories funkciója

Ha közösségi média felületekről beszélünk, akkor kevés szó esik a LinkedInről, pedig a világ legnagyobb szakmai üzleti közösségi platformjának számít. A Linkedin nagy befolyással bír a munkakeresők, márkák, fejvadászok és iparágak területén is, éppen ezért fontos, hogy a vállalatnak legyen egy céges LinkedIn profilja és ott is rendszeresen kommunikáljon követőivel. Mint arról már korábban beszámoltunk, a LinkedIn […]

Olvass tovább
Webáruház készítés 2 hét alatt? Velünk lehetséges!

Nem csak mi gondoljuk úgy, hogy a webshop ma már elengedhetetlen, ügyfelünk, a Salad Island tulajdonosa Kovács János Adrián is hasonlóképpen vélekedett. A salátázó a Netpincéren ugyan elérhető volt, de Adrián érezte, hogy ez nem elegendő, ugyanis az étterem gyűjtő oldal merev rendszere nem engedte neki, hogy egyedi legyen, és a saját elképzelései szerint alakítsa […]

Olvass tovább
Jó landoló oldal nélkül is érdemes Facebookon hirdetni? Naná, most elmondjuk hogyan!

Sok marketinggel foglalkozó munkatárs gondolkodik úgy, hogy egy hatékony online marketing kampány alapfeltétele egy jól kialakított landoló oldal. Ez így igaz és ha van időd és energiád, akkor továbbra is készíts egyedi landingeket! Azonban ha instant megoldásban gondolkosz, akkor van egy tuti tippünk, ahol érkezőoldal nélkül is lehet eredményes online kampányt indítani! Mint azt már […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
Írj nekünk!
RG Stúdió Kft.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.

Minősítéseink

  • digitalisan-felkeszult-vallalkozas-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • opten-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • csaladbarat-munkahely-rg-studio
  • google-partner-rg-studio
  • manychat-agency-partner-rg-studio
  • messenger-marketing-partner-rg-studio
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram