Hogyan és milyen rendszerekkel állj át pillanatok alatt a home officera?

2020-03-20

<<< Vissza a bloghoz
2020-03-20

Az elmúlt hetek és napok történéseit egy több oldalas cikkben sem lehetne összefoglalni, hiszen az az információ mennyiség ami világ szinten ránk ömlött az egyes médiumoknak köszönhetően, feldolgozhatatlan.

Sajnos a közelmúlt történései azonban szinte mindenkitől aki teheti azt kívánja, hogy áttérjen a home office-ra, azaz az otthoni munkavégzésre, ami koránt sem egyszerű feladat. Ehhez szeretnénk most néhány hasznos programot megmutatni nektek, aminek gyakorlati alkalmazásában is támogatást tudunk biztosítani részetekre.

Amikor elkezdünk átállni az otthoni munkavégzésre, hirtelen elveszettnek érezhetjük magunkat és abban sem vagyunk biztosak, hogy az információkat hogyan rendszerezzük. Előnyt élveznek azok, akik vállalat irányítási rendszerben dolgoznak, hiszen ez nagyban megkönnyíti a napi teendőink rendszerezését és priorizálását is. Vannak azonban olyanok, akiknek ez nem ilyen egyszerű.

Használd ki Google Naptár előnyeit!

Azt javasoljuk, hogy használjátok ki a Google Naptár adta ingyenes lehetőséget, ahol könnyen és egyszerűen drag and drop jelleggel tudjátok létrehozni órára bontva a feladatokat, amikkel adott napon foglalkoznotok kell. Ha egy feladatot el szeretnétek tolni, akkor az egeret (vagy az ujjatokat) hosszan a feladaton tartva egy mozdulattal át tudjátok dobni a következő napra. Ha a privát gmailes email címetek össze van már kötve Google naptárral és nem szeretnétek, hogy a személyes teendőitek keveredjenek a céges feladatokkal, akkor csak simán készítsetek egy céges gmail címet magatoknak, amibe bejelentkezve meg tudjátok nyitni az ahhoz tartozó Google Naptárt, majd ebben vezetni a feladatokat.

A tevékenységek rendszerezésén túl nagy fejtörést okozhat a folyamatos és hatékony kapcsolattartás a munkatársakkal. Ha csapatban dolgoztok, akkor pedig főleg nagy jelentősége van a hatékony kommunikációnak és a folyamatos egyeztetéseknek.

Regisztráljatok a Circuitre videotelefonáljatok és menedzseljetek projekteket egyszerűen!

A home office során több alkalommal kell meetingelni, erre a Circuit jó megoldást kínál. Próbáld ki te is: regisztrálj ingyenesen a Circuit applikációba az alábbi linken keresztül.

A program rendkívül felhasználóbarát, az ingyenes funkcióban 100 felhasználó regisztrálhat egy cégen belül. Nem kell mást tenni, mint kezdetben létrehozni egy fiókot a cégednek, majd meghívni a munkatársakat a rendszer használatára, akik egyszerűen és könnyen regisztrálhatnak. Miután minden munkatárs regisztrált, lehetőségetek van létrehozni projekteket, amiken dolgoztok. A projekteken belül témánként van lehetőség a beszélgetésre és egy szuper kereső funkció segítségével minden témára vagy beszélgetésre rá tudtok keresni, így visszamenőleg is rendelkezésre állnak az információk. Természetesen a file küldés is egyszerű akár Google Driveon is.  

A jó hír, hogy a Circuit asztali- és mobilapplikáció is elérhető, így ha egy online videokonferencia közben a gépedről szeretnéd áttenni a beszélgetést a mobilodra, akkor ezt egyszerűen megteheted. A konferenciabeszélgetésekben használhatod a képernyőmegosztás funkciót, így a meetingen diagramokat és fontos információkat is ki tudtok vetíteni egymásnak.

Tudod, hogy szerintünk mi a legjobb a Circuitben? Ha ügyfelekkel kell kommunikálnod online, akkor egy link segítségével a program telepítése nélkül be tudnak lépni veled a beszélgetésbe, amit a mi tapasztalataink alapján nagyon szeretnek a partnerek, hiszen nem kell bajlódniuk a letöltéssel.

Ilyen és ehhez hasonló rendszerek sokasága áll rendelkezésünkre a home officehoz, így nem is olyan bonyolult az otthoni hatékony munkavégzés.

Ha úgy érzed, hogy fontos lenne átszervezni céged munkafolyamatait az online térbe, de nem tudod hogyan és milyen programokat használj, akkor keress minket bátran és segítünk, hogy a munkavégzés bármilyen környezetben gördülékeny legyen.

Ne feledd, hogy a mostani változások a céged életében a jövőben is gyorsabb és hatékonyabb folyamatokhoz segítenek, amit hosszú távon is kamatoztathatsz majd, nem csak a jelenlegi helyzetben! Ne félj az újtól, vágj bele, hiszen ez nem probléma, hanem lehetőség!


Szerző:
Gere Alexandra
Online Marketing Menedzser

Segíthetünk fellendíteni online marketinged? 

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Olvass tovább az alábbi témákban!

Legutóbbi cikkek

A chatbotok fontossága a jelenlegi helyzetben

A jelenlegi helyzetben az online folyamatok és eszközök elkerülhetetlenné váltak minden vállalat számára. Az egyik ilyen eszköz a Messenger chatbot, amely azon felül, hogy hatékonyan tartja a kapcsolatot meglévő és potenciális ügyfeleinkkel, pénzt és időt spórol meg cégünk számára. Az alábbiakban 5 példán keresztül mutatjuk be, hogy miért célszerű minden vállalat számára a Messenger chatbot […]

Olvass tovább
Hogyan és milyen rendszerekkel állj át pillanatok alatt a home officera?

Az elmúlt hetek és napok történéseit egy több oldalas cikkben sem lehetne összefoglalni, hiszen az az információ mennyiség ami világ szinten ránk ömlött az egyes médiumoknak köszönhetően, feldolgozhatatlan. Sajnos a közelmúlt történései azonban szinte mindenkitől aki teheti azt kívánja, hogy áttérjen a home office-ra, azaz az otthoni munkavégzésre, ami koránt sem egyszerű feladat. Ehhez szeretnénk […]

Olvass tovább
Fordítsd a másik orcád is az online felé

A koronavírus miatt, de talán inkább a szigorú – de szükséges – kormányintézkedések miatt sok kis és középvállalat kényszerül rá arra, hogy a működését átszervezze. A vásárlók mobilitása és a fókuszuk változása miatt számos iparág került nehéz helyzetbe, de szerencsére azt látjuk, hogy akik erős online jelenléttel rendelkeznek, azok kevésbé sínylik meg a jelenlegi szituációt. […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
FELIRATKOZOM A CHATBOTRA!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram