Így búcsúzunk mi tőled kedves 2018…:)

2018-12-12

<<< Vissza a bloghoz
2018-12-12

Így búcsúzunk mi tőled kedves 2018…:)

Az év végéhez közeledve biztosan ti is sokszor visszatekintetek az elmúlt évre és ha nem is írásban, de a fejetekben levonjátok a konklúziót, mi az amit lehetne jobban csinálni az új évben, akár magánéletről, akár munkáról van szó.

Így teszünk most mi is, ezért nézzük meg együtt mi történt az RG Stúdiónál 2018-ban

Az idei év elején két új munkatárssal is bővült a csapatunk, így újult erővel vágtunk bele ügyfeleink és saját marketingünk fellendítésébe. Bognár Adri kolléganőnk átvette a teljes belső marketingünk megvalósítását, valamint rengeteg értékes tartalommal bővítette a Magyar Diáksport Szövetség, a Piatnik Budapest és több KKV ügyfelünk online csatornáit is.

Berek Peti szintén 2018-ban csatlakozott a csapathoz és olyan témákban nyújtott segítséget ügyfeleinknek, mint a Chatbotok kialakítása vagy a Linkedin hirdetések stratégiai és gyakorlati kivitelezése. Nem kisebb cégekkel dolgozik együtt a fenti témákban, mint az Eglo Lux Kft, vagy a Fürge Nyuszi Focivilág.

E közben Schmidt Zsuzsi kolléganőnk átvette cégünk ügyvezetői szerepét és rengeteg hasznos belső folyamatoptimalizálási feladatba vetette bele magát, amelyek hozzájárulnak, hogy ügyfeleinket a lehető legmagasabb szakmai színvonalon szolgálhassuk ki.

Müller-Váczi Lívia marketing tanácsadóként rengeteg cégnek segített a 2018-as céljaik megvalósításában konzultációs szolgáltatásunk keretében. Stratégiai javaslatai mellett, sok esetben a technikai megvalósítás erdejébe is bevezette ügyfeleit, melynek hatására ma már eredményesebben és tudatosabban működnek az online térben. Ilyen ügyfele volt például az IT Business, a Newtrend vagy a Fiori Fashion.

Gere Alexandra online marketing menedzserként olyan cégek online marketing kivitelezésén dolgozott, mint a Pannon Filharmonikusok, az NDN Sport webáruház vagy a Webjogsi. Projektvezetőként legfőbb célkitűzése volt a hatékony ügyfélkezelés, a folyamatos proaktivitás és riportálás, amit a pozitív visszajelzések alapján sikerült is megvalósítani 2018-ban, így jövőre is arra törekszik majd, hogy ügyfeleivel magas szakmai színvonalon, gördülékenyen működjenek együtt.

Erős Gábor kollégánk, cégünk online marketing stratégájaként jelenleg is segítséget nyújt néhány nagyobb partnerünk üzleti modelljének kialakításán, valamint előadóként részt vett a Modern Vállalkozások Program konferencián, ahol az online marketingben rejlő stratégiai lehetőségekről tartott előadást. A programsorozat jövőre is folytatódik, ahol Gábort szeretettel várják vissza idei sikeres előadása után.

Az év második felében csatlakozott a csapatunkhoz Fröhlich Zsani kolléganőnk, aki jelenleg az RG Stúdió irodavezetőjeként tevékenykedik és neki köszönhetően már GDPR kompatibilis környezetben dolgozhatunk.

Mind e mellett nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy 2018. szeptember 18-án a tavalyi évre való nagy sikerrel ismét megszerveztük a Big Marketing Day-t, amely a II. dél-dunántúli online marketing konferencia. A remek szervezés Bognár Adri kolléganőnk nevéhez köthető, a színvonalas szakmai előadásokat pedig több cég szakemberi mellett Müller-Váczi Lívia, Gere Alexandra, Erős Gábor és Berek Péter biztosította. A rendezvény idén is nagy sikert aratott, így már készülünk a 2019-es konferenciára, ahol igyekszünk egy legalább olyan izgalmas és átfogó napot tartani, mint, amilyen az idei volt.

Összességében, ha visszatekintünk 2018-ra, akkor elmondhatjuk, hogy egy nagyon pozitív és tartalmas év van mögöttünk, ami igazi csapatmunkában, szeretetben, kitartásban és szorgalomban valósulhatott meg. Ezt kívánjuk magunknak a jövő évre is!

Így búcsúzunk mi tőled kedves 2018…

Az RG Stúdió munkatársai

The post Így búcsúzunk mi tőled kedves 2018…:) appeared first on RG Stúdió.

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Olvass tovább az alábbi témákban!

Legutóbbi cikkek

Tartalomgyártás mesterfokon - tippek még a főszezon kezdete előtt

Napjainkban a közösségi média térhódításával és a „slow living” életmód előretörésével a turizmus teljesen átformálódott. Az utazások már nem feltétlen a pihenésről, sokkal inkább az élménykeresésről szólnak. Napunk legnagyobb részét a közösségi média különböző felületein töltjük, nem csoda hát, ha közelgő utazásainkhoz is innen gyűjtünk terveket és inspirációt. A Facebook, az Instagram, vagy a YouTube […]

Olvass tovább
Chatbotok, amelyek megváltoztatták az utazási ágazatot

A chatbotok és az utazások kezdenek egyre jobban összefonódni. A mesterséges intelligencia az iparág fontos elemévé vált, hiszen az utazók, illetve a vállalatok számára megegyszerűsíti a foglalások folyamatát, illetve segítséget nyújt az utazás alatt. Egy utazási chatbot segíthet a felhasználóknak kiválasztani a következő úti célt, megszervezni az utazást, illetve a látogatás alatt különböző látnivalókat javasolhat. […]

Olvass tovább
Álláshirdetés a közösségi médiában? Működik vagy maradjunk a jól bevált eszközöknél? Lássuk a gyakorlatban!

2019-ben fordult a kocka! Már nem a munkavállaló szalad a munka után, hanem a cégek keresik azokat a minőségi szakembereket, akikkel hosszú távon tudnak hatékonyan együttműködni. Ez a szemléletváltás alapjaiban módosítja az álláshirdetések gyakorlatban alkalmazható eszközrendszerét. Az alábbi esettanulmányban olyan ügyfeleinknél szerzett tapasztalatokat mutatunk be az online álláshirdetésekkel kapcsolatban, amik talán a te stratégiádat is […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
CHATBOT FELIRATKOZÁS
Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
RG Stúdió Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram