A rendezvény étkeztetését a Pezsgőház Étterem biztosította, ahol Nagy Kati üzletvezető első szóra örömmel vállalta, hogy egy kiadós ebéddel és hideg limonádéval készülnek a rendezvényre, valamint  a Tom Market és a Dorothy torta is hozzájárult a finom falatokhoz. Az esemény főbb támogatói: Maszka Jelmezkölcsönző, Moravetz Produkció, Forandig Kft., Pécsi Harmadik Színház, Dudás-Hajas Szalon – Forró Édua, Családi légvárak – www.ugralo.hu, Rieger Pékség, Mosolyország, Szőnyeg Shop, Pannon Televízió és az MPapír.

Ezen kívül az egész napos program során Vermes Timea operaénekes egy gyermekműsorral készült, illetve egy Pán Péter jelmezt is készített a Vermes Style felajánlásából. A rendezvényt színesítette Horváth Barnabás bűvész, Vlasits Barbara és Kállai Gergő a Pécsi Nemzeti Színház színészei A New Generation tánccsoport, valamint Kenderesi Tamás, Konkoly Zsófi és Bánki Beni is biztosította a felhőtlen szórakozást.

A kampány előpromóciójában Szőke Zoltán, az egyik kereskedelmi TV esti sorozatának sztárja segített:

Az elkészült fotókból a későbbiek során naptár készül, illetve a végső videós anyag egy online kampány során kerül majd terjesztésre.

A rendezvény sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint Gáborka, az alapítvány által kezelt gyermek szavai: "Ez volt életem legjobb gyereknapja".

Azt hiszem nem csak a magam nevében nyilatkozom, ha azt mondom, már ezért a mondatért megérte a sok szervezés és munka, hiszen tudjuk "a hétköznapi hősöknek is elkél néha egy kis segítség". 🙂

Online Marketing Manager
RG Stúdió