Valósítsd meg velünk marketing tevékenységedet
a GINOP Plusz-1.2.3-21 pályázat keretében!

A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása
(GINOP Plusz-1.2.3-21)

Határidők

A támogatási kérelmek benyújtása szakaszosan lehetséges:
1. szakasz: 2022. január 19  – január 24.
Keretösszeg: 80 milliárd Ft
Az 1. szakaszban kizárólag az alábbi régiókból lehet támogatási kérelmet benyújtani:
Dél-Dunántúl, Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld.


2.szakasz: 2022. január 27 - 2022. február 3.
Keretösszeg: 20 milliárd Ft
A 2. szakaszban kizárólag az alábbi régiókból lehet támogatási kérelmet benyújtani: 
Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl, Pest.

A pályázat célja

A hazai vállalkozásoknak állandóan naprakészeknek kell lenniük az újabb és újabb kihívásokkal szemben és rendkívül fontos támogatni őket ezekben. A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz (GINOP Plusz) keretében pályázati források válnak elérhetővé idén is. A pályázat célja a leghátrányosabb helyzetű régiók mikro-, kis- és középvállalkozásainak támogatása azzal, hogy olyan fejlesztésekhez segíti hozzá a cégeket, amelyek segítenek a fejlesztés és munkaerő felzárkóztatásában. Fókuszban a területi különbségek csökkentése és a hátrányos helyzetű régiók fellendítése.

A GINOP Plusz-1.2.3-21 pályázásod során segítünk megvalósítani az online marketing ötleteidet!

Nagy büszkeség számunkra, hogy mi is IFKA minősített szakértők lettünk! Ez egy jelentős szakmai elismerés számunkra, továbbá a minősítés által a GINOP Plusz-1.2.3-21-re pályázók is fordulhatnak hozzánk, amennyiben szeretnének belevágni az online marketingjük kidolgozásába. A támogatás teljes összegének 20%-a fordítható marketing tevékenységre, abban az esetben is, ha valaki több marketing szolgáltatást vesz igénybe. A Magyar Multi Program oldalán többet megtudhatsz rólunk és a programról.

A négy szakértői terület, amelyen segíteni tudjuk online marketingedet:

Marketing tanácsadás és márkaépítés
Felhasználói élmény értékelés és tervezés
Arculati és grafikai tervezés
Kommunikációs terv elkészítése

És akik ezekben a segítségedre lesznek

Gere Alexandra
Bognár Adrienn
Müller-Váczi Lívia
Schmidt Zsuzsanna
KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

És akiknek már segítettünk

Miért válassz marketing tevékenységet pályázatod során?

rg stúdió marketing ügynökség
Egy alapos marketing stratégia kidolgozása hosszú távon csak jó befektetés lehet, mert általa felismerhető és beazonosítható lesz márkád. Üzleti céljaid eléréséhez is nagyban hozzájárulnak és a potenciális célcsoportodat is könnyebben tudod elérni általa.
Webáruház esetében segíthet releváns forgalmat terelni az oldaladra és növelni a vásárlások számát.
Segít megismertetni új vagy már meglévő termékeidet és könnyebben felismerhetővé tenni az emberek számára.
Tartalommarketinggel, blogcikkekkel színesebbé teheted oldalaidat és növelheted a figyelmet és az elköteleződést a márkád iránt.
Chatbot használatával az ügyfélszolgálat munkáját lehet lényegesen megkönnyíteni.
És még sorolhatnánk...

Mire számíthatsz, ha felveszed velünk a kapcsolatot?

1

Ha kitöltötted a kapcsolatfelvételi űrlapunkat, felvesszük veled a kapcsolatot telefonon és egyeztetünk egy online konzultációs időpontot, melyen leegyeztetjük a részleteket.

2

Attól függően, hogy a pályázat mely szakaszában vagy, úgy tudjuk megkezdeni a közös munkát.

3

Attól függően, hogy a pályázat mely szakaszában vagy, úgy tudjuk megkezdeni a közös munkát.

4

Ezzel párhuzamosan kidolgozzuk az online marketing stratégiádat, amely segít elérni üzleti céljaidat és a pályázat sikeres elbírálását követően közösen megvalósítjuk ezeket.
Miben tudunk segíteni?
PPC menedzsment
Online marketing tanácsadás
Online marketing kivitelezés
Online marketing stratégia
Tartalommarketing
Grafikai anyagok készítése
Weboldal és webáruház készítés, elemzés

Gyakran felmerülő kérdések

Kik pályázhatnak?

A felhívásra azon mikro-, kis-, és középvállalkozások pályázhatnak, amelyek

- rendelkeznek legalább 1 lezárt (beszámoló), teljes (365 napot jelentő) üzleti évvel,

- nem tartoznak a KATA hatálya alá,

- éves átlagos statisztikai állományi létszáma a támogatási kérelem benyújtását megelőző lezárt, teljes, de 2019-nél nem korábbi üzleti évben legalább 3 fő volt,

- Magyarország területén székhellyel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, kettős könyvvitelt vezető egyéni cégek, vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok fióktelepei,

- Dél-Dunántúl, Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld régiók egyikében, vagy az ezen régiókon kívül eső, szabad vállalkozási zónának minősülő településen valósítják meg fejlesztéseiket. A megvalósulási helyszínnek a támogatási kérelem benyújtását megelőzően 60 nappal kell bejegyzésre kerülnie.

Milyen összegre lehet pályázni?

Minimum 10 millió Ft-ra és maximum 150,5 millió Ft-ra lehet kérelmet benyújtani.
Támogatás intenzitása: 70%.

Milyen összegre lehet pályázni?
A pályázattal kapcsolatban miben tud segíteni az RG-Stúdió Kft.?Össze tudunk kötni egy külsős partnerrel, akik segítenek a pályázat megírásában, mi pedig az online stratégiád kidolgozásában és megvalósításában, amellyel elérheted üzleti céljaidat.


Mit érdemes tudni rólunk?

Az RG-Stúdió Kft. több, mint 20 éves tapasztalatával segíti ügyfeleit marketing tevékenységükben. Az évek során számos elismerésben volt részünk, mivel fontos számunkra a folyamatos fejlődés és naprakészség. A mi szakmánkban ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a legjobb megoldást nyújtsuk ügyfeleink részére a céljaik megvalósításához. Együttműködéseink az ügyfeleinkkel nem egyoldalúak, a partner alapos ismeretében és közös munkában hiszünk!

ÉS! a legjobb, hogy ha minket választasz, akkor egy egész marketing csapatot kapsz! Csapatunkban minden területnek megvan a maga specialistája, melyet különböző minősítéseink is igazolnak.

Digitálisan felkészült vállalkozás
Magyar Multi Program minősített szakértő
OPTEN Kft. "A" minősítés
csaladbarat-munkahely-rg-studio
Családbarát munkahely
Minősített Üzleti Szereplő
vallalhato-vallalkozas-rg-studio
Vállalható Üzleti Szereplő
Jópélda Vállalható Üzleti Szereplő
manychat-agency-partner-rg-studio
Messenger Agency Partner
messenger-marketing-partner-rg-studio
Messenger Marketing Expert
Google Partner

Ügyfeleink mondták rólunk…

 • EGLO Lux Kft.

  „Igazi kétkedő voltam az online média fontosságát illetően. Nem sokat tartottam a különböző social média platformok márkára gyakorolt hatásáról. Már 2 éve dolgozunk együtt az RG stúdió csapatával és nagyon sokat lendítettek az ismertségünkön, segítettek a webáruházunk www.egloshop.hu elindításában, sokat csiszoltak a márka „láthatóságán”, egyszóval meggyőztek. Proaktív, profi, ár-értékarányos, korrekt partner az RG Stúdió. Van stílusuk, mint egy EGLO lámpának.”

  Törgyekes Ferenc

 • PTE-ÁJK

  3 hónapon keresztül dolgoztam együtt az RG Stúdióval egy social kampány hatékonyságán. Szakértelmük, rugalmasságuk és megbízhatóságuk minden szinten kiemelkedő volt. Nagyon köszönöm Bognár Adri és Gere Alexandra az ötleteiteket, kreatívjaitokat és a profi tanácsokat! Hajrá csajok, nyáron folytatjuk!

  Kunné Vecsési Krisztina

 • Schneider Electric

  "Szerencsésnek érzem magam, hogy a különböző szaktudást, ugyanakkor sokszor kreativitást is igénylő feladatok elvégzéséhez ilyen szuper partnert találtunk. Ez igaz mind az online kampányok vagy a közösségimédia-felületek kezelésére, mind pedig a SEO tanácsadásokra. Noha még nem dolgozunk együtt évtizedek óta, mégis sokszor érzem azt, hogy előre tudják, mit és hogyan fogok kérni, kérdezni és rövid időn belül meg is kapom a választ! Arról már ne is beszéljünk, hogy rugalmasan állnak a feladatokhoz és mindig találunk megoldást."

  Abonyi Andrea

 • E-Educatio, Webjogsi

  "Röviden? Legjobb Csapat! Már nem is emlékszem, hogy mióta dolgozunk együtt. Nem véletlenül, mert meg vagyunk elégedve az RG Stúdió csapatával. Szakmailag maximálisan felkészültek, rugalmasak és mindig 1 vagy 2, de inkább 3 jó ötletük. Amikor velük dolgozunk mindig nyugodtak vagyunk mert tudjuk, hogy a legjobb szolgáltatást kapjuk. A közösen elért sikerek minden esetben visszaigazolják, hogy jó döntést hoztunk, hogy az RG Stúdiót választottuk."

  Tüske Tibor

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!
checkpencilcommentsmobilepaper-plane linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram