Te is érzed, hogy felértékelődőtt az online jelenlét fontossága?

Mi már 20 éve érezzük!
Mindenkinek rendkívül nehéz időszak ez. A saját Partnereinken keresztül érzékeljük, most mennyivel jobb helyzetben vannak azok, akik komolyan vették az online értékesítés jelentőségét. Nem hibáztatunk mást sem, hisz mindenki a lehető legjobbat szeretné kihozni a vállalkozásából. Valaki merészen, valaki óvatosan. Van, akinek könnyen értékesíthető a terméke online, valakinek nem. Ezek adottságok.
Azonban most megváltozott a helyzet, cselekedni kell!
Nem volt még soha ennyire sürgető a kockázatok felvállalása, mint most. Ha nem tudod a terméked eladni, amire szüksége van most a piacnak, akkor nem csak a piac jár rosszabbul, hanem te is. 
Most valóban a “Lét a tét!”.

Tudjuk, nagyon sokan a mi iparágunkban a “vírusmarketingre” álltak rá, de kérünk téged a józanságra. Gyors, pánikcselekvésekkel sokkal több kárt lehet okozni, mint hasznot.
Ebből kifolyólag hoztuk meg a következő döntésünket!
ÉRDEKEL
Most díjmentesen segítjük azokat a rászoruló webshop tulajdonosokat, akiknél azt ítéljük meg az eddigi 20 éves tapasztalatunk alapján, hogy mind a webáruháza, mind a terméke kész a piac kiszolgálásra, és szakmai tanácsok mellett reményeink szerint fel tudjuk lendíteni a látogatottságát és értékesítését!
Abban az esetben, ha a webáruházad még nincs ebben a fázisban, de szeretnél vele haladni, akkor az együttműködéssel kapcsolatban keress minket itt:
KÉRJ VISSZAHÍVÁST!
Ugyanakkor vannak feltételeink:
Olyan webáruház tulajdonosokkal egyezetetünk, ahol valóban reális esélyét látjuk a gyors sikernek.
Mivel kapacitásaink végesek, fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli visszautasításnak.
Nem kötünk szerződést az adatkezelésin kívül, mert nem vállalunk kötelezettséget másra, mint a segítő szándékunkra. Esélyt adunk Neked! Ezért arra kérünk fogadd el, hogy amennyiben találkozunk jobban rászoruló jelentkezővel, el fogjuk engedni a kezed. Mindezt úgy fogjuk tenni, hogy felkészülhess rá, cserben soha nem fogunk hagyni.
Akkor foglalkozunk veled, ha komolyan veszed, amit javaslunk. Nem arra fogunk törekedni, hogy sokat kelljen a sikerért költened, hanem arra, hogy fennmaradj a jelenlegi helyzetben.
Számunkra elsők a Partnereink, akikből mi is élünk. Így Te is Nekik köszönheted, hogy ezt a felajánlást tudjuk tenni! Ezért kérjük értsd meg, hogy ha nekik szükségük van ránk, akkor a veled esetlegesen egyeztetett időpontot át fogjuk tenni, hogy ügyfeleinket továbbra is ki tudjuk szolgálni.

Amennyiben egy szokásos együttműködési lehetőséget keresel, akkor kérünk kattints ide:

ÉRDEKEL A KONZULTÁCIÓ

Szeretnéd, hogy átnézzük webáruházad? 
Érdekelnének szakmai javaslataink?

Töltsd ki alábbi űrlapunkat, mi pedig felvesszük veled a kapcsolatot, hogy konzultáljunk webshopodról!
Arra kérünk, hogy a tedd fel kérdésedet mezőbe írd be a következőt: Támogatás

Inspirálódj kifejezetten a jelenlegi válsághelyzethez készített cikkeinkből!

Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
Írj nekünk!
RG Stúdió Kft.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.

Minősítéseink

  • digitalisan-felkeszult-vallalkozas-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • opten-rg-studio
  • vallalhato-vallalkozas-rg-studio
  • csaladbarat-munkahely-rg-studio
  • google-partner-rg-studio
  • manychat-agency-partner-rg-studio
  • messenger-marketing-partner-rg-studio
userclosevolume-uppencilline-chart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram