Big Marketing Day 2018

2018-06-18

<<< Vissza a bloghoz
2018-06-18

Az RG Stúdió és a PTI Communications közös szervezésében szeptember 18-án ismét megrendezésre kerül a II. Big Marketing Day, a régió legnagyobb online marketing konferenciája. A szakmai programnak a hasonló konferenciákkal ellentétben végre nem a főváros, hanem Pécs ad otthont.

Sikeres régiós vállalkozók, szakmai előadások és minőségi kapcsolatépítés

Végre egy profi konferencia Pécsen, amely során olyan cégek képviselőitől hallhatsz rövid, de átfogó előadásokat, akik az online marketingnek köszönhetően elképesztő sikereket tudtak elérni!
Színvonalas előadások keretében ismerheted meg a legaktuálisabb témákat és az online marketinghez kapcsolódó leghatékonyabb megoldásokat, melyek segítséget nyújthatnak a hétköznapi munkád során.
Tanuld meg, hogyan tudsz a leghatékonyabban megjelenni a közösségi médiában, hogyan építsd könnyen és megfizethetően márkádat és tudd meg mire érdemes odafigyelni vállalkozóként a GDPR kapcsán.
Hasznos és siker biztos tippeket, tanácsokat hallhatsz az online marketing legizgalmasabb témaköreiből.

Gyere el Dél-Dunántúl legnagyobb online marketing konferenciájára

Mi vár rád, ha eljössz?
➡️ Legújabb online marketing megoldások
➡️ Előadások a szakma nagyágyúitól
➡️ Eredményes hirdetési megoldások
➡️ Inspirációk, ötletek
➡️ Gyakorlati tippek, esettanulmányok
➡️ Kerekasztal beszélgetés
➡️ Tapasztalatmegosztás, networking

Neked szól a Big Marketing Day, ha érdekelnek az legújabb online marketing módszerek és megoldások!

Hozz ki még többet a vállalkozásodból és jelentkezz még ma, hiszen a jegyek rohamosan fogynak, így érdemes időben és extra kedvezményesen lefoglalni a helyed a konferenciára!

Bővebb információt a rendezvénnyel kapcsolatban itt találsz.

Olvass tovább az alábbi témákban!

Legutóbbi cikkek

Valentin nap, esküvő szezon, hol vagytok menyasszonyok? - Így érd el esküvői szolgáltatóként a célcsoportodat eredményes közösségi marketing kampányokkal!

Ha te is a szolgáltatói piacon dolgozol, akár étteremvezetőként, esküvőszervezőként, dekorosként, ruhatervezőként, fotósként vagy zenekar vezetőként akkor biztosan tudod, hogy ez az időszak a legideálisabb arra, hogy egy intenzív kampányba kezdj az egyes közösségi média csatornákon. Éppen ezért, most a tapasztalataink alapján adunk nektek pár tippet, hogyan érhetitek el a célcsoportotokat hatékonyan és milyen kampányokat […]

Olvass tovább
5 tipp a sikeres eseménymarketingért

A különböző közösségi média felületek használata elengedhetetlen, ha egy közelgő esemény megszervezése előtt állsz. Ugyanakkor fontos, hogy legyen egy átgondolt közösségi kommunikációs stratégiád a rendezvény szervezése mellett. Blogcikkünkben 5 hasznos tippel látunk el, mely segíthet fellendíteni közelegő eseménye(i)d iránti érdeklődést! Válaszd ki a fő platformot Érdemes az esemény célközönségéhez igazítanod a kommunikációd, ezért mindenek előtt […]

Olvass tovább
Játék a szívekkel – Hozz össze egy gyors nyereményjátékot Valentin-Napra!

A szerelem már a levegőben van, mindjárt itt a Valentin nap. A szerelmesek ünnepére hozz össze te is egy bejegyzés alapú nyereményjátékot, hogy aktivizáld a rajongótáborod! Gyorsan megvannak az előkészületek és hamar le tudod bonyolítani. Tegyük tisztába a szabályokat, hogy a nyereményjáték neked se okozzon szívfájdalmat. Ha Facebook posztban játszol, akkor a közösségi oldal szabályzata […]

Olvass tovább

Segíthetünk fellendíteni az online marketinged? 

Szeretnél legújabb híreinktől azonnal értesülni?

Iratkozz fel chatbotunkra!
CHATBOT FELIRATKOZÁS
Copyright © RG Stúdió Kft.
Az oldallal és annak tartalmával kapcsolatos minden jog fenntartva!
“Az RG Stúdió, és az internet Neked dolgozik!"
RG Stúdió Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
7623 Pécs, Ungvár utca 47.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram